![]() |
Ynt: merhaba ben yonca Alıntı:
|
Ynt: merhaba ben yonca Önemi yok ATAKAN abi içimden geldi yazıverdim hismiley |
Ynt: merhaba ben yonca hoşgeldiiiinnnn.... sefa geldiinn sefalarrr getirdinnn.... k8908 |
güzel bir gün teşekkür ederim sağolun emel hanım bugün güzel bi gelişme yaşadım uzun zamandır görmek istediğim ama göremediğim biriyle karşılaştım keyifli 3 saat geçirdim ve her söylediğim söze olumlu takılar eklemeyi unutmuyorum isteklerimi kafamda canlandırmaya imgelemeye çalışıyorum ve başaracağıma inanıyorum en kısa zamanda yrl78 y789 |
Ynt: merhaba ben yonca dostlar bu yonca dört yapraklı galiba, baksanıza onunla beraber bir başka coşku geldi siteye, şarkılar şiirler falan aman nazar değmesin her daim böyle olalım |
hayalayaz teşekkürler sağolun artık hep dört yapraklı yonca olucam sizlerle böyle olmamak mümkün mü herşey karşılıklı sizler çok sıcaksınız bende ilk defa bir sitede bu kadar mutluyum gulensmiley u859 smil56 |
Ynt: merhaba ben yonca Evet vallahi bu çok güzel, çoştu koptu site hep böyle devam eder inşallah içimden gelen bi şiir daha Atakan Lerzan Yonca Etterna Korkunç Dost Lale Merto burda HAYAL de AYAZ var Turgay unutmaz Eski ya da yeni umursanmaz Hepimiz biriz ,şimdi tam gaz Gidelim haydi alalım haz Katılın kervana yapmayın naz Artık bizde keşke demek olmaz Bizi bizden iyi kimse anlamaz Siz isteyin biz sereriz atlas gulensmiley hismiley |
Ynt: merhaba ben yonca turgayım çocuğum yaşa sen içimde çiçekler açtı sayende devamını diliyorum. senin gibi yetenegi olan insanlara gıpta ediyorum, imreniyorum,işte ben hepinize bunun için saygılı sevgiler duyuyorum.sayenizde evren çiçek bahçesine dönüşüyor. hepinize evren dolusu saygılı sevgiler |
Ynt: merhaba ben yonca Turgay şiirlerin süper super Devamını bekleriz sohbet oldukça patlat arada f678h |
Ynt: merhaba ben yonca Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |