![]() |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! valla benimki fıstık gibi çalışıyor, hatta pc bir kere format yedi tekrar kurdum yine çalışıyor...tekrar dene... |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE ! böyle bir program hiç bi yerde bulunmuyor galiba.birileri şaka falan yapıyor herhalde. siteyle ilgilenen birileri yokmu acaba.uğraşıyorum uğraşıyorum yok.bi sürü alakasız şey çıkıyor.kendimden şüphelenmeye başladım herhalde çok beceriksizimMİ ne?!!! |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! dur ben sana yardımcı olucem arkadaşım.. |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! siyahça merakla bende bekliyorum programı takipteyim y789 |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! bende takipteyim program falan yok ortada |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! ayrıca aziz dostlarım herkes siz kadar pc kullanmasını bilmeyebilir örneğin herkes o programın nasıl kullanıldığınıda bilmeyebilir mesela açtını konularda mümkünse detaylarıda anlatın bilgi her zaman iidir |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! kurulumunuda yazssan : üzgünüm ama gerçek rar dosyası geldi sonra ne olacak |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! her ihtimale karşı bendeki aynı program linkini özel mesajla gönderdim arkadaşım...indirdikten sonra zaten aşama aşama ne yapılacağını tarif etmiş program...ben adımları tam hatırlamıyorum ama eğer yine de yapamazsanız tekrar indirip kurup hatırlayınca burda anlatırım...maksat halka hizmet...dl78 |
Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !! Ben de indirdim, ama kuramadım, winrar özürlüsüyüm sanırımdunk56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |