![]() |
tanışma selam arkadaşlar herşey biraz daha mutluluk,biraz daha rahat yaşam için bütün uğraşılar bunun için sizin içinde öyle mi? sevgili arkadaşlar aranızda kuantum ve nlp tekniklerini uyguyarak sorunlarından kurtulmuş varmı lütfen yardımcı olurmusunuz.956ksevgiler. |
Cevap: tanışma Merhaba arkadaşım, Hoşgeldin. Doğru yere geldin. Aradıklarından var burada. ben gördüm daha önce :) Evet hepimiz için öyle sanırım. Zaten herkes mutluluk ve huzur bulma amacıyla geliyor dünyaya... |
Cevap: tanışma hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. kuantum, nlp ve daha bir çok konu üzerine yazılar sitemizde mevcuttur. |
Cevap: tanışma Merhaba Reyhan,Öncelikle Hoş Geldin Sende 1 Hafta Önce Benim Geldiğim Gibi y789 Şunu Belirtmek İsterim Ki Sorunlar Ortadan Kalkıyor Evet Ama Bunun Çok Daha Güzel Tarafı Her Şeyi Kendin Yaşayıp Görmen. Biz Ne Kadar Evet Kalkıo Desekte Sen Yaşadıkça Sen Gördükçe Şaşıracaksın Olup Bitene... derty Dene Ve Gör Sadece O0 Sana Tavsiyem Telkin Cd Lerini Muhakkak Dinle,Değişimlerini Farkediceksin.. Tekrar Hoş Geldin happy6 Sevgiyle O0 |
Cevap: tanışma ya benim bi sorum olucak telkinleri nasıl indiriyorsunuz yardım ederseniz sevinirim956kdusun2 |
Cevap: tanışma buradan indirebilirsiniz.. O0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ sevgiyle... actionsmile |
Cevap: tanışma |
Cevap: tanışma SELAM ARKADAŞLAR! TESADÜF ESERİ KEŞFETTİM BU SİTEYİ.ZATEN KİŞİSEL GELİŞİME AŞIRI MERAKIM VARDI.BÖYLECE ÜYE OLDUM. |
Cevap: tanışma Alıntı:
|
Cevap: tanışma Alıntı:
|
Cevap: tanışma SELAM ARKADAŞLAR! TESADÜF ESERİ KEŞFETTİM BU SİTEYİ.ZATEN KİŞİSEL GELİŞİME AŞIRI MERAKIM VARDI.BÖYLECE ÜYE OLDUM sende hoş geldin uy897 sevgi ve minnetle actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 AM. |