![]() |
merhabalar merhabalar actionsmile ben alp alp keskinoglu siteyi gerçekten tesadüfen gördüm ilgimi çekti üye oldum klasik forum sitelerine benziyor ama belliki farklı yanı yada yanları var.. bu fark yada farkları özetle kim anlatabilir acaba 12389 selam ve saygılar blissy |
Cevap: merhabalar hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dileriz... kesinlikle sitemiz özel ve farklı bir sitedir...çünkü burada dostluk var burada karşılıksız sevgi var... burada bizler için hazırlanmış ve hiç bir karşılık beklenmeden sunulmuş muhteşem değişimlerimizin eseri telkinlerimiz var...music45 daha çok saymak isterim ama bu farkı sizinde araştımanız ve sitemiz hakkında daha detaylı bilgiler alabilmeniz için size linkler veriyorum.....actionsmile Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Hikayelerimizi Anlatalım - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri sevgiler... |
Cevap: merhabalar hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: merhabalar Aramıza hoşgeldiniz divan. suzzy ne kadar güzel söylemiş. Üzerine ekleme yapmak haddime değil. Sizin de güzel değişimler yaşadığınız paylaşımları bekliyoruz. Sevgiler... |
Cevap: merhabalar merhaba divan hoşgeldin yanımıza mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: merhabalar kesinlikle teşekkürler arkadaşlar ;) y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 PM. |