| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük kahve Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir fincanın ne kırk yıl hatrı kalmıştır ne de eski tadı tuzu bu tatsız hayatta. * kafein deposu,uykusuz gecelerin eşlikçisi. * falına da bakılan içecek. uzaktan bir kuzeni icin en yakin arkadasi icin * galiba dünyada kahvede tek nefret ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * bir fincanın ne kırk yıl hatrı kalmıştır ne de eski tadı tuzu bu tatsız hayatta. * kafein deposu,uykusuz gecelerin eşlikçisi. * falına da bakılan içecek. uzaktan bir kuzeni icin en yakin arkadasi icin * galiba dünyada kahvede tek nefret eden insanım. kokusu bile mide bulandırıcı. * sert bir çeşidini içersem bütün gece mide ağrısından kıvranmama neden olan içeçek.bazı insanlara kahve bağımlılık yapıyor ve günde 2-3 kahve içmeden rahatlayamayan insanlarda bulunmaktadır. * * * uykusuz bir gece geçirmek isteyenlerin can dostu, yoldaşı, kurtarıcısı sıcak içecek. * bağımlılık yapar. Ama çay kadar değil. * * kahve zevktir, keyiftir. hele ki biraz moralin bozuksa ve hayata dönmek istiyorsan sert bi kahve ve sigaradan daha iyisi yoktur. * starbucks diye bi ticari işletmenin satarak haksız kazanç elde ettiği icecek. * şuan canımın istediği ama olmadıgı için içemediğim, bağımlılık yapan içecek. * bir köpük yüyosu daha:kahveyi ve toz şekeri iyice karıştırıp suyu öyle ilave edin ve pişerken karıştırmayın o vakit çok köpüklü olacaktır. * kimilerinin uyumamak, ayakta kalmak adina ictigi, kimilerinin ayaga tekrar kalkmak, 2 tek attiktan sonra ayilabilmek icin mecbur kaldigi, kimilerinin o olmadan güne baslayamadigi, misafirlik sirasinda muhtemelen en cok hatirlanacak * icecek oldugu icin ev sahibi tarafindan misafirlere ikram edilen, kadinlar arasi ev günlerinin vazgecilmez unsuru * olan ama nedense benim bir türlü isinip,sevemedigim icecek. * her türlüsüne bünyemin alısıklaştığı,bardak sayısına göre uyumamaya yardımcı olan ve bazı yerlerde küçük çay bardağında statüsüne uymayarak 50 kuruş'a verilen içecektir.** * bir tutkudur. bağımlılık yaptığı zaman kolay kolay bırakılamaz. gloria jeans harika türevlerini yapar. starbucks ta fena değildir. * kahveden en çok etkilenen müzisyen J.S. Bach'tır. Bu büyük müzisyen, kahve aşkını ünlü Kahve Kantatı'nda notalara dökmüştür. 1732 yılında Leipzig'de yayınlanan Kahve Kantatı'nda Bach, Picander'in şiirinden yararlanmıştır. Kantatın yazılmasının en önemli sebebi, o sırada Almanya'da kadınlara kahvenin yasaklanmaya çalışılıyor olmasıydı. Oysa kahvenin sohbeti, cinsiyet ayrımı yapmamalıydı. Kahve Kantatı, bir babanın kızını kahve içmekten vazgeçirmeye çalışmasını anlatır. Ancak kahve, genç kız tarafından şu sözlerle yüceltilir: "Ah, kahve ne tatlı, binlerce öpücükten daha tatlı, muscat şarabından daha yumuşak, kahve, kahve onsuz olamam Eğer bana bir şey ikram edecekseniz ah, o zaman bana kahve veriniz!" J.S. Bach, Kahve Kantatı * bir sürü çeşidi olan içecek.türk kahvesi için bol köpüklüsünün her zaman tercih sebebi olduğu,falına da bakılabilen bakılmadan önce fincanı sallayıp * ters çevirirken bir de tekerlemeye sahip olan yurdum insanın en gözde içeceği.tekerleme de şöyledir: kahvem pir kalbime gir kalbimdekini bil fincana gir. * türk kahvesi çeşidi kız isteme içeceğidir. * turk erkeklerinin %90`inin bos vakitlerini gecirmeyi tercih ettigi, icerisinde barbuttan tutun da okeye kadar her turlu oyunun oynandigi, dumanalti mekanlara verilen ismin halk arasinda kisa soylenis bicimi. uzunu kahvehanedir. hic bir turk erkeginin -'hanim ben kahvehaneye gidiyom' ya da -'hanim ben kiraathaneye gidiyom' dedigi gorulmemistir, duyulmamistir. * sabahın körüne konulan ilk derste, öğretim görevlisinin söylediklerini anlayabilmeye ve hatta öğretim görevlisini algılayabilmeye yardımcı olan mucizevi içecek..* * gece uyumak istemeyen kişiler,kahvenin içine kola koyarlar ve sabah olduğu zaman fazla uyarıcı olduğundan uçarlar, ayakları yerden kesilir. * * * * kahvenin bir de turkusu vardır. kahve isteyen erkekler bu turkuyu cıgırır ege taraflarında. kahveciye keyif verir kahvenin kaynaması esegi yoldan cıkarır sıpanın oynaması..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük kahve Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir fincanın ne kırk yıl hatrı kalmıştır ne de eski tadı tuzu bu tatsız hayatta. * kafein deposu,uykusuz gecelerin eşlikçisi. * falına da bakılan içecek. uzaktan bir kuzeni icin en yakin arkadasi icin * galiba dünyada kahvede tek nefret ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi