Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba ben yonca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1305)

yonca 15-05-2007 11:03 AM

merhaba ben yonca

selamlar ben daha 1 günlük bir üyeyim burayla tanışmak bana çok iyi geldi sizlere merhaba demek istedim artık sürekli burada olmak istediğim dün geceden beri telkin müziklerini dinliyorum hiç bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum burayı sevdiğim ve değer verdiğim kişilere de tanıtıcam görüşmek üzere s45apk

yakamozdüşleri 15-05-2007 11:07 AM

Ynt: merhaba ben yonca

hoş geldiniz yonca....Burayı seveceksin actionsmile

kadirayvaz 15-05-2007 11:22 AM

Hoş geldin Yonca. İnan hayatın değişecek.sen bile inananamayacaksın yaşayacaklarına.

hayalayaz 15-05-2007 11:28 AM

sevgili yonca hoşgeldin, safalar getirdin buradan hoşlanacaksın, müzikleri dinledikçe kendini tanıyamayacaksın ben kendi adıma muazzam gelişmeler yaşıyorum,ve hayatımdan çok memnunum.daha iyi gelişmeleri senin için diliyorum

yonca 15-05-2007 11:43 AM

hepinize çok teşekkür ederim sağolun umarım gerçekten dileklerimiz gerçek olur güzel karşılamanız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler

tresor 15-05-2007 04:26 PM

hosgeldin yonca, deneyimlerini bizlerle paylasırsan cok seviniriz, gelısmelerımızı kendı adımıza actıgımız gunlukte burada yazıyoruz .. sevgıyle tresor

yonca 15-05-2007 05:08 PM

aradıklarımın burda olduğunu farkettim

sağolun arkadaşlar yaşadığım ilk deneyim biranlık bi panik atak gibi bişeydi müziği dinledikten sonra içime sindirmek için ara verdim içimi bir üzüntü kapladı önce ama onu yok saymadım geçeceğini biliyordum çünkü dünden beri sitenin her köşesini okudum ve durum başlarda böle oluyomuş ve şarkı için teşekkürler ama artık hayatımda hep vefalılar olucak bunu artık böyle kabul ediyorum ve ilk defa bu kadar kendimle uğraşmaktan sıkılmadım çok çalışıyorum ama sıkılmıyorum çok zevkli tıpkı yoga gibi sanırım farketmesemde faydası olmuş bana yoganında şimdi ikiside daha eğlenceli bir hal aldı hep pozitif olmaya yöneltiliyorum blissy 956k smil56

yonca 15-05-2007 05:39 PM

bulucağıma inanıyorum

evet mutluluğa giden yolda burda bunu artık biliyorum sayenizde bunu başaracağıma artık daha çok inanıyorum
şimdiden kendimi sevmeyi öğreniyorum teşekkürler artık kızgın olmayacağım kimseye ama öncelikle kendime iyi davranacağım 98569 u859 uy897

turgay0101 15-05-2007 05:41 PM

Evet çosarsın zafere koşarsın
ve net görürsün dere tepe aşarsın
kat ettiğin yola bakıp şaşarsın
hep güzel görüp çirkinden kaçarsın
bizim yolumuzda mola olmaz
hep ilerleriz yaşamımız enfes
tepmesin fırsatı gelsin herkes
gönlümüz zengin burası kermes
ve atiye bakmak için farklı menfez gulensmiley Lerzan haklı galiba buraya gelen şairane yazıyor derty hismiley

yonca 15-05-2007 06:47 PM

:)

sanırım burası gülümsemenin yeri
mutluluklar şehri
bende katıldım bu enginliğe
bana da yer açtınız kalbiniz de
bakın ben bile şair oldum
artık size hep şiirler yolluyorum
ellerimde çiçekler
kapınızda sırılsıklam görürseniz şaşırmayın music45 wave guitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM.