![]() |
berrin:)) herkese merhaba arkadaşlar dört gün oldu bu harika ötesi siteyi keşfedeli.elime kahvemi alıp ilgiyle incelediğim kaliteli bir site. cilgin897 cilgin897 |
Ynt: berrin:)) Merhaba berrin smiliyface Hoşgeldin.. uy897 |
Ynt: berrin:)) hoşbulduk duru79 cat3500 |
Ynt: berrin:)) berrinciğim hoşgeldin safalar getirdin kiss3 |
Ynt: berrin:)) hoş geldin berrin'cim... gelişmeleri bu kadar çabuk yaşamana çok sevindim.... super paylaşımlarını bekliyoruz... ttli3 http://www.yuzifadeleri.com/bimi.gif ark5 |
Ynt: berrin:)) ertelediklerimi iki gün önce faaliyete geçirdim tabii bunda kendine güven telkinleri içeren mp3 çok çok çok faydalı oldu bisiklet spor yapmak gibi meselaa f678h |
Ynt: berrin:)) gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızımmm |
Ynt: berrin:)) önümde 23 gün var 2008 e daha zinde daha sağlıklı girmek için kilo verme telkinleri içeren mp3 leri dinliycem.Yeni indirdim gogogo |
Ynt: berrin:)) Selam Berrin aramıza hoşgeldin.Bu siteden çok faydalanacagından eminim.Bende kilo vermek istiyorum.Telkini dinliyorum bakalım kaç kilo vereceğim.Herşey gönlünce olsun. |
Ynt: berrin:)) sonucu aldıktan sonra bana da haber edersen sevinirim ben de haber ederim bakalım hangimiz daha çabuk zayıflıycak ttli3 |
Ynt: berrin:)) hoşgeldin berrin ben sitemizin eserekli cat56 sevincli blook |
Ynt: berrin:)) Hoşgeldin hismiley |
Ynt: berrin:)) hosgeldin berrin, artik siteyi tanimayan kalmadi galiba!!! bende kilo verme telkinini dinliyorum, bence de bakaim hangimiz daha cabuk zayiflayacak??? 96 hadi iyi gunler!!! cat3500 |
Ynt: berrin:)) merhabalar berrin... http://www.penders.co.uk/img/icons/flowerface.gif hoşgeldin... actionsmile forumumuzla ilgili güzel sözlerin için teşekkür ederiz... kendi güzelliğinide göstermiş oldun bizlere... sen ve tüm arkadaşlarımızın arzu ettiğiniz kilolara bir an evvel ulaşarak güzelliğinize güzellik katmanız dileklerimle... blissy |
Ynt: berrin:)) Alıntı:
Hoşgeldin berrin :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM. |