Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=11345)

sinek 07-09-2010 04:55 PM

Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

şimdi sevgili orman mühendisi arkadaşla oturup bize gerekli alanın verilmesi için kime müraacat etmemiz gerek onu konuşmak lazım.. sonra dilekçeler imzalar... dikmek için gönüllüler.. sonra bunu atakanla konuşup etkinlik haline getirmemiz gerekiyor.. ve bir yerde..mesela başlangıç olarak istanbul olur sonra ankaraya kaykılınır gibi.. ama önce dikmek için boş araziyi.. yeşillendirilecek alanı bulmamız ve bunun için de gereken izni nereden almamız gerektiğini bulmamız lazım..

tüm proje için gereken temel bir kaç grup var..

ilki izinle ilgili işleri halledecek ve yeri belirleyecek grup..

ikincil olarak bu etkinlik için fidan, tohum ağaç her ne ise onu alacağımız yerle iletişimi ,indirimi ve hatta becerebilirse botaniksel sponsorluğu =) sağlayacak bir grup..

üçüncül olarak etkinliği yayıp, insan potansiyeli toplayacak bir grup..

dördüncül olarak ağaçlandırılacak yerde ikamet eden ve ekip diktiklerimize göz kulak olacak bir grup.. =)

her grup için 2 -3 aktif insanyeterli olacaktır.. lütfen ben varım diyen öne çıksın..

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766267)
gerçekten bir orman yapabilirmiyiz..ankarada da ağaç dikmek istiyorum..toplu halde ağaç dikebilirmiyiz..

evet yapabiliriz hemde çok güzel olur.. hatıra ormanı olur.. başka biri alsada adını değiştiremez o ormanın.. hayatları değiştiren orman olur.. herkesin ektiği ağaç ayrı bir dilek ağacı olur.. büyük bir enerjiyle büyük bir mutlulukla toprağa değer kökü.. ne güzellikler saçar dünyaya.. barış aşılarız, dostluk, sevgi aşılarız.. =) hepimiz bir arada yaparız üstelik..

her neyse ben yönetmeliğini fln okudum..

http://www.istanbulcevor.gov.tr/sube...p?id=24&sube=4
birde istanbulda böyle bir proje varmış.. tabi bu tuzlu olur.. ama bu tarz projeler koşturabiliriz..

mulazim0605 25-10-2010 10:02 PM

BENDE BİR DİKİLİ AGACIMIN BU AILE ICINDE DE OLMASNI ISTERIM.FORUMU TAKIPTEYIM.UYGULAMAYA DONELIK ZAMANLAR GELDIGINDE YANINIZDA OLMAYI ISTERIM.SAYGI SEVGILER

minemuh 29-03-2011 08:10 PM

merhaba ben yeni üyenizim... hayatımı her haliyele degistirmek istiyorum ama bunu tek basima yapamiyorum.... evliyim.. esimle ilgili sorunlarım var... saglik sorunlarım var.... kırgınım hayata... insanlara ne guven ne sevgi duyamıyorum... çoookkk şey var değiştirmek istedigim... çok

bluegirlx 29-03-2011 11:03 PM

biz buda isteklerimizi söylüyoruz istemediklerimiz değil..değişime böyle başlıyoruz.

eşimle............................. olmasını seçiiyorum.
sağlığımın mükemmel işleiyeşine şahitlik etmek istiyorum. görüyorum ve şükrediyorum.
hayatla barış içinde uyum içinde yaşamayı seçiyorum

ve seçtiğim herşey güven ve sevgi içinde oluyor..

sabah akşam bir dene istersen..olumlamalr konu başlığın okumanı ego kendine güven ve mutluluk dinlemeni öneririm..

hayat67 21-06-2011 09:55 AM

cok güzel fikir

meloçiko 04-08-2013 06:17 PM

merhaba ben yeni üyeyim

meloçiko 04-08-2013 06:19 PM

Forumu nasıl kullanacağımı henüz çözemedim:((yalnızca bir sorum olacak neden telkinlerde sadece doğa sesleri ve müzk var bunun mantığını açıklayabilirseniz çok sevinicem ya sözlü telkinler kısmı nasıl olacak yani bu mp3 leri dinlerken benim kendi kendimemi bu sözlü telkinleri dile getirmem gerek? cvp lar için şimdiden tşkler

SOLAK_ 05-08-2013 06:09 PM

Alıntı:

meloçiko Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845547)
Forumu nasıl kullanacağımı henüz çözemedim:((yalnızca bir sorum olacak neden telkinlerde sadece doğa sesleri ve müzk var bunun mantığını açıklayabilirseniz çok sevinicem ya sözlü telkinler kısmı nasıl olacak yani bu mp3 leri dinlerken benim kendi kendimemi bu sözlü telkinleri dile getirmem gerek? cvp lar için şimdiden tşkler

Hoş geldiniz sözlü teklkinler müziklerin içinde saklı krzm67
Rehber bölümünü incelerseniz tüm cevaplar orada olacak..
Sevgilerimle956k

kutayhun 07-08-2013 08:36 AM

sürekli dinle etkisini görürün o müziklerin altında telkinler var

kdrdykgl 08-05-2014 02:54 AM

hehe süper işde bu aradıgım insanları burda buldum galiba fikir süper herkese selam sevgi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 PM.