![]() |
slm herkeze happy6 slm herkeze bnde bu sıteye yenı uye oldum superya ban bu sitenınn içerigini anlatırmısınız ya |
Ynt: slm herkeze SELAM FATOŞ HOŞGELDİN ARAMIZA. alk78 her konuda her alanda bilgi paylaşımı yapabilecegin bir işte. ayrıca bunun yanında değişik ihtiyaca göre telkin cd leri bulunmakta |
Ynt: slm herkeze tşk edrm |
Ynt: slm herkeze Hoş geldin fatoş hayatimdegişti, telkinlerin ışığında hayatını ve davranışlarını değiştirmeye niyetli kullanıcıların buluştuğu bir ortam. formları incelersen merak ettiğin konularda birçok bilgi ve belgeye rastlayabilirsin. paylaşımlarının devamı dileğiyle... hismiley |
Ynt: slm herkeze dl67 inş hayırlısı olur ya benım en buyuk takıntım çok cabuk alınıyorum herseye bunu sureklı asmaya calışıyorum tam astım derken tekrar baslamkta ne yapmamm gerek yaaaa |
Ynt: slm herkeze mlk34 ben musterı temsılcısıyım insanlarla anlaşmayı sverım ama en ufak seyde ise alınırım kendımı ise bellı sureden sonra toplamaya calışırım içime kapanıgım.. ev bu siteyıde radyo dınlemek ıçin arastırıyodum hosuma gitti. uye olamk isetdım ama çok svedım ya burakılerlede nalaşıcagımı sanıryourm |
Ynt: slm herkeze Hoşgeldin fatoş aramıza.Yazılarını daha anlaşılır bir şekilde yazarsan daha net cevaplar alabilirsin.Ben çoğunu anlayamadım kısaltmalar yüzünden.Sevgiler |
Ynt: slm herkeze ok bundan sonra acık yazarım tmm |
Ynt: slm herkeze Alıntı:
|
Ynt: slm herkeze Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |