| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük duvar yazıları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tuvalet için lütfen tuvalete izmarit atmayın , biz sizin kül tabağınıza sıçıyoz mu? bazı bireyler tarafından bulunabilecek her duvara ilginç kafiye veya bileşimlerle yazılan yazılardır. bunlar gerçekten nedir? ne anlama gelir? ne amaçla yazılmıştır? çözülemez. örneğin bunu yazan tosun okuyana ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tuvalet için lütfen tuvalete izmarit atmayın , biz sizin kül tabağınıza sıçıyoz mu? bazı bireyler tarafından bulunabilecek her duvara ilginç kafiye veya bileşimlerle yazılan yazılardır. bunlar gerçekten nedir? ne anlama gelir? ne amaçla yazılmıştır? çözülemez. örneğin bunu yazan tosun okuyana kosun! bunu yazan arkadşı bir psikologla görüştürmek gerektir. çünkü, belki bir gün kendi annesi veya kız kardeşi veya babası v.d. bu yazıyı okuyabilir. ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim şeklinde özlü , içli bazen de kafiyeli cümleler. bunların birçok türevi vardır, ki adından da anlaşılacağı üzere duvara yazılan yazılardır..her çeşidi vardır..şehir duvarlarında yapılan güzel resimli yazılar tutun da, itü elektrik-elektronik fakültesinin sınıf duvarlarında yazılan bilumum kopya ve yazılarda bu duvar yazılara dahil olmaktadır.. birkaç örnek vermek gerekirse guzelınden: -kadın erkek eşitliği varsa penaltı atılsın -ben paranı değil $eni $eviyorum -bilmemek ayıp değil yeter ki çaktırma -içki bütün kötülüklerin anasıdır. ana gibi yar olmaz. -mozaşist olma dayak yersin. fetişist olma ayağa düşersin. düşene vurulur kader utansın. -sigara insanı öldürür!! türkler ölümden korkmaz!! aşk derin bir yalaktır içine düşen salaktır - selin, eğer bu yazıyı okuyorsan aramızdaki herşey bitmiştir.. - üzülme son gülen sen olacaksın, çünkü hep gec anlıyorsun. - ey dağları taşları yaratan rabbim, herşeye bir güzellik ayrı bir tat, insanlara akıl, mantık, zeka dağıtırken bu yazıyı okuyan öküzü niye unuttun. tuvalette kabinin yan duvarında: dikkat et, paçana işiyorsun. pisuvarın üstünde: elinde tuttuğun şeyin kıymetini bil. düşün ve hepimizi şok et böylece. *hayatım boyu kararsız biri oldum ama şimdi artık emin değilim. *enflasyonla mücadele et: çal *alkolümde çok fazla kan var. *ilahi azrail! sen adamı öldürürsün *ağrılara diyecek tek sözüm yok. hiç olmazsa hayatta olduğumu kanıtlıyorlar. *tamamen kaytarabileceğin bir işi yarına bırakma *intikamını al. çocuklarının başına dert olacak kadar uzun yaşa. *herkes iyiliğimizi istiyor ama vermiyeceğiz işte... *turiste güler yüz gösterin ki, aldatıldığını anlamasın! *karganın inadı kartal olmaya yetmez. *papağanımı konuşması için terörle mücadeleye verdim. sonuçtan memnunum *nefes alamıyorum. atmosferi açın *tam düne alışırken bugün oldu *herşey kötü gidiyor olabilir ama hiç değilse gelecek yıldan daha iyidir. *offff... çok sıkıldım bu hayatın ikinci kanalı yok mu? *ben ve beynim diyebilen insan yalnız değildir *kim vurduya gittim gelicem! *insanlar üçe ayrılır: sayı saymasını bilenler ve bilmeyenler *yüce şeytan sen bizim sevaplarımızı bağışla! *öldürdüğü insan 8 dil biliyordu. toplu katliamdan yargılandı. *mouse'umun topu tutulmuş windows'u açık bırakıpta mı yatmış naapmışsa *iett otobüsü =pkzip -ex otobüsöntaraf.zip yolcu*.* *1957 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur. ilgilenenlere duyurulur! *asansör bozuktur. en yakın asansör karşı apartmandadır. *çok büyük bir atletti. hayatı boyunca dereceye girmek için çalıştı. sonra hasta oldu, derece ona girdi. *allah rızası için abem. allah harddiskini sana bağışlasın. *dün bir amerikalı gördüm. ani nasıl ingilizce konuşuyo görecen *oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur *benim için hayatta 8 önemli şey vardır: pamuk prenses ve yedi cüceler *köpeğiniz çok büyükmüş. cinsi nedir bunun? - aslan *süperman de uçuyor ama kimse ona kuşbeyinli muamelesi yapmıyor. *çevre yolunda ambulansla yarışın, azraili sinir edin *kurtlardan teklif geldi. sürüden ayrılıyorum *bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız, çevirin üstüne yapsın. *ayda 5000 ytl kazanmak ister misiniz?... o zaman aya gidin. *kaptan pilotunuz konuşuyor: çıkarın beni bu kaptan. *atı alan üsküdar'i geçti. biz takibe devam ediyoruz. merkez! tamam! *aptallarla tartışmayın. çünkü onlara malum olur. *düşman menzildeyse siz de onun menzilindesinizdir *aniden içine ders çalışma isteği gelirse sakın panik yapma, otur ve geçmesini bekle. *başarısızlık için kesin şart: herkesi memnun etmeye çalış. *pen laz degilum daa... *otelimizde hamam böceği yoktur fareler sağolsun *bir cevabım bile yok ama soruya hayran kaldım *karınızla aranızdaki ortak yan ne? aynı günde evlendik *babama değerimi sordum dünyalar kadar dedi.dünyanın değerini sordum beş para etmez dedi *- alo rakıp mı - hayır - alo rakıp mı? - hayır - alo rakıp mı? - hayır - alo ben rakıparayan oldu mu? *üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri *kimse işe yaramaz değildir. en azından kötü örnek olabilir *sesli düşün ki düşündüğünü anlatmak için zaman kaybetme *eskiden hiçbir işi tamamlayamazdım ama bu ke..... *kızlardan intikamınızı alın sahiden pul kolleksiyonunuzu gösterin *amaaan 10 dakika nedir ki 5 dakkada geçer *dünyada yaşamak pahalı ama fiyata güneşin etrafında bir tur da dahil *size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın çok zevkli *seni yakından tanıdıkça köpeğimi daha çok seviyorum *herşey değişmeden önce çok farklıydı. *tanrım bana sabır ver, ama lütfen çabuk ol! *haklıysak kimse hatırlamz, haksızsak kimse unutmaz. *bozuk sinirler kalıtsaldır, çocuklarımızdan bize intikal eder. *başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi benim başıma gelebilirdi. *düşün ki savaş çıkmış ve hiç kimse savaş yerine gelmemiş. *gül, bütün dünya güler sana - ağla, yüzün ıslanır *insan icat oldu. ekoloji bozuldu. *önce iyi haber reagan vurulmuş. şimdi de kötüsü hala yaşıyormuş. *ben senin yüzme havuzuna işemiyorum. sen de lütfen benim tuvaletimde yüzme. *kesinlikle söyleyebiliriz ki sigara, istatistiklerin en büyük nedenidir. 84-3 şafak 550 bana harf koyanın gramerini sikerim.. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük duvar yazıları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tuvalet için lütfen tuvalete izmarit atmayın , biz sizin kül tabağınıza sıçıyoz mu? bazı bireyler tarafından bulunabilecek her duvara ilginç kafiye veya bileşimlerle yazılan yazılardır. bunlar gerçekten nedir? ne anlama gelir? ne amaçla yazılmıştır? çözülemez. örneğin bunu yazan tosun okuyana ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi