| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük akılda kalan roman başlangıçları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kitapların arka yüzüne tanıtım amaçlı yazılan vurucu cümlelerin çok ama çok ilerisinde olan, okur okumaz sizi içine çeken ve kitabı bir solukta bitireceğinizin işaretini veren, o anki ruh halinizle ilintili ya da hissedip de sözlere dökemediğiniz duyguları içeren veyahut bunların ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kitapların arka yüzüne tanıtım amaçlı yazılan vurucu cümlelerin çok ama çok ilerisinde olan, okur okumaz sizi içine çeken ve kitabı bir solukta bitireceğinizin işaretini veren, o anki ruh halinizle ilintili ya da hissedip de sözlere dökemediğiniz duyguları içeren veyahut bunların hiçbirini içermese dahi anlatım biçimine vurulduğunuz romanın başucu niteliğine bürünmesine neden olan başlangıçlardır. bazen tek bir cümle, bazense bir paragraftan ibarettir. örneğin yolculuk etmek, çok işe yarar, düş gücünü çalıştırır. gerisi yalnızca düş kırıklığı ve yorgunluktan ibarettir. bizim yolculuğumuz ise tümüyle düşseldir. gücünü buradan alır. yaşamdan ölüme doğru gider. insanlar, hayvanlar, kentler, nesneler, her şey düşlenmiştir. bu bir romandır, yalnızca düşsel bir öyküdür. böyle buyurmuştur littre, o ki asla yanılmaz. kaldı ki herkes aynı şeyi yapabilir. gözünü yummak yeterlidir. yaşamın öbür tarafındadır bu. gecenin sonuna yolculuk louis ferdinand céline) ...ve son başlangıçtı... delikanlının adı santiago idi ta ortaokuldayken okuduğum simyacıdan kalmış aklımda nedense..belki de bölümlerin ilk paragraflarının ilk satırını büyük harflerle yazdıklarından kazınmıştır aklıma... kırmızı imagine that you have to break someone's arm... the gun seller-hugh laurie okuyucuyu içine çekip bambaşka bir dünyanın anahtarını veren sestir. ...dünya öylesine çiçeği burnundaydı ki, pek çok şeyin adı yoktu daha ve bunlardan söz ederken parmakla işaret edip göstermek gerekirdi. ishmael deyin bana. birkaç yıl önce-kaç yıl önce olduğu önemli değil-paramın azaldığı ya da hiç kalmadığı bir sırada, karada da beni ayrıca bağlayan hiçbir şey olmadığı için, biraz engine açılayım, bu dünyanın denizlerini şöyle bir göreyim dedim. bn böyleyimdir böyle bulurum sıkıntıdan kurtulmanın, uyuşan kanıma hız vermenin yolunu. baktım ki ağzımın tadı kaçmış, buruklaşmışım baktım ki içime o soğuk kasım yağmurları çiseliyor, baktım ki durup dururken tabutçu dükkanlarının önünde dikilip kalıyorum ya da karşıma çıkan her cenaze alayının peşine takılıyorum baktım ki içimi saran kasveti önleyemiyorum, o kadar ki beni bazı ahlak ilkeleri durdurmasa, mahsus sokağa çıkarak, onun bunun şapkasını, bile bile başlarından kapıp yere atacağım- işte o zaman bir an önce denize açılmanın zamanı geldi derim kendi kendime. ... bense sessiz sedasız bir gemiye binerim. moby dick herman melville) gün kavuşurken köye bir adam geldi ve peygamber olduğunu söyledi. köylüler adama inanmadılar ve ispat et dediler. adam karşılarındaki eski suru gösterdi ve, ''eğer bu duvar konuşur ve benim peygamber olduğumu söylerse inanır mısınız?'' diye sordu. köylüler, ''elhak inanırız!'' dediler. adam duvara döndü ve elini uzatarak, ''konuş ya duvar!'' buyurdu. bunun üzerine duvar dile geldi ve şöyle dedi: ''bu adam peygamber değildir. sizi kandırıyor. peygamber değildir.'' zülfü livaneli- engereğin gözündeki kamaşma bir hakim dedi ki: yazıda bir kargayla bir leyleğin beraber uçtuğunu, beraber yemlendiğini gördüm. şaşırdım kaldım derken aralarındaki birlik nedir, onu bulayım diye hallerine dikkat ettim. şaşkın bir halde yaklaştım. baktım gördüm ki ikisi de topaldı. elif şafak- araf john galt kim ki? başlı başına bir efsanedir... atlas silkindi - ayn rand kimsin? o gün bugündür bu soruyu bir yerde görürsem aklıma önce sofie gelir, sonra clementine gelir, ellerim titremeye başlar, ateşim yükselir. ''terket bütün umudu ey sen buraya giren'' what's it going to be then, eh? alex ve soytarı drugları aklıma geliyor. bunun türkçe versiyonunu aziz üstel söyleyin bakalım ne yapcağımızı, ha? şeklinde çevirmiştir, o da ayrı bir komedidir. 'eğer bu kitabı okumaya niyetliyseniz vazgeçin. kendinizi kurtarın. televizyonda mutlaka daha iyi bir şeyler vardır. burada anlattığım şeyler önce sizi kızdıracak. sonra her şey daha da kötü olacak.' ''mutlu aileler birbirlerine benzerler,her mutsuz aileninse kendine özgü bir mutsuzluğu vardır'' anna karenina-tolstoy.. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük akılda kalan roman başlangıçları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kitapların arka yüzüne tanıtım amaçlı yazılan vurucu cümlelerin çok ama çok ilerisinde olan, okur okumaz sizi içine çeken ve kitabı bir solukta bitireceğinizin işaretini veren, o anki ruh halinizle ilintili ya da hissedip de sözlere dökemediğiniz duyguları içeren veyahut bunların ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi