![]() |
Sesimi duyan var mı??? slm arkadaşlar ben yeni üyeyim 1 haftadır ego güven güçlendirici telkini ney eşliğinde dinliyorum ama hiç bi işe yaramadı kendimde herhangi bi değişiklik hissetmiyorum.Artık dinlemektende sıkıldım ben bi yerlerde hata mı yapıyorum birileri bana yardımcı olsun msj atarsanız sevinirim ne yapmam gerektiği konusunda. Ayrıca telkinleri dinlerken sesleride duyuyorum fakat sanki yabancı bişeyler söyleniyo yanılıyomuyum eğer böyleyse benim bilinç altımı nasıl etkiliyicek.... sad456 dusun ağla |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? actionsmile hoşgeldin kumsal... ana sayfada rehber bölümümüz var orayı iyice kurcaladın mı ?? pc05 seninle aynı yollardan geçtik hepimiz ve deneyimlerimiz o sayfalarda yer alıyor.. b456 bir sürü kişiden farklı farklı tepkiler var.. sevincli merak etme sen hiç bir yerde hata yapmıyorsun.. sadanim ama lütfen sıkıldım diyerek bir kenara bırakma... dusun sorunlar yıllar içerisinde yavaş yavaş kök salarak oluşur.... elbette herkez çözümü daha kolay yakalamak istiyor ttli3 ama bu 1 hafatadan daha fazla zaman alıyor... telkin içerikleri türkçedir.. siirokul tüm merak etiklerin rehber bölümümüzde.. oraya bir bak .. hala aklına takılan soruların olursa .. tekrar burdan yaz ... cevaplamaya çalışırız.. sevgiler... hismiley |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? merhaba kum-sal aramıza hoş geldin. umarım sitemizi sever ve yararlanırsın.... güzel paylaşımlar. 956k 956k 956k |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? hosgeldin arkadas umarim seversin bizi |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? cat56 bir sesmi duydum ne die etrafına bakınır köşeden kumsalı görür hoş geldin ben sitemizin cat56 |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? Telkinleri sıkılmadan inatla dinlemeni diliyorum. Sıkılınca şunu düşün: Bu kadar insan burda faydalandığını söylüyor ve gelişimini paylaşıyorsa mutlaka bende de işe yaramalı. Zafer direnenlerindir!!! blissy Hoşgeldin hismiley |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? kumsal hoşgeldin..bende telkinleri 1 aydır dinliyorum kendimi bazen iyi bazne kötü hissediyorum..yani tam anlamıyla iyi oldum diyemem..ama yıldızlar yazmış ya bende onun gibi düşünüyorum.bu kadar insanda er yada geç etkili olduysa bende de olacak..buna inanıyorum inadınada dinliyorum telkinleri dinlemeyede devam edicem smiliyface |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? hoşbulduk arkadaşlar ttli3 sesimi duyduğunuz için tşkkrlr umarım sizlerinde dediği gibi bende süre uzunda olsa faydasını görürüm kiss3 |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? bende duydum sesini..merhaba.. hoşgeldin..asla pes etmeyenlerden olmasaydın burada olmazdın...sana önerim dinlemek istediğin telkinin tüm versiyonlarını indir ve dönüşümlü dinle..mutlaka faydası olacaktır..beni yatak odamın dört duvarından çıkarıp..cumhuriyet mitinglerinin kalabalığına götürdü..saygılı sevgiler |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? hepimiz duyuyoruz sesini kumsal aramıza hoşgeldin blissy |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? merhaba kumsal sende hoşgeldin bende! bende yeni üyelerdenim ve ilk defa dün şiirler bölümüne yazdım. ben 10 gündür bu siteyi dolaşıyorum bir yandanda telkinleri dinliyorum. Bendeki değişikliği anlatamam yaşamak en dorusu. Sanki sinirlerim alındı, hiç kimseye kızmak içimden gelmiyor. Ben 2 kız çocuğu annesiyim kızlarımın bazen yaptıkları beni sinirlendirirdi bu bende kalmadı sonuç:Ben mutlu,herkes mutlu.Atakan beye ve sizler teşekkür ediyorum yalnız olmadığımı bana hissettirdiğiniz için. Selamlar sevgi ve saygılarımla smiliyface |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? hosgeldin kumsal.umarim hersey diledigince olur.. sevgiler |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? hoşgeldin kumsal, buradan hepimiz gibi sen de çok şey öğreneciksin emin ol sapkal89 |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? aramıza hoşgeldin kumsal hismiley |
Ynt: Sesimi duyan var mı??? Sanki çook uzaktan sahilde kumsaldan biri barıyo tatilsmiley neutrali5yada banamı öle geliyor pc05 :))Hoşgeldin Kumsal:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM. |