![]() |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! Alıntı:
|
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! ne güzel bir başlangıç, hoşgeldin wave |
|
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! hoşgeldin fulun ben sitemizin cat56 |
Ben de bişey olmak istiyorum. ttli3 |
burda hepimiz herşeyiz... birbirimize akan sevgi seliyiz... bilgi deniziyiz... dost yumağıyız... yeri gelince dünyanın efendisi yeri gelince haaytın kölesiyiz.. bazen mutluğumuza mutluluk ekleriz.. bazen hüzünlerimizi ezeriz kelimelerle.. biz burada herşeyiz... yeter ki sen bizden ol.. biz zaten sendeniz.. ark5 ttli3 |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! Fulun akşam akşam amma güldürsün beni.. Allah ta seni güldürsün heeppp khkh56 burda hepimiz herşeyiz... birbirimize akan sevgi seliyiz... bilgi deniziyiz... dost yumağıyız... yeri gelince dünyanın efendisi yeri gelince haaytın kölesiyiz.. bazen mutluğumuza mutluluk ekleriz.. bazen hüzünlerimizi ezeriz kelimelerle.. biz burada herşeyiz... yeter ki sen bizden ol.. biz zaten sendeniz.. ark5 ttli3 [/quote] Ben de bişeymişim zaten: Dördüncü Üye! Neden dördüncü üye yazıyor? Yoksa siteye üye olan dördüncü kişi miyim k8908 |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! profil e tıkladıktan sonra açılan sayfada ...üyelik ayarları bölümünden... adı(bu sizin diğer kullanıcılar tarafından görülecek kullanıcı adınız olacaktır.) .. satırından dilediğin adı yazabilirsin.. dördüncü üye yazısını sen yazmadıysan teknik olarak nasıl oldu bilemiyorum ama sen bu ailenin bu saat itibari ile 9832 üyesinden birisin.. sende tahminimce 9800 ile 9832 arasında ki sıralamada yer alıyorsunn sevgiler.. ttli3 |
|
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! her şeyi ciddiye alma huyumdan vazgeçmem gerekiyo demekki khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM. |