![]() |
Merhaba..! Merhaba!Ben aranıza bugün katıldım.Dün posta kutuma gelen bi mektup vasıtasıyla sizlerden haberdar olma şansını yakaladım.İlk iş siteyi detaylı bi şekilde incelemeye başlamak oldu.Kişisel gelişimime katkı sağlıyacak pekçok bilgiyle karşılaşmak beni çok heyecanlandırdı şimdiden.Sitede emeği geçen herkesin ellerine sağlık... |
Merhaba..! Hoşgeldiniz Umutlu; hepimiz birbirimizin kişisel gelişimine katkıda bulunuyoruz burada.Yani her yazanın emeği var.Sizden bakalım neler öğreneceğiz. Bunlarda site maskotlarımız dl67 blook blissy |
Merhaba..! HERKESE MERHABA... Ben burada yeniyim.. |
Merhaba..! Adım Zeynep 22 yasindayim.Kücük yaslardan beri sürekli bilincalti enerjiler ve bunun gibi seylerle ugrasiyorum.Dış kaynaklı olarak tek isteğim insanlarin farkindaliklarinin artmasi.Sizlerle tanıştıgıma şimdiden memnun oldum. sapkal89 |
Merhaba..! Merhabalar, Umutlu, birdüş ve zeynep hepiniz hoşgeldiniz. sapkal89 Paylaşımlarınızı bekliyoruz. actionsmile thumbsanim thumbsanim thumbsanim thumbsanim smileydance |
Herkese Merhaba..! Siteyi yeni keşfetmiş olsam da (bugün), hayatın dönüp duran o eşsiz duraklarında belki de daha önce başka şekillerde başka yerlerde bir aradaydık.. Ve hep aynı yolu arıyorduk aslında tam da yolun içerisinde olduğumuzun farkıda olmadan.. Umarım yol için yanımıza en doğru araçları alabilmişizdir.. Herkese hayırlı deneyimler.. Bir an evvel denemek ve sonuçları paylaşabilmek dileğiyle.. |
Merhaba..! Hoşgeldin Prana.Chi, s456 Seninde paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz... blook Sevgiler, saygılar. |
Merhaba..! burada hepimiz kardeşiz biz hepimiz aynı yolun yolcusuyuz o yüzden birbirimizin desteğine ihtiyacımız var aramıza hoşgeldiniz prana.ci smiliyface |
Merhaba..! Teşekkür ederim,aranıza katıldığım için mutluyum. cilgin897 |
bi merhaba da benden bende siteyi bi enerji uzmanı sayesinde keşfettim... ilk denemelerimi yapacağım... çoklu kişilik özellikleri sergileyen bi amnezi çeşitine yakalanmış biri olarak ne tavsiye edersiniz... saygılar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |