Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sinema (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Sır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=519)

hayatimdegisti 31-05-2007 11:48 PM

Ynt: Sır

Alıntı:

canozanyazar Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben bişey söliyecem bu secret kitabındakiler ile bizim hoşgeldin videosundakiler farklıdır değil mi? ?? idea3

Bizim eski hoşgeldin videosu Secret Filmi..Kitap ise filmin kitabı...Yani aynı şeyler diyebiliriz. 12389

Ancak bu sitenin girişinde belirtlidiği üzere sadece kitap okumak ile yada bir film izlemek ile hayatınızda istediğiniz değişimi sağlayamazsınız.
Önemli olan bir çok şeyi birleştirmektir.Bunun bilincinde olanlar zaten gerçek değişimi sağliyorlar.

yakamozdüşleri 01-06-2007 07:35 PM

Selamlar öncelikle evet sitemiz düzelmiş çok mutlu oldum bu arada ben filmi tanıtımdan izledim kesinikle umut verici kesinlikle faydalı şeyler anlatıyor bakış açınızın darlığını farkedebiliyorsunuz elinizdeki imkanları keşfetmenizi sağlıyor bence merakla herkes izlesin . Kitabını da okumayı düşünüyorum ama yerleştirebilirsek bilinç altımıza çekim yasasını harika olacak sevgiyle

BURCU GELEGEN 08-06-2007 09:48 PM

Alıntı:

yakamoz Nickli Üyeden Alıntı
Filmde isimleri geçen, sırrı bilen büyük insanlara bir örnekte benden sung66

http://i63.photobucket.com/albums/h1...lin/Ghandi.jpg

Ben bu yazıyı masaüstü arka planı olarak uyguladım çok hoş

BURCU GELEGEN 10-06-2007 02:35 AM

Bugün filmi tekrar izledim ve bu sefer arka fondaki müzikleride duyabildim birşey dinlerken ve ya seyrederken artık tüm ayrıntıları farkedebiliyorum ilk izlediğimde sadece alt yazılara odaklanmıştım müziği bile farketmemişken şimdi daha bi anlamlı seyredebildim.

artemisiax 16-06-2007 05:50 AM

merhaba atakan bey,
ben secret filmini indirdim yalnız bana yarıda bitti gibi geldi film emin olamadım.sağlığın sırrı bölümünde bitti.normali böylemi benmi yanlış indirdim anlamadım.filmi rapidden indirdim verdiğiniz linkten...

tresor 16-06-2007 07:53 AM

merhaba arkadaslar , bu cekım yasası olayı gercekten de calısıyor, bu hafta ınanılmaz guzel gectı, yenı ısıme basladım, tam hayalımdekı gıbı ıngılızce ogrettıgım ogrencıler tek kelımeyle muhtesem, beraber cok eglendık..velıler meraktan benı gormeye geldıler, bır katolık okulundayım normalde ogrencıler sanırım bıraz baskı altındalar.. herhalde benım gıbı tuhaf bır ogretmenlerı olmamıs.. cunku ben cocuklara ben mutluyum, kendımı sevıyorum, gıbı cumleler kurdurttum hafta boyunca.. dersı yarıda kesıp cocukları dans ettırdım..derslerı dısarda cımlerın uzerınde yaptım ... cok mutlulular... ben daha cok.. bır ıtalyan aılenın yanında kalıyorum, hersey mucıze gıbı evın annesı oryantal yapıyor, benım turk oldugumu ogrenınce havalara uctu, nerdeyse her aksam karsılıklı gobek attık, ya da gıtarla sarkı soyledık... dun eve donerken benı bırakmak ıstemedıler.. o kadar mutluyum kı anlatamam.. sonunda ıstedıgım cevreye de kavusuyorum... ınanmak cok ama cok onemlı, olmaz dıye bırsey yok.. sımdı bır gosterı hazırlamam gerek, 25emel bana sagolsun bu konuda yardımcı da oldu , bu hafta sonu shake it up sekerım'e koreografı hazırlamam lazım... herkese sevgiler tresor

hayatimdegisti 16-06-2007 10:48 AM

Alıntı:

hatice Nickli Üyeden Alıntı
merhaba atakan bey,
ben secret filmini indirdim yalnız bana yarıda bitti gibi geldi film emin olamadım.sağlığın sırrı bölümünde bitti.normali böylemi benmi yanlış indirdim anlamadım.filmi rapidden indirdim verdiğiniz linkten...

Bunu daha önce soyleyenlerde oldu.Nedense bazi pc lerde o bolumde takiliyor bazilari ise sonuna kadar izleyebiliyorlar...
Buda güvenlik ayarlari ile ilgili olabilir.. dusun

dost78 16-06-2007 11:32 AM

Batılılar içlerindeki manevi boşluğu doldurabilmek için The Secret gibi çıkış yolları arıyorlar,Halkbuki bizim inancımızda DUA var,herşeyi Allah'tan dilemek var,bu o kadar üstün birşey ki,herşeyi yaratan eşsiz bir kudretten istiyorsun,Onun huzurunda Namaz kılıyorsun,
Kelin merhemi olsa başına sürer,Batılılar büyük bir ruhsal çöküntü ve bunalıma sürüklenirken,bunlara çözüm arıyorlar,umarım bu çözümü bizi yaratan nimetlerle donatan Allah'ta ve onun Hakk dini olan İslamda ararlar,aksi halde hiçbir zaman kalıcı bir çözüm bulamayacaklar,tabiki bizde Dinimizden uzaklaştık,tekrar toparlanıp kendi benliğimize dönmeliyiz,biz İnancımızla Dünyayı yerinden oynatan bir milletiz,tekrar silkinmeli ve eski değerlerimize sahip çıkmalıyız

25emel 16-06-2007 12:27 PM

Alıntı:

hatice Nickli Üyeden Alıntı
merhaba atakan bey,

ben 3 kez indirdim ilk 2sinde benzer sorunları yasadım 3 de hepsini izledim.yeniden dene bence

25emel 16-06-2007 12:29 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

merhaba arkadaslar , bu cekım yasası olayı gercekten de calısıyor, bu hafta ınanılmaz guzel gectı, yenı ısıme basladım, tam hayalımdekı gıbı ıngılızce ogrettıgım ogrencıler tek kelımeyle muhtesem, beraber cok eglendık..velıler meraktan benı gormeye geldıler, bır katolık okulundayım normalde ogrencıler sanırım bıraz baskı altındalar.. herhalde benım gıbı tuhaf bır ogretmenlerı olmamıs.. cunku ben cocuklara ben mutluyum, kendımı sevıyorum, gıbı cumleler kurdurttum hafta boyunca.. dersı yarıda kesıp cocukları dans ettırdım..derslerı dısarda cımlerın uzerınde yaptım ... cok mutlulular... ben daha cok.. bır ıtalyan aılenın yanında kalıyorum, hersey mucıze gıbı evın annesı oryantal yapıyor, benım turk oldugumu ogrenınce havalara uctu, nerdeyse her aksam karsılıklı gobek attık, ya da gıtarla sarkı soyledık... dun eve donerken benı bırakmak ıstemedıler.. o kadar mutluyum kı anlatamam.. sonunda ıstedıgım cevreye de kavusuyorum... ınanmak cok ama cok onemlı, olmaz dıye bırsey yok.. sımdı bır gosterı hazırlamam gerek, 25emel bana sagolsun bu konuda yardımcı da oldu , bu hafta sonu shake it up sekerım'e koreografı hazırlamam lazım... herkese sevgiler tresor

her şeyin yolunda olduguna çok sevindim.içindeki ışıgı huzuru umudu hiç kaybetmemen temennisi ile 44 muckkk

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 AM.