Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Subliminal

Uyarılar

Subliminal subliminal images, subliminal power, subliminal vision pro, subliminal blaster, subliminal advertisement, subliminal mind, subliminal messaging, subliminal advertising, subliminal messages, subliminal, subliminal message, subliminal software, subliminal ads, subliminal cd, subliminal mp3, subliminal ad, disney subliminal, subliminal telkinler, club subliminal

Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar çevirisini yapan kişiye çekim yasası özel mp3

Serbest Kürsü ve Subliminal Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar çevirisini yapan kişiye çekim yasası özel mp3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ancak aşağıdaki şekilde çeviride yardımcı olabiliyorum :) umarım faydası dokunur en azından anlaşılabiliyor. Artırır matematik becerileri Ariam, S. ve Siller, J. "Efektler Subliminal Oneness uyarıcı ve İbranice Akademik Performans İsrail Yüksek Okulu Öğrencilerinin gördüğü." Journal of Abnormal Psychology (1982 ): ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi

Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar çevirisini yapan kişiye çekim yasası özel mp3

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-09-2009, 11:37 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 30
Tesekkür: 524
31 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
brcuysal will become famous soon enoughbrcuysal will become famous soon enough
Standart Cevap: Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar çevirisini yapan kişiye çekim yasası ö

Ancak aşağıdaki şekilde çeviride yardımcı olabiliyorum :) umarım faydası dokunur en azından anlaşılabiliyor.



Artırır matematik becerileri

Ariam, S. ve Siller, J. "Efektler Subliminal Oneness uyarıcı ve İbranice Akademik Performans İsrail Yüksek Okulu Öğrencilerinin gördüğü." Journal of Abnormal Psychology (1982 ):
10. sınıftan öğrencilere İbranice söyleyerek bilinçaltı mesajları gösterildi; "Annem ve ben bir "," Öğretmenim ve ben bir "ve" İnsanlar sokakta bir "
Öğrenciler 6 hafta çalıştılar.
6 hafta sonra, öğrencilerin bilinçaltı beyanı "Anneciğim maruz kalan ve bana" yükseköğretim diğer groups.
Psychologists daha bir matematik sınavında attı mesajları iddia Anne "gibi mesajları haftada dört kez aldı ve ben bir olduğunu "öğrencilerin öz saygısı artıracağını ve onlara öğrenmek için bir etkisi vardır. Böylece öğrenciler etkisi ne alıcı olduğunu farkında olduklarını da ilginç zaman mesajları açığa çıkarılmıştır değil, bir aleni bir daha bilinçaltı mesaj yollama etkinliğinin destek vererek başarısız oldu.

Sigarayı bırakmak için

Palmatier, JR ve Bornstein, PH "Efektler Subliminal Uyarım Simbiyotik birleştirme Fantasies of Davranış Tedavisi Sigara içenler üzerinde." Journal of Mental Hastalık (1980 ):
Otuz Sinir dört kişi bir 3-hafta, grup odaklı sigara bırakma terapisi package.
Results yapıldı ki bilinçaltı mesajları sonrası grubun tedavi sigara etkilenen davranış gösterdi. kendi düzenli tedavi sonrası bilinçaltı alınan mesajları insanların yani Palmatier tarafından çalışma takip again.
A ve Bornstein sigara içine relaps daha düşük bir oran vardı ki "bilinçaltı mesajlaşma belirgin konularda, ne zaman göre sigara quit" çalışmakla ilerleme geliştirilmiş bulundu grup bilinçaltı mesajları maruz değil.


Mind Can't Hear "Ses Subliminal Messages

Käser, VA "efektleri ve Dreams Üretim üzerine bir İşitsel Subliminal Algı İletisi". Derginin ve Ruh Hastalıkları (1986 ).
Konular bir ses bilinçaltı mesajı dinledi Sinir. Mesajı normal bir müzik kayıt ile karıştırıldı. Konularda bir grup sadece normal müzik kayıt için subliminals.
Both grupları olmadan bir ön önce testi çizim ve hemen sonra müzik gibi onlar önceki night.
When vardı herhangi bir rüya bir çizim oynandı oluşturmak istendi dinledi çizimler, bilinçaltı mesajın etkileri olan müzik bilinçaltı gizli içerik ile dinlediğiniz insanların seen.The çizimleri olabilir incelendiğinde görüntüleri de dinleme olduğunu önerilerine ilişkin içerdiği için ise herhangi bir ilişki kontrol grubuna bulunamadı.
Kaser bu "bilinçdışı / bilinçaltı düşünce olduğu bilinçli" duyulmaz kaydedilmiş sözlü mesaj algılayabiliyordu, başka bir çalışmada Dr Becker ve kontrol grubu tarafından yürütülen deneysel bilinçaltı perception.
In varlığını kanıtlamak sonucuna üç tahmin istendi - basamaklı bir sayı. Deneysel grup numarası subliminally bir pembe gürültü arkasında katıştırılmış (beyaz gürültü benzeri) tabanlı ses track.
In doğru sadece% 10 göre tahmin üç farklı denemeler kişi bilinçaltı numaralar maruz kalan 77 ortalama% ortaya çıkmıştır insanlar subliminally numaraları maruz olmadığını kontrol grubu yılında. Bu kez daha bilinçaltı mesajları olmayan bir bilinçli düzeyde algılanan doğruluyor.

Losing Ağırlık ve Sağlıklı Eating
Davranış Değiştirme Tedavisi Obezite üzerine Simbiyotik fantezileri Subliminal stimülasyon Silverman, LH, Martin, A., Ungaro, R., ve Mendelsohn, E. "etkisi." Klinik Psikoloji (1978 ):
Silverman ve ark 26 grupları ve 30 kadın ile bilinçaltı algı iki deneyler yaptı. Kadınların en az% 15 fazla kilolu edildi. Orada 2 grup, bir 'bilinçaltı grubu' ve 'kontrol grubu' idi. Her iki grupta ve kilo kaybı bazı eğitim verildi sağlıklı beslenme nasıl doğru kalori kaydetmek için yani, düzenli yemek yeme zaman ve nasıl healthily.
At başlangıç ve tüm oturumlarının sonunda yemek için kendilerini ödüllendirmek, herkes görüntü istenir bir bunların üzerinde yemek için cazip olacağını durum. Bu noktada onlar 4 milisaniye için bir bilinçaltı mesaj maruz edildi. Ya kilo kaybı kontrol group.
In için bilinçaltı grup veya tarafsız bir bilinçaltı mesaj için, bilinçaltı grubunda anlamlı olarak daha fazla takip sonunda kaybetme ile 'bilinçaltı grubu' kontrol grubuna göre daha fazla kilo her iki durumda bilinçaltı mesaj tabanlı süresi. Bu bilinçaltı mesajlaşma kullanımı insanların habits.
Another çalışmada Dr Becker ve ark tarafından yapılan yemek üzerinden azaltmaya yardımcı olduğu sonucuna olduğunu bilinçaltı mesajların kullanımı şaşırtıcı sonuçlar olabilir: gösterdi
In Metairie, Louisiana, Dr Becker de hastalarının her iki kaset bilinçaltı mesajları ve video kasetleri subliminals.
One kadın içeren duydum kilo kaybı klinik bir yıl içinde 100 £ kaybetti. Kadar Bir Dr Becker takibi yapılmaktadır hastaların% 50 bulundu yarısından onların kilo kaybı bilinçaltı programı aşağıdaki iki yıl. Daha da etkileyici 23% 75% ve toplam ağırlık kaybı% 100 arasında yapılmaktadır. Bu rakamlar önemli olan o bilinçaltı mesaj did değil kullanma diyet programları daha iyi idi. bilinçaltı mesajları.

Iyileştirmek Çalışması Skills

Parker, KA "Efektler Subliminal Simbiyotik Uyarım Akademik Performans Doğum: Adaptasyon hakkında ilave Kanıta Geliştirilmesine Etkileri Oneness fantezileri." Journal of Counseling Psychology (1982 ):
bir yaz yasa kursunda 60 üniversite öğrencileri için 6 hafta 3 onların 5 öncesine bilinçaltı alınan mesajları haftalık olarak da önce ve kısa bir dakika session.
The konularda bilinçaltı mesaj maruz danışmanlık sonra ders önemli ölçüde sağlandı olan diğer önceki çalışmalar ile uyumlu idi diğerlerine göre daha yüksek sınıflarda.

Bilinçaltı Donanımlar Öğrenme Kapasite Artışı

Cook, H., Doktora "Efektler Subliminal Simbiyotik haz ve inanan Magic of Achievement gör." Psikanalitik Psikoloji (1985 ):
Üniversitesi öğrencileri gruplar bölünmüşse ve bilinçaltı mesaj veya bir denetim ya mesaj için maruz olan bilinçaltı mesajları aldığını 4 milisaniye süresi messages.
Students 12 seans bir süre içinde sınıf hemen sonra İşlemi sona erdi kim kontrol message.
The araştırmacılar alan öğrencilerin daha yıl sınav bitiş daha iyi kendilerini daha verimli bir şekilde öğrenmek için onları etkin olduğu subliminally daha iyi hissetmeye öğrencileri uyarıcı tamamladı.

Lee, I., Tyrer, P. ve Horn, S., "Subliminal, Supraliminal ve Soluk Phobic Cine karşılaştırılması-Tedavi Agorafobi in Filmler." British Journal of Psychiatry (1983 ):
32 hasta ile tedavi edildi maruz olmak haftada iki kez başına videoları üç haftalık bir süre için. Iken kontrol grubunda bir çömlekçi onun tekerlek üzerinde çalışırken gördüm Üç grupların, aynı film - Agoraphobic sahneleri bir seçim gördüm. Üç testi grupları (normal grup) ve üçüncü de bilinçaltı ve düzenli çalışma ilerleme olarak inceleyen maruz olduğunu kim görsel eşik (bilinçaltı grup), bir normal koşullar altında görmek aşağıda bir düzeyde incelendi bir gruba dahil (soluk grup ).
soluk grup tüm grupların dışında büyük gelişme gösterdi. Iyileşme, on iki hafta gözden period.
These bulgular bulgular üzerinden devam edildi hem bilinçaltı ve düzenli mesajları tanıtımı Agoraphobic davranışı azaltmada etkili olabilir, ancak zaman gösterir düzenli izleme ile orada daha büyük bir etkisi bilinçaltı mesaj birleştirerek.

Dart doğruluk

Kurşun, R. ve Gillman, I. "Efektler Subliminal Etkinleştirme Oedipus kompleksi Fantasies of Rekabetçi Performans gör." Journal ve akıl hastalığı (1984 ):
Sinir Konular onların dart doğruluğunu test edilen. Bunlar aşağıdaki bilinçaltı mesajları maruz vardı; "Ona Tamam" olduğunu Beating, "onu" yanlış Beating, ve tarafsız bir denetim iletisi "İnsanlar yürüyorsanız ".
Sonuçlar, insanların" mesajı ona Tamam "gösterilir Beating maruz gösterdi dart daha fazla kişi başka messages.
This çalışma dinlerken doğruluğunu gösterir atma bile basit bir olumlu mesaj ise atma dart doğruluk daha yüksek düzeyde teşvik edebilirsiniz oynadı. Bilinçaltı Messages


Bornstein, RF, Leone, DR ve Kadırga, DJ "Subliminal Mere Pozlama Etkileri Generalizability: Farkındalık Sosyal Davranış gerek kalmadan uyarıcı Algılanan Etkisi güçlü tepkiler." Journal of Personality and Social Psychology (1987 ):
Konuşulan tablolar beyaz gürültü ile artan ses seviyelerinde gizlenmiş subjects.
Stronger fizyolojik tepkileri test etmek için hangi konularda yüksek beyaz gürültü ve duyulamaz, daha tarafından maskeli mesajları maruz gözlendi oynanmamış ise zaman ses tamamen duyulamaz mesajları insan zihnine ulaşma, yetenekli olduğunu ve bir fizyolojik etkisi sahip sonucuna gerçekten ve mesajları biraz audible.
Research edildi düşüktü.

Subliminal Mesajlar azaltın Shoplifting

TIME Dergisi 1979 yılında ABD ve Kanada'da yaklaşık 50 mağazalarda her iki müşteri önemli bir düşüş neden oldu tabanlı hırsızlık ve çalışan theft.
One East Coast zinciri kendi müzik sistemleri üzerinde bilinçaltı mesajları kullandığınız olduğunu bildirdiğine üzerinden 600.000 $ tasarrufu tutarındadır dokuz aylık dönemde Wall Street Journal'da!
Another hikaye 1980 yılında bir New Orleans süpermarkette mesajlaşma bilinçaltı belirtilen kullanım 6 ay - içinde her zaman düşük 50.000 $ 13.000 $ bir rakam için altı aylık döneminde basi sonuçlandı! Ayrıca kasiyer sıkıntısı 125 $ haftada aşağıda $ 10 haftada düştü.

Güç Subliminal Stimulus ve

Shevrin, H. "ortalama Uyarılmış Tepki Encode Subliminal Algı mı? Evet." (1975 ):
Araştırma, belirli bir uyarana halkları yanıtları istatistiksel konularda bilinçli farkında olduklarını düşüktü, ama zaman gösterdi uyaranlara yanıt oranı önemli ölçüde higher.
Despite insanların uyaranlara habersiz olan bir bilinçaltı moda sunuldu, ölçümler göstermektedir ki aklımız hala farkında olabilirim. Bu da akılda olduğunu bilinçli bir mesaj farkında değil öneriyor, bilinçaltı.
brcuysal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar çevirisini yapan kişiye çekim yasası özel mp3

Serbest Kürsü ve Subliminal Subliminal ile ilgili Bilimsel Kanıtlar çevirisini yapan kişiye çekim yasası özel mp3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ancak aşağıdaki şekilde çeviride yardımcı olabiliyorum :) umarım faydası dokunur en azından anlaşılabiliyor. Artırır matematik becerileri Ariam, S. ve Siller, J. "Efektler Subliminal Oneness uyarıcı ve İbranice Akademik Performans İsrail Yüksek Okulu Öğrencilerinin gördüğü." Journal of Abnormal Psychology (1982 ): ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.