![]() |
Ynt: merhabalar fatmacığım başardığını,başarılı olduğunu biliyorum. yinede dualarımız seninle, ve tüm çocuklarımızla. |
Ynt: merhabalar krzm67 hoşgeldin hocam (öğretmenim) miiyaaawww sapkal89 44 |
Ynt: merhabalar slm fatma seni burada görmek güzel!! gulensmiley |
Ynt: merhabalar arkadaşlar çok sağolun çok teşekkür ederim hepinize. mesajları yanıtlamakta gecikiyorum çünkü siteye girişle ilgili problem oluyor bazen bu bana mı özgü yoksa sizde karşılarşıyor musunuz diye merak ettim bir sorayım dedim. bazen sitenin adresini yazdığım zaman sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor yenile diyorum tekrar açıyorum yine aynı şey çıkıyor ve ben uzunca bir süre bağlanamıyorum siteye. bu konuda bana yardımcı olabilecek olan ya da benimle aynı problemi yaşayan var mı bilmek istedim. herkese iyi geceler görüşmek üzere... |
Ynt: merhabalar Alıntı:
............................... ayrıca hosgeldın fatma meslektasız ben de mat öğrtmnıyım hepimize bol şans alk78 |
Ynt: merhabalar hoşbulduk. merhabalar sana da demek meslektaşız sevindim buna sınavda başarılar diliyorum. bu arada adın neydi ben de adınla hitap etmek isterim sakıncası yoksa. |
acaba int baglantısında bı sorun olabılır mı ben hıc boyle bı sorun yasamadım sımdıye kadar 4897 |
Bu gibi durumlarda refresh yapin tekrar girmeyi deneyin.Mümkünse dns ayarlarinizi değiştirin... hismiley |
Ynt: merhabalar Fatma arkadaş hoşgeldin. sevincli ilk mesajını okududuğumda dedim aa aynı yaştaymışız. daha sonrada yeni mezun bi ingilizce öğretmeni olduğunu duyunca da aa meslektaşmışız tepkisi verdim. art56art56 bu demek oluyor ki seninle paylaşacak daha çook şeyimiz var blissy bu arada ben henüz mezun olmadım. ODTU ing. öğretmenliği son sınıfa geçtim. geçmişte sağlık sorunlarımla ilgili olarak okulu dondurduğum için bi sene uzatmış oldum. neyse sağlık olsun. ben de seneye mezun olucam inş. allah yardımcın olsun. KPSS sınavına da çok az kaldı. sana şimdiden başarılar dilerim. inş istediğin yere atanırsın. |
Ynt: merhabalar merhaba deryacım hoşbulduk. bu sitede bi meslektaşım olduğuna çok sevindim bence de paylaşacak çok şeyimiz olacak. cilgin897 12389 sağlık sorunların neydi bilmiyorum ama çok geçmiş olsun neyse ki üstesinden gelip okuluna dönmüşsün önemli olan da bu bence. çok sağol başarı dileklerin için ben de sana okulda başarılar diliyorum. bu arada verdiğin bilgiler için çok sağol atakan. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM. |