![]() |
slm herkeze happy6 slm herkeze bnde bu sıteye yenı uye oldum superya ban bu sitenınn içerigini anlatırmısınız ya |
Ynt: slm herkeze SELAM FATOŞ HOŞGELDİN ARAMIZA. alk78 her konuda her alanda bilgi paylaşımı yapabilecegin bir işte. ayrıca bunun yanında değişik ihtiyaca göre telkin cd leri bulunmakta |
Ynt: slm herkeze tşk edrm |
Ynt: slm herkeze Hoş geldin fatoş hayatimdegişti, telkinlerin ışığında hayatını ve davranışlarını değiştirmeye niyetli kullanıcıların buluştuğu bir ortam. formları incelersen merak ettiğin konularda birçok bilgi ve belgeye rastlayabilirsin. paylaşımlarının devamı dileğiyle... hismiley |
Ynt: slm herkeze dl67 inş hayırlısı olur ya benım en buyuk takıntım çok cabuk alınıyorum herseye bunu sureklı asmaya calışıyorum tam astım derken tekrar baslamkta ne yapmamm gerek yaaaa |
Ynt: slm herkeze mlk34 ben musterı temsılcısıyım insanlarla anlaşmayı sverım ama en ufak seyde ise alınırım kendımı ise bellı sureden sonra toplamaya calışırım içime kapanıgım.. ev bu siteyıde radyo dınlemek ıçin arastırıyodum hosuma gitti. uye olamk isetdım ama çok svedım ya burakılerlede nalaşıcagımı sanıryourm |
Ynt: slm herkeze Hoşgeldin fatoş aramıza.Yazılarını daha anlaşılır bir şekilde yazarsan daha net cevaplar alabilirsin.Ben çoğunu anlayamadım kısaltmalar yüzünden.Sevgiler |
Ynt: slm herkeze ok bundan sonra acık yazarım tmm |
Ynt: slm herkeze Alıntı:
|
|
anladınmı benı mlk34 inşallah maillerı okuyosundur en kısa zamnda cvp yazarsan sevınırım?????????* |
Ynt: slm herkeze canım benim benden cevap beklediğini bilmiyordum..( tüm kadınların en nefret ettiği işi yapıyordum..bu gün kendimi ütü yapmaya mahkum ettim..) aslında benden neden cevap beklediğinide anlamadım..sana yazdığım mesajın mealini istiyorsan açıklıyayım.. ben senin yazdığın mesajları kontrol etmediğini , veya edemediğini anladım .benim için nasıl yazdığın önemli değil..ancak sen, anlaşılır olmak istiyorsan, yinede kontrol etmelisin yazdıklarını . burada benim değil senin tercihlerin önemli..örneğin almanca yazdığın ( MEİN LEBEN NERVENS(A)EGE) ( HAYATIM SİNİR TESTERESİ ) dediğini ben anladımda, anlamayan çok arkadaşımız olduğundan eminim...bizler burada, arkadaşlarımızın yazdıklarımızı anlayabilmeleri için, elimizden geldiğince hatasız yazmaya ve anlaşılabilir olmasına gayret ediyoruz.. bir mesajında seni uyaran arkadaşımıza Alıntı:
|
|
|
Ynt: slm herkeze 25889 25889 25889 e vallahi bravo bu kadar işi bir arada yürütüyorsun kırkbir kere maaşallah.. bizde senin yazmalarına alışırız artık, sıkılıp gitmişsin..birebir mesaj yazamıyoruz..sitede o kadar okunacak yazı oluyorki..bize yazılanları geç görüyoruz.. ama mutlaka okuyoruz ve mesaj yazıyoruz..kendine bir günlük aç..adresin belli olsun..oraya mutlaka uğrarız..ve mesaj yazarız..zaten sen bizim günlüklerimize gelip yazı yazıncaya kadar mutlaka birileri görüp sana konuk olur.mesaj yazar..saygılı sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |