Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YaşasıN! Ben de varım! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2311)

Neptün 23-10-2007 04:15 PM

Ynt: YaşasıN! Ben de varım!

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
Fulun hoşgeldin.tavsiye edilen müzikli telkinlerle birlikte Bilinçaltını tanımak ve olumlamaları bir an önce okumanı (ya da hatırlamanı) tavsiye ederim.

Tüm değişimlerim deryasından bir damla bahsedeyim sana değişimi daha rahat anlarsın.bugün çalışırken birkaç defa hata yaptım.ve her hata yaptığımda kendime ne düşünüyordum diye sordum? yanıtı neydi dersin?
yaptığım hataların olduğu anda zihnimden ya birisi hakkında kötü şeyler düşünüyordum,ya dedikodusunu yapıyordum zihnimde canlandırdığım biriyle ya da işte iyi şeyler düşünmüyordum ve artık alışkanlık olucak bu inşallah.siteyle tanışmadan önce hata yaptığım zaman duvara yumruk vuracak tekme atacak kadar sinirlenirdim.elimde ne varsa fırlatıp atardım.ama şimdi her hatamda ne hissediyordum ne düşünüyordum diye soruyorum kendime.

Bir de arkadaşlar çekim yasasını öğrendikten sonra ve olumlamalara başladığımdan beri karşımdakilerin düşüncelerini sanki okumaya başladım.eskiden beden dillerinden direk anlaşılırdı ama artık birisi birşey söylemeden 2-3 saniye önce hemen aklıma bir şey geliyor.karşımdaki kişi de direk ondan sonra aklıma gelen şeyle ilgili birşey söylüyor.nerdeyse hergün defalarca artık yaşamaya başladım çekim yasasını.

Fulun sen de değişime başlıyorsun.ya da (bak yine içimden başka şey geldi onu yazayım) hayat ağacımıza (yaşamımıza) gerekli suyu (enerjiyi) akıtıyoruz,besliyoruz onu.olmamız gereken şey oluyoruz.aslımıza dönüyoruz.değişim budur.

Siteyi kuran Atakan abiye büyük teşekkürler.hayat değiştiren ve kurtaran site-kişiler.

Çok teşekkür ederim üç_gömlek... Hayat ağacım bugünlerde çok susuz ve sefil kaldı. Ona biraz tolerans göstermek istiyorum ve bugünlerde çok stresliyim. Hatta böyle değişik taşlar filan taktım koluma boynuma, stresimi alması açısından :) Ve bugün mail kutumda siteden gelen bir mesajı gördüm ve girdim. Üye oldugumdan beri giremiyordum ilk mesajda da dediğim gibi. Kendime biraz değişiklik biraz coşkunluk istiyorum.

hayalayaz 23-10-2007 05:07 PM

fulun hoşgeldin..iyiki geldin..her şeyden önce,aramızda rahatlayıp hafifleyeceksin..çünkü burada birbirine karşı koşulsuz sevgi ve saygı duyan insanların arasındasın.aramıza katılan herkesi..aynı duygularla karşılar bağrımıza basarız...inşallah olmaz' ya.. problemlerin olduğunda seni dinleyecek, bilgisi, ve imkanları doğrultusunda sana yardım edecek birileri mutlaka olacaktır..hepimizin her an saf niyetle yanında olduğundan emin ol...hepimize sınırsız faydaları olan telkinlerden bahsetmiyorum çünkü onlar anlatılamıyor,telkinlerin etkilerini, kişi kendi ufkunun genişliginde deneyimleyerek öğreniyor.. tekrar hoşgeldin safalar getirdin arkadaşım..

su_oguz@hotmail.com 23-10-2007 06:50 PM

cat3500 cat3500 cat3500
hoş geldin fulun..
sefalar getirdin,evet bu site gerçekten bağımlılık yapıyor,
kopamıyo,bırakamıyor insan umarım sende bırakmazsın...
güzel paylaşımlar dileğiyle.sevgiler

celebrian 24-10-2007 06:37 AM

aramıza hoşgeldin fulun blissy blissy

yildizlar 24-10-2007 09:46 AM

Hoşgeldin Fulun hismiley

Sitenin bağımlılık yaptığına ben de inanıyorum. ben her gün bir dost sesi duymak için mutlaka uğruyorum buraya. smiliyface

Neptün 24-10-2007 11:11 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
fulun hoşgeldin..iyiki geldin..her şeyden önce,aramızda rahatlayıp hafifleyeceksin..çünkü burada birbirine karşı koşulsuz sevgi ve saygı duyan insanların arasındasın.aramıza katılan herkesi..aynı duygularla karşılar bağrımıza basarız...inşallah olmaz' ya.. problemlerin olduğunda seni dinleyecek, bilgisi, ve imkanları doğrultusunda sana yardım edecek birileri mutlaka olacaktır..hepimizin her an saf niyetle yanında olduğundan emin ol...hepimize sınırsız faydaları olan telkinlerden bahsetmiyorum çünkü onlar anlatılamıyor,telkinlerin etkilerini, kişi kendi ufkunun genişliginde deneyimleyerek öğreniyor.. tekrar hoşgeldin safalar getirdin arkadaşım..

Çok teşekkür ederim bu güven verici sözlerin için. Ve herkese, iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Neptün 24-10-2007 11:12 AM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
cat3500 cat3500 cat3500
hoş geldin fulun..
sefalar getirdin,evet bu site gerçekten bağımlılık yapıyor,
kopamıyo,bırakamıyor insan umarım sende bırakmazsın...
güzel paylaşımlar dileğiyle.sevgiler

Çok teşekkür ederim :)

Neptün 24-10-2007 11:13 AM

Alıntı:

ceren Nickli Üyeden Alıntı
aramıza hoşgeldin fulun blissy blissy

hoşbuldum, çok hoşbuldum ;)

Neptün 24-10-2007 11:14 AM

Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin Fulun hismiley

Sitenin bağımlılık yaptığına ben de inanıyorum. ben her gün bir dost sesi duymak için mutlaka uğruyorum buraya. smiliyface

:) çok teşekkür ederimm

jaunty 24-10-2007 04:14 PM

hosgeldin fulun yücel. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM.