Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması

Serbest Kürsü ve Sözlük fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız umarım bu konuda ilk olmazlar diyebileceğim durum. * çünkü allah fenerbahçelilere bir hafıza ve bir çene vermiştir ki off offf!hala manchester city' yi nasıl yendiklerini konuşan var. * matematiksel olarak hala mümkün olan durum championship managerda dahi görmediğim ve gerçek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 05:18 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart fenerbahçenin şampiyonlar ligi şampiyonu olması

umarım bu konuda ilk olmazlar diyebileceğim durum. * çünkü allah fenerbahçelilere bir hafıza ve bir çene vermiştir ki off offf!hala manchester city' yi nasıl yendiklerini konuşan var. *

matematiksel olarak hala mümkün olan durum

championship managerda dahi görmediğim ve gerçek hayatta da göreceğimi hiç ama hiç göremeyeceğimiz ütopik saçmalık

her sene başında fenerli zengin kodaman yöneticilerin asrın flaş transferlerine imza atması ve takip eden imza törenlerinde gurur ve kibirle karışık yapılan açıklamalarda sıkça kullanılır

fenerbahçe nasil şampiyonlar ligi şampiyonu olur ?

1. olmaz..!

2. takımın ismi yenerbahçe olsun.

3. sahaya 22 kişi çıksın.

4. kaleye 5 rüştü geçsin.

5. bayır aşağı oynasın.

6. kaleleri 3 metre eninde, 1 metre yüksekliğinde

olsun.

7. her maçında orta hakem ali şen, yardımcıları da

ömer çavuşoğlu ile ziya şengül olsun.

8. fenerbahçe için 3 korner bi penaltı, bi penaltı

iki

gol olsun.

9. rakiplerin sadece bacak arası attığı goller gol

sayılsın, hatta o da sayılmasın.

10. fenerli futbolculara elle oynamak serbest,

rakibe

ayakla oynamak yasak olsun.

11. fenerli futbolculara rakibe kırmızı kart

gösterme

yetkisi verilsin. taktik antrenmanlarda bu yetkiyi

kullanmaları sıkı sıkı tenbih edilsin .

12. fenerli defans oyuncularına ateşli silahlar

kullanmak serbest olsun

13. fener ceza sahası mayın tarlasına dönüştürülsün,

etrafına içi timsah dolu hendekler kazılsın, hava

topları için patriotik hava savunma sistemi

kurulsun.

14. birisi futbolculara, futbolun ayak oyunu değil,

yürek ve kafa oyunu olduğunu anlatsın.

15. futbolcu transfer ederken kahve ne renktir?,

portakal ne renktir ? diye bir zeka testi yapılsın

.

16. yöneticilere doğru cevapların kahverengi ve

portakal rengi olduğu ezberletilsin.

17. futbolcular antrenmanda kartopu, saklanbaç, aç

kapıyı bezirganbaşı, kutu kutu pense oynayacaklarına

istop, yakartop, ya da kukali saklanbaç oynasınlar.

18. teknik direktör olmasın. takımı spor basınından

ömer üründül başkanlığında bir koalisyon yönetsin.

19. hoijdoonk satılsın, yerine direk dikilsin

20. rakip sahaya paf takımıyla çıksın

21. fener sahaya paf takımıyla çıksın

22. üç beş el-kaide transfer edilsin ölümüne oynamak

nasıl olurmuş öğretsinler

23. yırtıcı bir santrafor transfer edilsin. bülent

ecevit olabilir

24. taraftarlara yenilsen de yensen de taraftarız

senle felsefesi iyice yerleştirilsin.

25. olmaz..!

gökten kemik yağması ile kutlanacak olan şampiyonluk...

bir gün olursa, bir çok arkadaşımızın olmadık hallere girmesine sebep olacak durum. olmasa da zaten üzülmeyiz, normaldir

geçen gün hayvanat bahçesinde su aygırlarını* izlerken tavladığım manitam charlize theron ile dikiş dikiyorduk. bir anda çok mutlu oldu ve zıp zıp zıplamaya başladı. o zıplarken üzerinden elbisleri saçıldı, çırılçıplak kaldı. sevişmeye başladık. sordum hayrola?. dedi ki: çok mutluyum., elbette ki bunu zaten biliyordum. kendime güvenirim. ama sonra açıkladı: fenerbahçe şampiyonlar ligi şampiyonu oldu.

o an bir galatasarylı olarak ben de bir anda sevindim. heyt be! dedim, ben de artık fenerliyim. dedim. hemen çıkıp şükrü saraçoğlu stadyumuna geldik. orada anelka'nın sünneti vardı. aziz yıldırım da herkese tavuklu pilav dağıtıyordu. bizi stada girerken görünce hemen koştu geldi. oooooo, nerde kaldınız? herşey hazır. dedi ve bizi nikah masasına oturttu. benim şahidim jon oliva, charlize'in ki süleyman demireldi. imzaları attıktan sonra birer fenerbahçe atkısı alıp gerdeğe girdik...

lakin sonunda uyandım... ama keşke rüya değil de gerçek olsaymış.

gerçekleştiğinde, fenerbahçe çöküş yaşayacaksa ömür boyu olmasın dediğim hadise. aynı hedefe her sene emin adımlarla yürüdükten sonra bu gerçekleşir gün olur. ama önce o turnuvaya katılmak lazım. piyango bileti almadan büyük ikramiyeyi hedefleyenlerin varlığından haberdar mıydınız? norveçli balıkçıların ellerinin nasıl bu kadar pürüzsüz olduğunu biliyor musunuz?

organizasyonu uefa yerine tff yapar, her maçıda cem papila ve benzeri hakemcikler yönetirse gerçekleşebilecek olay.

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« feneri öven girilere eksi verme sendromu | fenerbahçenin yaşayıp da cimbomun yaşayamadıkları »
Seçenekler
Stil