Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Sesimi duyan var mı??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2282)

kumsal425 16-10-2007 02:13 PM

Sesimi duyan var mı???

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim 1 haftadır ego güven güçlendirici telkini ney eşliğinde dinliyorum ama hiç bi işe yaramadı kendimde herhangi bi değişiklik hissetmiyorum.Artık dinlemektende sıkıldım ben bi yerlerde hata mı yapıyorum birileri bana yardımcı olsun msj atarsanız sevinirim ne yapmam gerektiği konusunda. Ayrıca telkinleri dinlerken sesleride duyuyorum fakat sanki yabancı bişeyler söyleniyo yanılıyomuyum eğer böyleyse benim bilinç altımı nasıl etkiliyicek.... sad456 dusun ağla

shamanic 16-10-2007 02:30 PM

Ynt: Sesimi duyan var mı???

actionsmile hoşgeldin kumsal...
ana sayfada rehber bölümümüz var orayı iyice kurcaladın mı ?? pc05 seninle aynı yollardan geçtik hepimiz ve deneyimlerimiz o sayfalarda yer alıyor.. b456 bir sürü kişiden farklı farklı tepkiler var.. sevincli merak etme sen hiç bir yerde hata yapmıyorsun.. sadanim ama lütfen sıkıldım diyerek bir kenara bırakma... dusun sorunlar yıllar içerisinde yavaş yavaş kök salarak oluşur.... elbette herkez çözümü daha kolay yakalamak istiyor ttli3 ama bu 1 hafatadan daha fazla zaman alıyor... telkin içerikleri türkçedir.. siirokul tüm merak etiklerin rehber bölümümüzde.. oraya bir bak .. hala aklına takılan soruların olursa .. tekrar burdan yaz ... cevaplamaya çalışırız.. sevgiler... hismiley

su_oguz@hotmail.com 16-10-2007 03:23 PM

merhaba kum-sal aramıza hoş geldin.
umarım sitemizi sever ve yararlanırsın....
güzel paylaşımlar. 956k 956k 956k

eylulx 16-10-2007 03:59 PM

hosgeldin arkadas

umarim seversin bizi

pisimbat 16-10-2007 08:51 PM

cat56 bir sesmi duydum ne die etrafına bakınır köşeden kumsalı görür hoş geldin ben sitemizin cat56

yildizlar 16-10-2007 10:02 PM

Telkinleri sıkılmadan inatla dinlemeni diliyorum.

Sıkılınca şunu düşün: Bu kadar insan burda faydalandığını söylüyor ve gelişimini paylaşıyorsa mutlaka bende de işe yaramalı.

Zafer direnenlerindir!!! blissy

Hoşgeldin hismiley

alalev61 16-10-2007 10:22 PM

kumsal hoşgeldin..bende telkinleri 1 aydır dinliyorum kendimi bazen iyi bazne kötü hissediyorum..yani tam anlamıyla iyi oldum diyemem..ama yıldızlar yazmış ya bende onun gibi düşünüyorum.bu kadar insanda er yada geç etkili olduysa bende de olacak..buna inanıyorum inadınada dinliyorum telkinleri dinlemeyede devam edicem smiliyface

kumsal425 16-10-2007 11:07 PM

hoşbulduk arkadaşlar ttli3 sesimi duyduğunuz için tşkkrlr umarım sizlerinde dediği gibi bende süre uzunda olsa faydasını görürüm kiss3

hayalayaz 16-10-2007 11:39 PM

bende duydum sesini..merhaba.. hoşgeldin..asla pes etmeyenlerden olmasaydın burada olmazdın...sana önerim dinlemek istediğin telkinin tüm versiyonlarını indir ve dönüşümlü dinle..mutlaka faydası olacaktır..beni yatak odamın dört duvarından çıkarıp..cumhuriyet mitinglerinin kalabalığına götürdü..saygılı sevgiler

celebrian 24-10-2007 06:45 AM

hepimiz duyuyoruz sesini kumsal aramıza hoşgeldin blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM.