![]() |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! Alıntı:
|
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! fulun hoşgeldin..iyiki geldin..her şeyden önce,aramızda rahatlayıp hafifleyeceksin..çünkü burada birbirine karşı koşulsuz sevgi ve saygı duyan insanların arasındasın.aramıza katılan herkesi..aynı duygularla karşılar bağrımıza basarız...inşallah olmaz' ya.. problemlerin olduğunda seni dinleyecek, bilgisi, ve imkanları doğrultusunda sana yardım edecek birileri mutlaka olacaktır..hepimizin her an saf niyetle yanında olduğundan emin ol...hepimize sınırsız faydaları olan telkinlerden bahsetmiyorum çünkü onlar anlatılamıyor,telkinlerin etkilerini, kişi kendi ufkunun genişliginde deneyimleyerek öğreniyor.. tekrar hoşgeldin safalar getirdin arkadaşım.. |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! cat3500 cat3500 cat3500 hoş geldin fulun.. sefalar getirdin,evet bu site gerçekten bağımlılık yapıyor, kopamıyo,bırakamıyor insan umarım sende bırakmazsın... güzel paylaşımlar dileğiyle.sevgiler |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! aramıza hoşgeldin fulun blissy blissy |
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! Hoşgeldin Fulun hismiley Sitenin bağımlılık yaptığına ben de inanıyorum. ben her gün bir dost sesi duymak için mutlaka uğruyorum buraya. smiliyface |
|
|
|
|
Ynt: YaşasıN! Ben de varım! hosgeldin fulun yücel. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM. |