![]() |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! şimdi sevgili orman mühendisi arkadaşla oturup bize gerekli alanın verilmesi için kime müraacat etmemiz gerek onu konuşmak lazım.. sonra dilekçeler imzalar... dikmek için gönüllüler.. sonra bunu atakanla konuşup etkinlik haline getirmemiz gerekiyor.. ve bir yerde..mesela başlangıç olarak istanbul olur sonra ankaraya kaykılınır gibi.. ama önce dikmek için boş araziyi.. yeşillendirilecek alanı bulmamız ve bunun için de gereken izni nereden almamız gerektiğini bulmamız lazım.. tüm proje için gereken temel bir kaç grup var.. ilki izinle ilgili işleri halledecek ve yeri belirleyecek grup.. ikincil olarak bu etkinlik için fidan, tohum ağaç her ne ise onu alacağımız yerle iletişimi ,indirimi ve hatta becerebilirse botaniksel sponsorluğu =) sağlayacak bir grup.. üçüncül olarak etkinliği yayıp, insan potansiyeli toplayacak bir grup.. dördüncül olarak ağaçlandırılacak yerde ikamet eden ve ekip diktiklerimize göz kulak olacak bir grup.. =) her grup için 2 -3 aktif insanyeterli olacaktır.. lütfen ben varım diyen öne çıksın.. Alıntı:
her neyse ben yönetmeliğini fln okudum.. http://www.istanbulcevor.gov.tr/sube...p?id=24&sube=4 birde istanbulda böyle bir proje varmış.. tabi bu tuzlu olur.. ama bu tarz projeler koşturabiliriz.. |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! BENDE BİR DİKİLİ AGACIMIN BU AILE ICINDE DE OLMASNI ISTERIM.FORUMU TAKIPTEYIM.UYGULAMAYA DONELIK ZAMANLAR GELDIGINDE YANINIZDA OLMAYI ISTERIM.SAYGI SEVGILER |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! merhaba ben yeni üyenizim... hayatımı her haliyele degistirmek istiyorum ama bunu tek basima yapamiyorum.... evliyim.. esimle ilgili sorunlarım var... saglik sorunlarım var.... kırgınım hayata... insanlara ne guven ne sevgi duyamıyorum... çoookkk şey var değiştirmek istedigim... çok |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! biz buda isteklerimizi söylüyoruz istemediklerimiz değil..değişime böyle başlıyoruz. eşimle............................. olmasını seçiiyorum. sağlığımın mükemmel işleiyeşine şahitlik etmek istiyorum. görüyorum ve şükrediyorum. hayatla barış içinde uyum içinde yaşamayı seçiyorum ve seçtiğim herşey güven ve sevgi içinde oluyor.. sabah akşam bir dene istersen..olumlamalr konu başlığın okumanı ego kendine güven ve mutluluk dinlemeni öneririm.. |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! cok güzel fikir |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! merhaba ben yeni üyeyim |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Forumu nasıl kullanacağımı henüz çözemedim:((yalnızca bir sorum olacak neden telkinlerde sadece doğa sesleri ve müzk var bunun mantığını açıklayabilirseniz çok sevinicem ya sözlü telkinler kısmı nasıl olacak yani bu mp3 leri dinlerken benim kendi kendimemi bu sözlü telkinleri dile getirmem gerek? cvp lar için şimdiden tşkler |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Alıntı:
Hoş geldiniz sözlü teklkinler müziklerin içinde saklı krzm67 Rehber bölümünü incelerseniz tüm cevaplar orada olacak.. Sevgilerimle956k |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! sürekli dinle etkisini görürün o müziklerin altında telkinler var |
Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! hehe süper işde bu aradıgım insanları burda buldum galiba fikir süper herkese selam sevgi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 PM. |