| ||||||||||
| |
Forum ve Tanışalım herkese merhaba bana burda yardım var mı?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız önyargıda bulunmak istemem iki tarafıda dinlemek gereklidir bu durumlarda derim. ama şunu söyelyeyim eşinizin kırılkma sebebi çok normal çünkü o sizden gizili bişey yapsa siz ne kadar "aa benim için yapmış canım benim" derdiniz? yani bu tarz şeyler karşılıklı diyalogla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
herkese merhaba bana burda yardım var mı?? | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #6 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | önyargıda bulunmak istemem iki tarafıda dinlemek gereklidir bu durumlarda derim. ama şunu söyelyeyim eşinizin kırılkma sebebi çok normal çünkü o sizden gizili bişey yapsa siz ne kadar "aa benim için yapmış canım benim" derdiniz? yani bu tarz şeyler karşılıklı diyalogla çözülen şeylerdir. belki siz en başından beri payşsaydınız sonuçta bir ömürü paylaşıyorsunuz oda hem sizin düşüncelerinizi bilir hemde size destek olurdu. iki kere krize uğramanız büyük bir şansıslık olmuş bu sizi biraz haksız duruma düşürmüş olabilr ama her şerde bir hayır vardır belkide siz yanlışınızı kabul edersiniz bugünden sonra. size tavsiyem ayakta durabilmek için önce eşinizin yüzüğünü yine gidin onun parmağına takın. o bunu istemiyor gibi görünsede hiçkimse yuvası yıkılsın istemez ama yeterki siz gerçekten hatalarınızı kabul edip birdaha tekrarlamicanızı bilin. siz bunu bilmeden eşinizin bilmesini beklyemesiniz. zorlu bir süreçtesiniz belli ama bu zorluktan çıkarsanız (ki bu sizin gerçekten istemenize bağlı) işte ozaman birdaha hiçbirşey yıkamaz sizi ve sevgiiz. eşinize çocuğunuza sahip çıkın ne olursa olsun. sağlıcakla kalın. inşallah herşey düzelir.
__________________ O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz ![]() |
| | |
| Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım herkese merhaba bana burda yardım var mı?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız önyargıda bulunmak istemem iki tarafıda dinlemek gereklidir bu durumlarda derim. ama şunu söyelyeyim eşinizin kırılkma sebebi çok normal çünkü o sizden gizili bişey yapsa siz ne kadar "aa benim için yapmış canım benim" derdiniz? yani bu tarz şeyler karşılıklı diyalogla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi