Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

kavak yelleri

Serbest Kürsü ve Sözlük kavak yelleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız esmer günler adlı albümde yer alan parça ... delilik biliyorum, senle olmak delilik takılıp kaldım, karşı koymam imkansız yaşanan yıllarım senden çok daha fazla hüzünlerim alır gider sevinçlerimi içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri doğrusu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

kavak yelleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 08:41 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kavak yelleri

esmer günler adlı albümde yer alan parça ...



delilik biliyorum, senle olmak delilik

takılıp kaldım, karşı koymam imkansız

yaşanan yıllarım senden çok daha fazla

hüzünlerim alır gider sevinçlerimi

içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri

sende daha yeni yeni kavak yelleri

doğrusu yanlışı ağrısı sancısı,

ne varsa yaşanacak

gözyaşı ayrılık pişmanlık dargınlık,

hepsi benim olacak...

al beni, sarıl bana...

beni koru kollarında,

korkuyorum.

içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri

sende daha yeni yeni kavak yelleri

kaçmayı çok denedim,

ansızın, bu sevgiden.

kaç kere yenik düştüm,

istemeyin bunu benden.

sarhoş tutkuların koynunda ben bir deli

iş işten geçti artık* dönemem geri

içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri...

sende daha yeni yeni kavak yelleri.

ömer seyfettinin bir romanının adı.

nilüfer'in süper şarkılarından bir tanesidir,eskimez,modası geçmez.özellikle yumuşak yumuşak 'al beni,sarıl bana beni koru kollarında,korkuyorum' dediği yer insanı ürpertir.

ayrıca henüz genç ve içi içine sığmayan insanlar için kullanılan bir tabirdir.

gençlik döneminde başta estiği söylenen rüzgar biçimi.

dinledikçe insanda mutluluk, coşku, keyif uyandıran bir şarkı. sözler ve müzik bütün boşvermişliğin getirdiği huzur ve sevincin yanında derinden de tatlı bir burukluk, üzüntüyü taşımaklı. leman sam'ın yorumunun güzelliği tartışılmaz zaten.

sözleri de şöyle:



biz dalın üzümüyüz aslında

birimiz şişede şarap

birimiz kadehte şampanya

ikimiz ömür boyu çakır keyif



başımızda kavak yelleri esiyormuş, essin

adam sen de kayfimiz yerinde

lay, la, la, la...



biz bir dağın bulutuyuz aslında

içimiz buselik

dışımız hüzünler içinde

ikimiz ömür boyu birlikte



biz bir günün gecesiyiz aslında

özümüz gökteki yıldızlar

sözümüz sevmeler üstüne

hepimiz ömür boyu sevdalı

vedat sakman şarkısıdır. leman sam da yorumlamıştır.

jenerik müziğinde pinhani adlı harika grubun hele bir gel adlı harika şarkısının olduğu, duyduğumda sinir olduğum kanal d de başlıcak olan bi dizi.

yıllar önceki amerikan dizilerini kopyalayacağımıza, kendimiz adam gibi üretelim, para harcayalım biraz zahmet olacak ama, iyi eserler üretelim dedirtecek dizi...dizi izleyen toplum kitlesi dawson s creeki bilmez, grey s anatomyi bilmez, boş boş izler hepsini belki ama birilerinin buna bir dur diyebilmesi gerekir. şimdi bu kavak yelleri tamamen dawsons creektir, türk haline sokunca çok komik olmaktadır, amerikan kolejinden türk lisesine...bir kere biz lisede o saçma üniformaları giyiyoruz, binalar mekanlar ise kötü, her şey ucuz bir kopyadan ileri gitmemektedir, zira esas kızları çok aradılar ki, aynılar, esmer olanı tam joey, sarışın ise ismini unuttuğum sorunlu alkol ve uyuşturucu kullanan kızımız, merak ederim onları da gösterebilecekler mi...bu işler böyle olmaz dedirtiyor.

hüzün kokan şarkı.. nilüfer bunu öyle bir söyler ki yürek tarumar olur..

ülkemize uymayacağını düşündüğüm dizidir. dawsons creekte olan olayların çekerlerse millet ayağa kalkar. kurtlar vadisi moduna döner. mesela dawsons creek denen dizide yanlış hatırlamıyorsam çocuk öğretmenini götürüyordu. böyle şey gösterilirmi lan türkiyede. gösterilirse o dizi rep yokmu beyler forumlarına düşer.

özellikle bu entry'nin sözlüğe girilmeye hazır olduğu zaman diliminde dinlenildiğinde, çok fena koyan, acıtan, bir yerlerinize inme gelmesine sebebiyet veren parça. bir de, aşk varsa aşk, şarkının içinden bir türlü çekip çıkaramazsınız kendinizi. bilmediğiniz bir uçuruma sürükler sizi. nilüfer'in 1992 senesinde çıkarmış olduğu, yine yeni yeniden albümünün en sağlam parçalarından birisidir dinlenilmeli, dinletilmelidir.

dawsons creek çakması yeni yerli dizi. direk diziyi alıp türkiye'ye getirmişler, isimleri değiştirmişler o kadar. insan bari uyarlama gibi birşey yapar.

fethi naci'nin en sevdiği reşat nuri güntekin romanı... acıklı bir sevgi masalıdır.

dizi tanıtımlarında pinhani şarkılarını kullanmalarıyla baştan ilgimi çekmeyi başarabilmiş, pinhani hatırına en az bir bölümünü izleyeceğim dizi. gerisini sonra düşünürüz..

hadi gittin esinlendin tamam da kalkıp türk oyuncuları da yabancı oyunculara benzetmeye çalışmak taki amaç nedir ?? hayır katie holmes o kadar da çirkin değil yani.ayrıca beni en çok hayal kırıklığına uğratan dizi müziği olmuştur.ha o müzik olmasa tanıtım görüntülerine bile bakmayacağım o açıdan aslen mantıklı bir seçim ama pinhani için değil.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kavak yelleri

Serbest Kürsü ve Sözlük kavak yelleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız esmer günler adlı albümde yer alan parça ... delilik biliyorum, senle olmak delilik takılıp kaldım, karşı koymam imkansız yaşanan yıllarım senden çok daha fazla hüzünlerim alır gider sevinçlerimi içimde yılgın rüzgarların ayak sesleri sende daha yeni yeni kavak yelleri doğrusu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.