Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhabalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1493)

fato09 24-06-2007 07:37 PM

merhabalar

herkese merhabalar!!! ben fatma 11 eylül 1985 aydın/söke doğumluyum. ilk ve orta öğrenimimi de söke'de tamamladım.
çiçeği burnunda bir üniversite mezunu ve öğretmenim. uludağ üniversitesi ingilizce öğretmenliğinden henüz mezun oldum. hayata dair gerçekleştirmek istediğim çok şey var. kendimi daha yolun çok başında görüyorum ve nasıl daha verimli daha kararlı olabilirim diye bir araştırmaya girişmiştim ki bu siteyi keşfettim. bana faydalı olacağı kanısındayım. olumlu düşünmeye
ve iyimserliği bir yaşam biçimi haline getirmeye gerçekten ihtiyacım var. şimdilik benden bu kadar önümüzdeki günlerde tekrar görüşmek dileğiyle herkese sevgiler...

hayalayaz 24-06-2007 10:14 PM

Ynt: merhabalar

Fatmacığım hoşgeldin
hayatta başarmak istediğin herşeyi kolayca başarmanı diliyorum.

asisler 24-06-2007 10:43 PM

Fatma Aramıza hoşgeldin....

yazılacak çok şey vardır belki, kimbilir belkide çok şey yazmışızdır yaşama dair...

bazen saçmalamakta gerekebilir. KİMBİLİR.

En içten sevgilerimle...

asisler 24-06-2007 10:45 PM

Ben ne yaptımsa benden önce gelen devlerin omuzlarında oturarak yaptım. Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yalnız kalırlar. Eğer değerli bir buluş yaptıysam, bunu yetenekten çok sabırlı bir dikkate borçluyum. İnsanların aşka düşmesinden yerçekimi sorumlu değildir. Tanrısal bedenlerin hareketini hesaplayabilirim ama insanoğlunun deliliğini hesaplayamam. Dünyada tüm ordulardan daha güçlü şey, vakti gelen bir düşüncedir.

BURCU GELEGEN 25-06-2007 12:30 AM

hoşgeldin sadece devamını bugün yazamıyorum

fato09 25-06-2007 12:50 PM

bana merhaba, hoşgeldin diyen demiyen herkese çok teşekkürler. hoşbulduk... burda iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum. tekrar görüşmek dileğiyle herkese sevgiler selamlar...

BURCU GELEGEN 26-06-2007 06:13 PM

tabi ki geçireceksin burada sevinç gözyaşları olur üzüntüler paylaşılır güçlü olursun thumbsanim

fato09 26-06-2007 08:00 PM

inşallah tek döktüğümüz göz yaşı sevinç gözyaşı olur. daha önce de demiştim ben çiçeği burnunda yeni mezun bi öğretmenim ama devletimiz kendi üniversitesinde kendi akademisyenlerinin yetiştirdiği öğretmenlere güvenmediği için bizi tekrar KPSS adlı bi sınava alıyor. aramızda bu sınava girecek olan varsa herkese başarılar Allah zihin açıklıı versin bana da dua edin lütfen krzm67

venüs 26-06-2007 08:12 PM

Fatma'cım hoşgeldin aramıza..

Burası harika bir site.. Tam da zamanında keşfetmişsin... sung66

Yolunda başarılar dilerim sana... Telkinlerin çok faydası olacağından eminim ... Sevgiler...

tresor 26-06-2007 08:13 PM

dualarımız sızınle ... basarılar tresor

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM.