![]() |
berrin:)) herkese merhaba arkadaşlar dört gün oldu bu harika ötesi siteyi keşfedeli.elime kahvemi alıp ilgiyle incelediğim kaliteli bir site. cilgin897 cilgin897 |
Ynt: berrin:)) Merhaba berrin smiliyface Hoşgeldin.. uy897 |
Ynt: berrin:)) hoşbulduk duru79 cat3500 |
Ynt: berrin:)) berrinciğim hoşgeldin safalar getirdin kiss3 |
Ynt: berrin:)) hoş geldin berrin'cim... gelişmeleri bu kadar çabuk yaşamana çok sevindim.... super paylaşımlarını bekliyoruz... ttli3 http://www.yuzifadeleri.com/bimi.gif ark5 |
Ynt: berrin:)) ertelediklerimi iki gün önce faaliyete geçirdim tabii bunda kendine güven telkinleri içeren mp3 çok çok çok faydalı oldu bisiklet spor yapmak gibi meselaa f678h |
Ynt: berrin:)) gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızımmm |
Ynt: berrin:)) önümde 23 gün var 2008 e daha zinde daha sağlıklı girmek için kilo verme telkinleri içeren mp3 leri dinliycem.Yeni indirdim gogogo |
Ynt: berrin:)) Selam Berrin aramıza hoşgeldin.Bu siteden çok faydalanacagından eminim.Bende kilo vermek istiyorum.Telkini dinliyorum bakalım kaç kilo vereceğim.Herşey gönlünce olsun. |
Ynt: berrin:)) sonucu aldıktan sonra bana da haber edersen sevinirim ben de haber ederim bakalım hangimiz daha çabuk zayıflıycak ttli3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 AM. |