![]() |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! ben hicbirsey indiremedim uff |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! bu çalısmıyo yaw :( |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! dostum süper eline saglık güzel bi program |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Alıntı:
|
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! ark bu programda güzel ama subliminal vission un yazıları göstermesi daha güzel ben bu programı indirdim telkinlerini sub. vissiona kaydettim süper oldu denemenizi tavsiye ederim |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Hımm siteyi keşfedeli daha bi kaç gün oluyor bu programlarlada ilk defa karşılaşıyorum ama çok fazla hoşuma gitti işin gerçeği, telki dinlediğimiz telkin mp3leri ile aynı etkiyi yada benzei etkiyi gösteridği söylenebilir mi? Programı kullanan kişilerin bu konu hakkındaki yorumlarun merak ettim doğrusu. |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Çok teşekkür ederim, kullanımı ve kurulumu çok kolaymış, daha da geliştirilebilir içerik açısından. Tekrar teşekkürler. |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Arkadaşlar telkinler kadar etkisi çabuk anlaşılmasa da uzun vadede olumlu sonuç verecektir. Görsel subliminal mesaj ile değişimi hisseden var mı? |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Güzel ve basit program. Kendime uygun kişisel mesajları hemen ekledim. Bir ay sonra gelişmeleri yazarım. Teşekkür ederim tekrar. |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Telkinlerin gerçketen çok etkisini gördüm. Geçenlerde etkin öğrenre ilei lgili çalışırken aklıma takıldı. Biz telkinleri dinliyoruz ama herkesin hafıza türü aynı değli ki? Kimimiz dkonusal, kimimiz işitsel, kimimiz ise görsel olarak daha iyi anlıyoruz aslında telkinlerin kendilerine geç etiki ettiğinden şikayet eden arkadaşlar bu programlar yarımıyla etkiyi daha da attıalrabilir diye düşünüyorum. Mesela bu göresel programlar sayesinde sigara içme isteğim azaldı sanki...Telkinleri henüz dinlemedim listem çok kabarık dinledikten sonra artı ve eksileri paylaşırım.Selametle... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM. |