![]() |
Ynt: merhaba hoşgeldiniz. gelecek nesli sizler gibi duyarlı öğretmenlerin yetiştirmesi mutluluk verici. mutlu paylaşımlar diliyorum. sağlıcakla ve ışıkla... |
Ynt: merhaba Aramızda olmanızdan, mutlu olduk evenstar-1 Hoşgeldiniz. vien1 Paylaşımlarınızı ve değişimlerinizi, yazılarınızdan takip etmek temennilerimizle. super |
Ynt: merhaba vien1 aramıza hoşgeldin vien1 güzel paylaşımlar kiss3 |
Ynt: merhaba hayatım değişmeye başladı bile... 12 saattir bissürü kişiden selam ve iyi dilekler aldım ve aynını diledim tanımadığım kişilere... yürekler bir demek ki..oh oh... çok güzel bi yerburası...pisiler...maviler.... kalırım ben burda, bi köşeye kıvrılıveririm...her anınız ışıkla dolsun |
Ynt: merhaba Merhaba evenstar; t678 Aramıza katılmandan çok memnun olduk.Hoşgeldin... vien1 Sitende burayı tanıtmak tabii ki çok güzel olur.Sadece linkini yazman yeterli: www.hayatimdegisti.com Mutlu paylaşımlar... art56art56 |
Ynt: merhaba krzm67 art56art56 Merhaba.. Bende bu forumda yeniyim. Ego ve sosyallik artırıcı telkinlerinden başladım. Mükemmele ulaşmak adına herşeyi yaparım. Adil Maviş'in seminerine katılmıştım(Onunla tokalaşma imkanınıda yakaladım.. harika bir insan). Çok işe yaradı. Hipnozla ilgili bir seminere katılma imkanınız olursa, kaçırmamanızı tavsiye ederim. Hipnoz öğretmek ve kişisel gelişim adına kitaplarıda var. Herkese başarılar ve hipnozlu günler dilerim blissy |
Ynt: merhaba Merhaba THEMOSTEXCELLENT hismiley Aramıza Hoşgeldiniz. vien1 Güzel paylaşımlar... super |
Ynt: merhaba Alıntı:
Yukardaki cümlenin üstüne diyecek yok.Azimli bir kişiliğin olduğu anlaşılıyor. Aramıza hoşgeldin... vien1 Güzel haberlerini bekliyoruz... art56art56 |
Ynt: merhaba Teşekkür ederim. Hafta sonları münkün olduğunca aktif olmaya çalışacağım. sung66 |
Ynt: merhaba bu arada günde 3-4 saat SD ve EG dinleyerek 2. haftaya girmek üzereyim. yaw farkına küüt diye varılmıyo ama ben hissediyorum alttan alttan. daha iyiyim valla. s456eski gamlı halim kaybolmuş mu ne. ama bir süre daha dinlemeyi düşünüyorum. iyi geliyo iyi. ama asıl sigara bırakma telkinini dinleyip de sonuç alınca coşkulu bi kutlama yapacam ve en ateşli savunucunuz olacam. alk78sevgiyle kalın... dinlemeye devam. herşey çok güzel olacak.. ve oluyo da zaten |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 AM. |