![]() |
bende varım! merhaba arkadaşlar..üye olduğum bi int sitesi vesilesiyle burayada üye olmuş bulkunuyorum:) umarım faydalı şeyler öğrenir ve hayatımı olumlu yönde değiştirmeme yardımcı olur bu site... |
Ynt: bende varım! hoşgeldiniz |
Ynt: bende varım! Hoşgeldin burada olmaktan çok keyif alacaksınız. Berkeberk neler yapıyorsun hiç yazmıyorsun valla siirokul |
Ynt: bende varım! teşekkürler arkadaşlar bişey merak ediyorum..bu telkinleri illa kulaklı bir cihazda mı dinlemeliyiz |
Ynt: bende varım! hoşgeldin şekerim hayır illa kulaklıklıktan dinlemen gerekmiyor. hoperlerden de dinleyebilirsin. |
Ynt: bende varım! hayır ben sesi açıyorum her şekilde dinliyorum |
herkese selam alk78 öncelikle sevgili atakanı alkışlamak istiyorum.tebrikler ancak bu kadar yararlı olunabilirdi:)siteye yeni üye oldum.5 yıl önce yaşadığım kanser hastalığını yendim ve o gün düşünce gücünün ne anlama geldiğini öğrendim:)scrıptleri dün dinlemeye başladım ama başımda inanılmaz bir ağrı oluştu.zamanla geçeceğini umuyorum.yoksa beyin sarsıntısı geçirebilirim:) |
Ynt: bende varım! hismiley hosgeldin alev ve aycicegi bas agrisi basda agirlik hissi bunlar gecici biraz sabir super |
Ynt: bende varım! Ayçiçeği nasıl mutlu oldum anlatamam kanseri yendiğine şahane bişey bu şükürler olsun. Aramıza hoşgeldin |
Ynt: bende varım! hoşbulduk.evet çok şükürki iyileştim.insanlar kanser kelimesini duyunca doğal olarak ürküyor ama istedikten sonra atlatılamayacak birşey yoktur bence k8908 k8908 |
Ynt: bende varım! Harika ayçiçeğim...ne güzel bunu duymak..ben bi panik atağı yenene kadar öldüm öldüm dirildim)))).bu telkinleri buldum da hayatın ritmini yeniden duymaya başladım.yoksa işim baya bi zordu....iyki bu telkinler var Mevlanın yardımı..bu telkinlerle yol katettim bende..iyki varsınız hepinizzz.. super |
Ynt: bende varım! alev61 hoş geldin.. ayçiçeğim canı gönülden tebrik ederim seni... bunu başarmışsın ya.. herşey vız gelir sana artık... başağrısının sana dayanabileceğini zannetmiyorum ayrıca 2600 en büyük zorluğu aşmışsın bundan sonra tüm kolaylıklar seninle olsun inşallah .. super http://img116.imageshack.us/img116/7...ssmiles8od.gif |
Ynt: bende varım! mrb lar,lerzan.ne kadar güzel bir tblo ile anlatmışsın kısaca,tşk ler... |
Ynt: bende varım! hepinize hoşbulduk arkadaşlar burada o kadar umut verici şeyler okuyorumki telkinleri dinlemediğim halde içimde bi kıpırtı ouşuyo... yazılanlar bile bir nevi telkin oluyo benim için uy897 uy897 uy897 idea3 |
Ynt: bende varım! slm dostlar bende varımmm !! 44 bu aralar biras yogunum lakin yazılarınızı okumuyorum sanmayın 44.ara ara gelip bakınıyorum etrafa...biriktiriyorum tek tek cevaplarımı super öpüyorum çok clapping |
Ynt: bende varım! Alıntı:
Bende bu durumdan çok memnunum tüm üyelerimize teşekkür ediyorum...... cilgin897 |
Ynt: bende varım! Alıntı:
|
Ynt: bende varım! Berkeberk bence bu dalgalanmalarda burada olman sana daha çok iyi gelecektir. Ara ara hepimizde oluyor çok normal alınan bilgileri uygulamak hemen öyle olamıyor tabi kendini çokda fazla dinleme akışa bırak 44 |
Ynt: bende varım! alevalev dün gece sana bir yerlerde hoşgeldin dedim ama kendi sayfanda tekrarlamakta fayda var hoşgeldin canımcım ayçiçeği..ben seni nerelerde taşıyayım? başıma taç etsem olurmu? yetermi? gücüne,hayran oldum ve seni kendime örnek aldım..ben zırtırıpıtoz bi olayla yıkıldımda ayağa kalkmam yıllarımı aldı..lütfen bol bol yaz içinden ne gelirse..bazen insanın kendi kendisine , bak elin kızı/oğlu nelerle baş etmiş, sende haline şükür et demesi çok işe yarıyor.sana saygılı sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 PM. |