![]() |
bende varım! merhaba arkadaşlar..üye olduğum bi int sitesi vesilesiyle burayada üye olmuş bulkunuyorum:) umarım faydalı şeyler öğrenir ve hayatımı olumlu yönde değiştirmeme yardımcı olur bu site... |
Ynt: bende varım! hoşgeldiniz |
Ynt: bende varım! Hoşgeldin burada olmaktan çok keyif alacaksınız. Berkeberk neler yapıyorsun hiç yazmıyorsun valla siirokul |
Ynt: bende varım! teşekkürler arkadaşlar bişey merak ediyorum..bu telkinleri illa kulaklı bir cihazda mı dinlemeliyiz |
Ynt: bende varım! hoşgeldin şekerim hayır illa kulaklıklıktan dinlemen gerekmiyor. hoperlerden de dinleyebilirsin. |
Ynt: bende varım! hayır ben sesi açıyorum her şekilde dinliyorum |
herkese selam alk78 öncelikle sevgili atakanı alkışlamak istiyorum.tebrikler ancak bu kadar yararlı olunabilirdi:)siteye yeni üye oldum.5 yıl önce yaşadığım kanser hastalığını yendim ve o gün düşünce gücünün ne anlama geldiğini öğrendim:)scrıptleri dün dinlemeye başladım ama başımda inanılmaz bir ağrı oluştu.zamanla geçeceğini umuyorum.yoksa beyin sarsıntısı geçirebilirim:) |
Ynt: bende varım! hismiley hosgeldin alev ve aycicegi bas agrisi basda agirlik hissi bunlar gecici biraz sabir super |
Ynt: bende varım! Ayçiçeği nasıl mutlu oldum anlatamam kanseri yendiğine şahane bişey bu şükürler olsun. Aramıza hoşgeldin |
Ynt: bende varım! hoşbulduk.evet çok şükürki iyileştim.insanlar kanser kelimesini duyunca doğal olarak ürküyor ama istedikten sonra atlatılamayacak birşey yoktur bence k8908 k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |