![]() |
Ynt: Merhaba..! çok güzel bir site yabancı ülkelerde bu tür çalışmalar zaten var ama biz yabancıyız bu konulara tebrik ederim bir eksiği doldurmuşsunuz..ben new ageleri tercih ettim müziklerde çok hoş bu arada önce başım ağrıdı ama sonra geçti bakalım daha ilk gündeyiz..tebrikler çok heyecanlandirdı bu site beni art56art56 |
Ynt: Merhaba..! telkinler ilk günden etkisini az çok gösteriyor üzerimdeki değişimi hissediyorum bu arada bu sizin bulduğunuz ritimli okuma olayı belli kurallara dayanıyor mu? bir kişisel gelişim kitabındada olumlamaların bilinçaltına daha iyi gitmesi için ritmik okunması gerektiği yazıyordu ve olumlamaların(telkinlerin)kafiyeli olması gerektiği siz bunu subliminal yöntemle birleştirince bir ilk olmuş..tekrardan tebrikler |
Ynt: Merhaba..! Özellikle 2007 versiyonları etkileri ilk günden itibaren görülmeye başlıyor. Ritomtrans kayıtları hazırlanırken bir çok detaya önem veriyorum. Sadece ritm değil okuma esnasında kullandığım teknikler var. |
Merhaba..! merhaba ben koraymelih. siteye 1 -2 aydır üyeyim ama foruma yazı yazmak ve kendimi tanıtmak hiç aklıma gelmemişti.mersin de doğdum ve şu an burda yaşıyorum. .aşağı yukarı 2 yıldır psijik yeteneklerle uğraşıyorum bu siteye de bunları geliştirebilmek için üye oldum.bu arada 17 yaşındayım. 25889 alk78 sung66 |
Merhaba..! Hoşgeldin Tekrar Koraymelik...Mersinde daha önce bulunmuştum tatil için oldukça güzel bir şehir. |
Merhaba..! Lerzan sende katılımların ile renk kattın forumumuza...İyi ki geldin ve buradasın... Bizler burada birbirimizden öğreniyoruz. Senden de çok şey öğreneceğimize eminim. |
Merhaba..! merhaba.örüteline yeni üye oldum smil56 .babamın tavsiyesi 12389 üzerine bir bakayım diye girdim ama burda keşfedecek çok şey var sanırım onayi .denizlide okuyorum.tıp fakültesi üçüncü sınıf öğrencisiyim. idea3 derslerin yoğun olması sebebiyle bu örütelinde öğreneceğim şeylere çok ihtiyacım olacak. onayi |
Merhaba..! Hoşgeldiniz; Örüteli ismi çok hoşuma gitti doğrusu...Tdk mi bulmuş internet sitesi yerine s456 |
Merhaba..! örüteli adını kimin bulduğunu bilmiyorum ama oktay sinanoğlu için kurulmuş www.sinanoglu.net örütelinde bunu kullanıyoruz hep ve ingilizce kelimeleri dilimizden çıkarıyoruz. sizleri de bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. alk78 |
Merhaba..! Çok güzel ve olması gereken bir uygulama. art56art56 Atakan Bey'in açtığı Türkçe Odasında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/...hp?topic=972.0) bilgilerimizi paylaşabilir, türkçemizi arı ve doğru kullanmaya birbirimizi teşvik edebiliriz. Teşekkürler mlmrz. alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |