| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım Enerji Sapması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nfy Nickli Üyeden Alıntı Evet öncelikle herkese merhabalar. Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Evrene yaydığımız enerji, sadece bilincimizle istediğimiz şekilde değil, bilinçaltının da katılımıyla oluşur. Şöyle ki, aslında istediklerimiz değil, elde edeceğimize endişesiz ve şüphesiz İNANDIKLARIMIZ gerçekleşir. Dolayısıyla, aslında sizin de "istedikleriniz" yani inandıklarınız gerçekleşiyor. Son cümle zaten herşeyi çok net açıklıyor. "kendimi pozitif düşünmenin gücüne ve zihnimle bir şeyler başarabileceğime inandırmaya çok ama çok ihtiyacım var"... Siz zaten inanmadığınız için o enerjiyi oluşturamıyor ve maddesel çekimi yaratamıyorsunuz :) Oysa ki, olacağına garanti gözüyle baktığınız tüm negatif- pozitif şeyler de gerçekleşiyor. İnanmak için, arkadaşımızın da dediği gibi küçük şeylerle başlayın. Komik gelebilecek kadar küçük şeyler... Ben ev yemeğiyle başlamıştım mesela ![]() ![]() ![]() Dediğim gibi, öncelikle bunlarla başlayın ve inanç kalıplarınızı da değiştirmeye çalışın lütfen. Gelişmeleri de merakla bekliyoruz. Sevgiler.
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım Enerji Sapması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nfy Nickli Üyeden Alıntı Evet öncelikle herkese merhabalar. Neden böyle bir başlıkla başladığımı merak edenler varsa hemen özet geçiyorum. Bir dönem çok inanmıştım pozitif düşüncenin gücüne. Buna dair kitarlar okumuştum. Fakat gördüm ki herkeste çok iyi işleyen bu meret ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi