![]() |
ordamısınız merhaba arkadaşlar ben beyza.bu siteyi tesadüfenmi demeliyim yoksa ihtiyacım olduğu için buldum demeliyim bilmiyorum.ben de bir süredir korkularla ve takıntılarla,olumsuz düşüncelerle uğraşıyorum.çok yoruldum ve değişmeyi şiddetle istiyorum.bana tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.cat56 |
Cevap: ordamısınız Hoşgeldin b.f değişimin gelişimin hayırlı olsun aşağıdaki link sorularına cevap olacaktır.Güzel mutlu paylaşımların olsun. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Cevap: ordamısınız Alıntı:
|
Cevap: ordamısınız Hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: ordamısınız Aramıza hoşgeldiniz b.f. Keyifli paylaşımlar dilerim. |
Cevap: ordamısınız bizler burdayız...956k hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dileriz... size tavsiyem forumu incelemeniz....vakit buldukça paylaşımlarımızı okuyabilirsiniz ve tabii telkinlerden yararlanabilirsiniz....music45 buyrun size bir kaç link...super Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 PM. |