![]() |
merhaba merhaba. sitenizi mayıs ayında keşfettim.. müziklerin çoğunu indirdim. ama yaz tatlinde pek dinleyemedim.pasif olarak siteyi sürekli takip ediyordum ki bi merhaba diyiim dedim. ben yapılan bu ekinliğe çok inanıyorum ve 1 haftadır suçluluk+ego güçlendiriciyi dinliyorum. bilmiyom, sanki iyi gibiyim yoksa ööle olmaya mı çalışıyorum bilmiyorum ama inanarak dinlediğim için herşeyin güsel olacağına inanıyorum. öğretmen olduğum için, kuzularıma daha iyi hizmet verme niyetindeyim ve bu siteden olumlu şeyler almak istiyorum. yazılanları çok sıcak buldum. aranızda olmak istedim. sevgiyle kalın |
Ynt: merhaba aramıza hoşgeldin güzel dostum... bizler merak ettiğin tüm soruları içtenlikle cevaplıyacağız... yeterki sen değişmeyi iste... |
Ynt: merhaba merhaba evenstar hoşgeldin aramıza vien1 telkinlere başlamışsın, ee daha ne olsun, huzurlu anlar, mutlu telkinler smiliyface |
Ynt: merhaba oh oh, hemen de farkedilmişim varolun ... çok güsel oldu yaf, acaip mutlu oldum. bu siteyi bulduğuma çok seviniyorum sevincli siteyi bloğumda tanıtmak istiyorum. kod gibi birşey var mı acaba |
Ynt: merhaba merhaba evenstar ilginiz için teşekkür ederiz, bu konuyu Atakan Beye bildirirseniz çok daha yerinde olur, hayatımdeğişti üyemize mesaj gönderebilirsiniz hismiley |
Ynt: merhaba |
Ynt: merhaba merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dilerim... blissy sevgiler... hismiley |
Ynt: merhaba sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: merhaba Selam Aramıza hoşgeldin. vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: merhaba Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 PM. |