Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

merhaba

Forum ve Tanışalım merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Slm arkadaşlar. Ben Ayça , İzmirdeyim, 26 yaşındayım ve öğretmenim. Direk konuya giricem çünkü acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben hayatım boyunca hep kiloluydum bu yüzden tabiri caizse ezik bir çocukluk ve berbat bir ergenlik dönemi geçirdim. Koskoca üniversite bitirdim ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

merhaba

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-07-2010, 10:34 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
morbis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 5
Tesekkür: 12
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
morbis is an unknown quantity at this point
Red face merhaba

Slm arkadaşlar. Ben Ayça , İzmirdeyim, 26 yaşındayım ve öğretmenim. Direk konuya giricem çünkü acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben hayatım boyunca hep kiloluydum bu yüzden tabiri caizse ezik bir çocukluk ve berbat bir ergenlik dönemi geçirdim. Koskoca üniversite bitirdim ama hiç erkek arakadaşım olmadı. Sonra interneti keşfettim ordan biriyle tanıştım ( çok zor oldu ama :D ) her neyse.. 4 yıldır birlikteyiz ve ben 4 yılda hayatımda hiç olmadığım kadar şişmanladım. Şu an 120 kiloyum. Evlenmek istiorum ama 90 kiloya inmeden olmaz diyor erkek tarafı :D Okul 1 temmuzda kapandı ve ben tam 30 gündür hiç dışarı çıkmadım. Camdan bile bakmıorum. Bütün gün incik boncuk yapıorum nete giriorum kimseyle görüşmüorum aslında son 2 senedir böleyim ama bu son bir ay zirve yaptı resmen. Ben napabilirim. Zayıflamak istiorum ama sinirimden sürekli yiyesim gelior, evden çıkmak gezmek istiorum ama utanıorum :( saçalrımı da kestim kısacık kendim kestim hem de :D beseleme gibi oldum :D Nolur bana yardım edin.Bu arada benim erkek arkadaşımdan ve annemden başka hayatımda kimsem yok.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
I leave no shadow when I'm alone..
morbis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2010, 10:37 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
morbis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 5
Tesekkür: 12
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
morbis is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: merhaba

Ha bir de sık sık ağlama nöbetleri geçiriorum hiç bir sebebi yokken hatta şuan bile ağlıorum klavyeyi zor görüorum :D
__________________
I leave no shadow when I'm alone..
morbis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2010, 12:03 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 113
Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough
Standart Cevap: merhaba

Sevgili morbis kilolu olman çocukluğundan beri yanlış beslenmenin bir sonucu.Siteyi incelersen Atakan Bey'in hazırladığı telkinler bölümü var.Önce suçuluk ve ego telkinini dinliyoruz.Sonra zayıflamak ile ilgili telkine geçebilirsin.Telkinlerle ilgili rehber kısmını incelersen daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.Ayrıca annen ve erkek arkadaşından başka kimsen olmadığını yazmışsın,yalnızlık sadece Allah'a mahsustur.Emin ol yaradan da senin yanında en büyük yardımcın.Zaten bizim yaradandan başka en büyük yardımcımız mı var.Sen görmesen de o seni görüyor yardım isteki o versin.Allah'a emanet ol.
Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2010, 12:06 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: merhaba

Hoşgeldiiiiinnnnnnn telkinler işe yaracaktır ve sabır ;))
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2010, 12:49 PM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: merhaba

Hoşgeldiniz
İlk hafta suçluluk ve ego telkinlerini dinleyiniz.
Gece uyurken hoparlorden dinleyiniz.Kulaklıkla dinlemeye gerek yoktur.
Pc yi yada notebook u gece uyuduğunuz odada acıp doga versiyonları dinleyebilirsiniz.
İkinci hafta sosyallik koruma kalkanı kilo verme güven ve adayı ekleyiniz.
İlk etapta metabolizmanız hızlanacaktır.
Ayrıca kilo verme ile ilgili özel çalışmalarımızda vardır.
Siz 2 hafta telkinleri dinledikten sonra bana özel mesaj atın.Ek çalışmalar yollarım.

Bu da bir üyemizin yorumu sizin içinde motivasyon olması içinde ekliyorum.


yeni başlayanlar için paylaşmak istedim..
telkinlere benden önce çok yakın bir arkadaşım başlamıştı. ben bu konularda çok kapalıydım. açıkçası hiç inanmıyor ve anlattıklarını küçümsemekten de öte çok sıkıcı buluyordum.
ben hep böyleydim. ilgilenmediğim konuları dinlemeye bile tahammülü olmayan, gergin, huysuz, sürekli mutsuz, aynaya bakmayan, yalnız olmayı seven, öff'leyerek yaşayan, her boş vaktini uyuyarak geçiren, evden dışarı çıkmayan, işiyle oyalanan ve iş dışındaki hayatında yapacak birşey bulamayan birisiydim.. yağlı saçlara, içine girilemeyen kıyafetlere, derisi dökülen ve dökülmeyen yerlerinde sivilceler olan bir surata sahiptim.
kötü bir hadise yaşadığım bir gün, hani derler ya sinir krizinin eşiğindeyken ya da bir cinnet anımda bahsettiğim arkadaşımın kapısını çalıp acilen bana telkin, şarkı birşeyler dinletip beni bu ruh halinden kurtarmasını istedim :)
bende etkisi çok hızlı ve gözle görülür oldu.. hiç aksatmadan her an dinliyordum. ofiste, yolda, evde, televizyon seyrederken, başka bir müzik dinlerken, kitap okurken, uyurken.. üçüncü günün sonunda yüzüme bir gülümseme yapıştı ve bu gülümseme beni hala terketmedi..
ilk haftanın sonunda normal insanların uyuduğu saatte uyumaya başlamıştım ki bu benim için çok uzun yıllardır bir sorundu, uyuyamama ve uyanamama! sabahları uykumu almış olarak ve yüzümdeki o gülümsemeyle uyanıyordum..
aynaya bakmaya başladım kısa bir süre içinde.. makyaj yapmaya, saçlarımla ilgilenmeye.. maşalar, saç düzleştiricleri..
ilk günler baş ağrım oldu, çok sigara ve su içmeye başladım.. ama bir süre sonra geçti.. tek sıkıntım ağlamamak oldu.. yani içimde bir ağlama isteği vardı ama sanırım 3-4 ay kadar kesinlikle ağlayamadım.. yani içindeki zehiri akıtmak gibi bir istekti sanırım benim ağlama isteğim..
4. aya girdiğimde 18 kilo vermiştim. bunun için özel bir rejim programı uygulamadım. herşeyden yiyordum.. ama eski açlığım kalmamıştı. gün içinde çok az yiyordum.. bol bol yürüyüş yapıyordum, bunun da etkisi büyük olmuştur. her gün işten gelince yaklaşık 2-3 saat yürüyordum. ve eve dönüp hemen meditasyonlarıma başlıyordum.. yemek yiyecek vaktim de kalmamıştı.
ben telkinleri almaya başladığımda, bana telkinleri veren arkadaşım meditasyon ve enerji çalışması tekniklerini de veriyordu. hergün düzenli olarak ilerledim. sabah işe giderken, öğle aralarında, iş dönüşünde, gece yatmadan önce her gün kesintisiz meditasyon yaptım ve enerji çalıştım. sanırım bendeki hızlı ve ani değişimin bu kadar büyük olmasının bir nedeni de telkinlerin yanı sıra yaptığım bu çalışmalardır.. bunu kesinlikle herkese tavsiye ederim.. ne istediğime karar verip evrenden istedim ve evren hemen benim için harekete geçti her defasında :) düşünceleriniz enerjidir, ne düşünürseniz kendinize çekersiniz, bununla ilgili muhakkak çalışın...! Olumlamalar edinin..!

telkinleri hala dinliyorum.. iş yoğunluğumun çok arttığı bir dönem oldu.. bu dönemde gece gündüz çalışır durumda olduğumdan dolayı açıkçası meditasyona ara verdim, telkinleri ise nerdeyse haftada 10 saat kadar aldım.. Bu süre içinde yine kilo aldım, yorgunluk ve stres oldu. Ama tepkilerim çok değişti. En sıkıntılı anlarda bile yüzüme yapışan o gülümseme beni terketmedi, uyuşturulmuş gibi bir sakinlikle ilerledim.. Eğlencem, keyfim, huzurum hiç eksilmedi.. Telkinleri dinlediğim dönem de ara verdiğim dönem de bazı kırgınlıklarım, zorluklarım oldu elbette.. Ama ben bunları hep bir işaret, bana iyi gelmeyecek birşeyden kurtulma ya da yeni bir deneyim olarak kabul ettim. Şimdi yeniden eski enerjime kavuştum, telkinleri yine daha sık dinlemeye başladım. alınan kilolar yavaş yavaş beni terketmeye başladı bile..
Bunu burada paylaşmamın bir sebebi de Atakan Bey'e ve beni evrenle tanıştıran arkadaşım Gizem'e teşekkür etmek için.. Atakan Bey gerçekten çok çok büyük bir mucize gerçekleştirdiniz. Benim gibi çok kişinin hayatına dokunan sihirli değneği hazırladınız.. Herkes bir fener ama hepsi aydınlatmıyor!..
Evrene şükranlarımı sunarken sizi ve Gizemi hiç unutmuyorum :)
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


merhaba

Forum ve Tanışalım merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Slm arkadaşlar. Ben Ayça , İzmirdeyim, 26 yaşındayım ve öğretmenim. Direk konuya giricem çünkü acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben hayatım boyunca hep kiloluydum bu yüzden tabiri caizse ezik bir çocukluk ve berbat bir ergenlik dönemi geçirdim. Koskoca üniversite bitirdim ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.