Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sinema (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Sır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=519)

hayatimdegisti 20-12-2006 11:32 PM

Sır

Sır isimli filmi kesinlikle tavsiye ederim.Bana da bir üyemiz gönderdi.İzledim..
Sitenin www.hayatimdegisti.com ana sayfasında yukarıda hoşgeldin videosu yazıyor.Oraya tıklayıp izleyebilirsiniz.
Gerçi alt yazılar okunmuyor.Bir süre sonra kaldıracağım zaten hismiley

Bu filmde düşüncenin gücü anlatılıyor.Eğer olumlu düşünürüsek olumluyu çekiyoruz.Aslında bildiğimizi sandığımız ancak bilmedğimiz şeylere farklı bir bakış açısı ile bakmamızı sağlıyor.

forex 21-12-2006 11:24 AM

Ynt: Sır

filmin tam adı ne acaba.aradım internette ama sır adında bir film bulamadım...

hayatimdegisti 21-12-2006 12:06 PM

The Secret – Law of Attraction

Yönetmen: Drew Heriot

Oynayanlar: Sophie Angelle, John Assaraf, Fred Alan Wolf, Neale Donald Walsch ve bilimum bilim adamı ve düşünürler.

Web Sitesi: whatisthesecret.tv

The Secret, sinemalarda gösterime girmemiş, ama TV yayını, şirketinin yürüttüğü akılcı promosyon kampanyasıyla büyük ilgi görmüş bir belgesel. Şirket, belgesel yayınlanmadan önce “2006’da ‘Sır’ açıklanacak ve tüm dünya evrenin en büyük sırrını öğrenecek” kampanyasıyla dikkatleri filmin üzerine çekti. Önce Yeni Zelanda ve Avustralya’da yayınlanan belgesel, daha sonra internet üzerinden izlenebilir hale geldi. Şu anda da DVD’sini alabilir ve internet üzerinden izle-öde sistemi ile izleyebilirsiniz.

“The Secret”, “What the Bleep”in dramasız versiyonu. Film boyunca, evrenin temel sırrı olarak “Çekim Yasası” gösteriliyor ve bu yasanın etkileri anlatılıyor. (Çekim Yasası: Benzer benzeri çeker. Yani siz pozitifseniz pozitif insanlar ve olaylar sizi bulacaktır.) İnsanın pozitif düşünerek istediği her şeyi nasıl elde edebileceğinin altı çiziliyor ve savlarını da bilim adamlarından filozoflara, sanatçılardan yazarlara birçok önemli ismin sözleri veya anlatılarıyla destekliyor. “Amaaaan gene bir olumlu düşüncenin gücü üzerine gıy gıy” deyip burun kıvırmamak lazım, bu filmin size kazandıracağı çok şey olabilir.
http://www.derki.com/joomla/images/s...cu/sinema2.jpg

hayatimdegisti 21-12-2006 01:29 PM

Tamamını sitenin ana sayfasından izleyebilirsiniz.Geçici bir süre için tamamını yükledim.Ancak bir süre sonra sileceğim...Şu an alt yazılarda okunabiliyor.

forex 21-12-2006 02:28 PM

teşekkürler...

hayatimdegisti 21-12-2006 03:50 PM

Film toplam 215 mb arkadaşlar.Bunuda belirtmiş olayım..

hayatimdegisti 24-12-2006 07:17 PM

Filmi herkes izledi mi arkadaşlar..Yorumlarınız nedir izleyen arkadaşlar...
Bu filmden sonra Ne Biliyoruz ki isimli filmi ekleyeceğim..

forex 25-12-2006 09:53 AM

3-4 gün önce film yarıda kesiliyordu daha başlangıçta.o yüzden izleyemedim.şimdi ise kotayı baya bi geçtim.o yüzden ay başında seyredebilirim.durucak mı film o zamana kadar?

yakamoz 25-12-2006 11:38 AM

Süper bir film, beni çok etkiledi. Verdiği bilgiler şaşırtıcı, düşündürücü. Başucu filmi diyebilirim, tekrar tekrar izlemeye ihtiyaç duyabilecek türden.

Arkadaşlar bu filmi kaçırmayın.

Atakan Bey çok teşekkürler...

hayatimdegisti 25-12-2006 01:59 PM

Kota sorunu olan üyelerimiz için film bir süre daha yani ocak ayı boyunca sitede yüklenmiş olarak kalacaktır.Bende izlemenizi tavsiye ediyorum..

murat 25-12-2006 09:18 PM

Film çok güzel 2 kez izledim 1 kezde ocak ayında izleyebilirim.

hayatimdegisti 25-12-2006 09:26 PM

Ocakta da What The Bleep2i izlersin artık .O da çok iyi..

yakamoz 14-01-2007 01:58 AM

Filmde isimleri geçen, sırrı bilen büyük insanlara bir örnekte benden sung66

http://i63.photobucket.com/albums/h1...lin/Ghandi.jpg

hayatimdegisti 25-01-2007 07:23 PM

Sır

Sır Filmi tekrar aktif hale gelmiştir.Sitenin ana sayfasında hoşgeldin videoları bölümünden yada bu linke tıklayarak http://www.ritmotrance.com/dosya/video/video.html izleyebilirsiniz.
Tekrar tekrar izlemek isteyenler ise bu klasörün içinde ki üç dosyayı aynı yere indirip izleyebilirler.
http://www.ritmotrance.com/dosya/video

mügeee 25-01-2007 07:52 PM

Sır

saol atakan abi fakat o 3 dosyayı indirme ve açma konusunda yardımcı olursan sevinirim.biraz yabancı geldi bana dusun 4897

skorpy 25-01-2007 07:54 PM

Sır

bende bilmiyorum indirmeyi ve açmayı nasıl yapacazki

hayatimdegisti 25-01-2007 08:13 PM

Sır

Üstte ki linkte tıklayınca zaten direk olarak video izleniyor.
Ancak dosyaları kaydetmek istiyorsanız altta ki linkte tıkladığınızda üç dosya çıkıyor karşınıza..
Bu üç dosyayın teker teker üzerine geli sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyorsunuz.
Herhangi bir klasörün içine yükleyebilirsiniz.Yada hepsi masa üstünde olabilir.
Sonra video izlemek için video html dosyasına tıklıyorsunuz.

mügeee 25-01-2007 08:43 PM

Sır

yok anlatamadım onu sormak isteedim atakan abi zaten indiriyorum şimdi biter ama.... neyse ben bi açmayı deneyeyim olmazsa yeniden sorarım

mügeee 26-01-2007 06:04 PM

Sır

Gerçekten muhteşem ve çok etkileyici... smiliyface

yakamoz 27-01-2007 02:58 AM

Sır

4.kez izledim smil56 Anlatılanları günlük hayatımda birazda olsa uygulamaya başladım. Ve güzel sonuçlar almaya başladım. Gerçekten ne düşünürsem gerçekleşiyor. Dileklerim şimdilik küçük ama uygulamayı öğrendikçe büyütmeye karalıyım wink77

skorpy 27-01-2007 11:01 AM

Sır

müge hanım ve atakan bey cok teşekkürler paylaşımınız için ben 3 kez okudum ve cok beğendim herkesin okumasını tavsiye ederim mükemmel bence

mügeee 31-01-2007 11:24 PM

Sır

Filmi 2. seyredişim.Buradan indirdiğimizin malum görüntü kalitesi iyi değil,fakat ''m184'' arkadaşımın sayesinde dvd kalitesinde indirdim ve bu filmi her zaman seyretmeyi , bu düşünce tarzını sindirmeyi düşünüyorum.Filmden ben inanılmaz etkilendim ve çevreme baktığımda hatta biraz kendi hayatımıza baktığımızda ne kadar doğru olduğunu görmemiz çok da zor değil.Bu filmi izlediğim için kendimi gerçekten şanslı buluyorum ve şöyle düşünüyorum bunu bilmeye ihtiyacım varmışki bu sırrı hayatıma çektim ! Şimdide sıra sırrı hayata geçirmekte.Günlük hayatımda da çok şükreden biriyimdir,gerçektende şükrettikçe daha iyileri bizim olur.Fakat olumsuz düşünceler hakkında yeni bilgilere sahip oldum filmle birlikte ve tabi olumlu düşünceler için de...
Hep şunu düşünürüm bir şeye inanmayı başarırsanız o konuda başarısız olmazsınız asla ,fakat inanabilmekte zor bazen.Veeeee ÇEKİM YASASI bu gerçekten harika! Olumlu ve olumsuz hayatımıza baktığımızda bunu gerçekten görüyoruz.Hatta ''ben söylemiştim'' deriz birşey biliyormuş gibi ama bilemiyoruzki söylemekle zaten biz harekete geçirip biz varediyoruz o olayları...YANİ BEN BU FİLMİ TEKRAR TEKRAR İZLERİM NE DİYİM!!!!!!!MUH-TE-ŞEM!

hayatimdegisti 03-02-2007 09:09 PM

Sır

Sır’özünde, hayattan ne istiyorsak onu beklememiz gerektiğini, istemediğimiz şeyleri de beklememiz gerektiğini anlatan bir film

Bir film izledim ve hayatım değişti. Tam olarak değil belki ama değişmesini umuyorum, ummakla da kalmıyor, sonucu düşünüyorum,... Hayatımın iyi yönde değiştiği o anın hayalini gözümde canlandırıyor, o mutlu ben'e odaklanıyor ve bundan keyif alıyorum. Filimin bana öğrettiği bu işte.

Herkese öğretmeyi amaçladığı şey de bu. Adı The Secret, yani Sır. İsminin çağrıştırdığı gibi öyle alenen izlemek, sinemada vizyona girmesini beklemek, mısırları hattırı hutturu yerken doksan dakika harcamak üzere tasarlanmış bir şey değil. Efendim, bu film vizyonlara asla uğramayacak, üstelik sadece ya bir defalığına 5 dolar vererek sitesinden izleyebileceksiniz (thesecret.tv) ya da Amazon'dan dvd olarak 30 dolara siparişini vereceksiniz. Veyahut benim gibi şanslı olacak, filmi izleyen bir yakınınızın size hediye etmesi sayesinde hayatınıza yeni bir pencere açacaksınız.

The Secret ilk olarak geçtiğimiz nisan ayında Avustralya'da duyuldu. Filmin sitesine girenler kısa tanıtımdan öyle etkilendiler ki, bir e-mail vasıtasıyla bilen bilmeyeni haberdar ederek, kısa sürede sadece tanıtım filiminin yüz binlerce kez izlenmesine yol açtılar. E, efendim sıra bize yeni geldi, dokuz ay sonra. Şimdi Türkiye'de de eminim birileri kulaktan kulağa konuşuyor artık: "The Secret'ı izledin mi? Hayır mı? Dur sana bir sır vereyim...".

Ben de filmi izleyen ve olumlu etkilenenlerden biriyim, bunu açık açık söylüyorum. Film, Rhonda Byrne isimli yazarın "The Science of Getting Rich" isimli yüzyıllık bir kitabı okuyarak birçok değerli düşünür, bilim adamının bilip uyguladığı ama asla kitlelere mal olmamış giz'in detaylarını bir araya getirerek film yapımcılarıyla irtibata geçmesiyle hayat buluyor. Edison, Eflatun, Galileo, Einstein gibi önemli isimlerin hayatlarında kullandıkları "çekim yasası"nın ne olduğunu anlatıyor 25 öğretmen...

Sakın sıkıcı bir belgeselden bahsettiğimi sanmayın, gözünüzü ekrandan alamayacağınız bir doğallık, hız ve cidden ruha dokunan hitap biçimleriyle yapıyorlar bunu. Çekim Yasası hepimizin aslında birer mıknatıs gibi olduğumuzu ve iyiyi, kötüyü kendimize çektiğimizi söylüyor. Dolayısıyla hayattan ne istiyorsak onu beklememiz gerektiğini, istemediğimiz şeyleri de beklememiz gerektiğini anlatıyor. Sürekli hastalığınızdan arkadaşlarınıza bahsederseniz hep hasta kalacaksınız, bunun gibi...

Öğretmenlerden biri olan Joe Vitale film boyu bize evreni bir katalog olarak görmemizi söylüyor. Bir mağazanın katalogunu düşünün ama içinde dilediğiniz her şey var. Dolayısıyla bu katalogdan kendiniz için ne seçerseniz seçin, sizin olması mümkün. Hepimiz hayatta bir şeyler istiyoruz evet, daha çok para, sağlık falan filan.... Ama çekim yasası sadece istemekle kaldığımız için başarısız olduğumuzu söylüyor ve film istediğimiz şeyleri kendimize çekmenin metodunu öğretiyor. Ve inanın, ben bu metodu sevdim, inanıyor ve uyguluyorum...

Çekim Yasası sözcüklerle çalışmıyor ey okuyucu... Bu yüzden bana mail atıp "Ay filmi çok merak ettim, nereden bulurum?" diye sormayın. Azıcık çaba... Derken filmi izleyin, sonra görüşelim...
Ece Arar

shamanic 07-02-2007 01:32 PM

Sır

öncelikle hepinize merhabalar arkadaslar .. s456
aranıza yeni katıldım .. blissy
the secret filmiyle alakalı olarak yorumlarınızı okudum filmi çok merak etmekteyim ancak alt yazılı versionuna malesef ulasamadım .. 4897
anladıgım kadarıyla bu gün itibariyle sitemiz içindeki gösterimide son bulmus... agl34 filmin alt yazılı versionunu nereden seyredebilecegimi hatta satın alabileceğimi bilen arkadaslar varsa bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum..
simdiden tesekkürler..
yrl78

hayatimdegisti 07-02-2007 02:55 PM

Sır

Maalesef bugün kaldirmak zorunda kaldim..750 gb limitin 500gb i bir kaç günde bitince bir sonra ki ay olmadan tekrar yüklemem zor. y789
O zaman linkide veririm dosyayı indirirsiniz.

shamanic 07-02-2007 02:58 PM

Sır

ağla
tesekkür ederim

hayatimdegisti 07-02-2007 11:15 PM

Filiz Akın Sır Filmi'ni Yazmış

Kozmik siparişleriniz alınır

İlker'le kişisel gelişime yardımcı bir film seyrettik. Anlaşılan 'kozmos'ta çok geçerli bir sır var. Söylendiğinde inanıp tatbik edilmezse de bir işe yaramıyor. Daha önceki yazılarımdan da hatırlayacaksınız, her şeyin düşünceyle başladığından, eylem haline, dolayısıyla enerjiye döndüğünden ve ünlü yazar Paulo Couelho'nun vurguladığı gibi "Eğer bir şeyi bütün benliğinle istersen ve ısrar edersen, er veya geç bütün evren bunun gerçekleşmesi için sana yardımcı olur," gibi bildiğiniz şeylerden bahsetmiştik. Filmin adı Secret: Sır Bu belgesel filmdeki sırrın adı Law Of Attraction: Cazibe kanunu. Mademki Kuantum kurallarında her şeyin başı enerjidir, enerji de akar... Nereye? Dikkatimizi yoğunlaştırdığınız yöne. Onun için "Düşüncelerinize dikkat edin, ne istiyorsanız onu çağırırsınız," derler. Değişik olan tarafı "Neyin olmaması gerektiğini düşünme! Devamlı olumsuz bir şey düşünürsen kurtulmak için bile düşünsen, hayatı şekillendiren enerji o yöne akar, korktuğun başına gelir," diyor.
http://www.sabah.com.tr/cpsabah/i/y/1302.jpgİSTE, OL VE ŞÜKRET
Örneğin "Hastalıktan bıktım. İyileşemeyecek miyim?" yerine "İyileşiyorum," düşüncesine yoğunlaş deniyor. Anahtar (dualardaki gibi) iste (çağır) ol ve şükret (Duyduğun hazzı muhafaza et ki hayat o yönde seyretsin) gibi bir şeyler çıkıyor. Ferrari'sini Satan Bilge'deki gibi çağırdığın şeye yoğunlaşmak için (ki bu bir araba, ev, para daha önemlisi iyi bir ilişki ve sağlık, her şey, her şey olabilir) "Hak ettiğinizi düşündüğünüz maddi şeyleri de istemek ayıp değildir," mesajı da var. Bir yerlere yazabilirsin, resmini kesebilirsin, zihninde imge halinde tutabilirsin, ki bu arzunun canlı kalmasını daha mümkün kılar. Bir nevi 'kozmik sipariş katoloğu'ndan seç, düşün, (iste), konsantre olacak zaman ayır, senin olduğunu farzet! Kozmik sipariş servisinin inanılmaz bir şaşmazlıkla işleyeceğine garanti veriyorlar. Yaşamımızı film gibi geriye sarsak zihnimizde resimlediğimiz çok şeyin gerçekleştiğini farkederiz. Tecrübelerini anlatan tıp, eğitim, felsefe üzerine çalışan kişilerin, ellerini kollarını bağlayıp beklemek yerine, olağanüstü emek verdiklerinden eminim. Böyle bir motivasyon da insana bir olumsuzlukla çarpılıp allak bullak olmadan gelmiyor. Suyun yüzüne çıkmak için yaşamsal bir gayret gösteriyor insan. 'Sezen Aksu'nın dediği gibi üstelik acıdan geçmeyen insan biraz eksiktir.'

ÇOK ZORLUK ÇEKTİM AMA...
Hayatımda pek çok zorluklar çektim, acılarla boğuştum "Çok yoruldum, inecek var," diyeceğim noktalara gelmişimdir. Ama bakıyorum da endişeler ve tecrübelerden kalan olumsuzluk hissiyle, belki de yeterince inanmamışım. En önemlisi kozmik sipariş servisinden ve kurallarından bu kadar net de haberimiz yoktu doğrusu. Üstelik bu sırrın, bu ilacın, yan tesiri de yok. Bir düşünün.

yakamoz 08-02-2007 01:42 AM

Sır

Sipariş listesi yapmayı çok sevdim, harika derty
istek listelerimi yaptım, wave bir sürü resim buldum, s456 bulamadığım resimleride çiziyorum 956k ... Ben bunu çok sevdimm cilgin897

mügeee 08-02-2007 02:03 PM

Sır

Bende istek listemi hazırladım kağıt üzerinde değil gerçi ama her sabah ve akşam düşünerek sır'ı harekete geçirmeye çalışıyorum.Ayrıca ben de yakın zamanda bir hayal panosu yapıcam,şuan tasarım aşamasındayım dusun

hayatimdegisti 08-02-2007 04:18 PM

Sır

Ne güzel yaaaa...Böyle panolar falan yapmak..Buna harcayacağınız emeğin kaç katını geri alacaksınız..
Haydi bakalım üşenmeyelim herkes hazırlasın f678h

Umutlu 08-02-2007 04:36 PM

Sır

Sır adlı filmi bende iki gün önce izledim.Filmi izlerken beynimde pekçok pencere açıldı diyebilirim.İçsel bi yolculuğa çıkmama sebeb oldu.Bu hayat yolculuğunda sevdiğimiz,değer verdiğimiz insanların istekleri bide bakmışızki bizimkilerin önüne geçmiş.Şöyle bi düşündümde "ben gerçekten ne istiyorum bu hayattan?" ya da "şuan istediğimi sandığım şeyler gerçekten benim istediklerimmi?".İşte ben bu cevapları bulmak istiyorum öncelikle bunu yaptığım zaman gerisinin geliceğini biliyorum.Kendi bilinmezlerimi bilmeliyimki o panoya asıcak ve beni gerçekten mutlu edicek resimlerim olsun.

Umutlu 08-02-2007 05:00 PM

Sır

Filmdeki şu cümle beni çok etkilemişti:"Tüm dünyayı istediğiniz şekle sokmak için doğmadınız,kendi dünyanızı seçtiğiniz şekilde yaratmak için doğdunuz."Bizler sürekli çevremizdeki insanları değiştirmeye çalışıp duruyoruz neden bu değişimi önce kendi gerçekliğimizde uygulamıyoruz?Çünkü zor olan insanın kendiyle yüzleşmesi ve kendi dünyasını istediği şekle sokabilmesi.Denemeye ve sonuçlarını görmeye değmezmi sizce?

Merto 09-02-2007 09:24 AM

Sır

Sadece insana özgü elindekini kaybetme korkusu bu.
128956 128956
Vazgeçemezlikte ondan geliyor, ya daha iyisini bulamazsam diye eldekine sıkı sarılma.

Ama aşk da nasıl olur birşey diyemem, diyebilirimde demem. ooo67

blook blook

Umutlu 09-02-2007 06:20 PM

Sır

Bahsettiğiniz vazgeçemeyiş ikili ilişkiler bazındaysa; bu değişimi zorlaştıran bi neden olmamalı bence.Zira değer verdiğiniz bir insanı olduğu gibi kabul etmek varken neden onu değiştirmeye çalışasınızki.Şayet benimde vurgulamak istediğim gibi bireyin kendi değişimiyse bahsettiğiniz;bunun bikaç nedeni olabilir:Ya kendinden mutlu ve huzurlu bir insandır ki değişime gerek görmez ya da değişeceğine olan inancı azdır ve olduğu gibi kalmayı yeğleyebilir.

maharishi 27-03-2007 11:14 AM

SIR-ÇEKİM YASASI videosunun tam metni

daha önce verildi mi bilmiyorum. sitede 'hoşgeldin videosu" olarak verilen SIR - Çekim Yasası (The Secret - Law of Attraction) adlı enfes belgeselin Türkçe tam metnini aşağıdaki iki linkten birinden indirebilirsiniz. benim gibi filmi izleyememiş olanlar için bire bir.
hakan

http://www.sufizm.gen.tr/index.php/n..._sirri_e_kitap
http://www.sufizm.gen.tr/index.php/n...ontent/pdf/358

Shadow 29-03-2007 03:25 PM

Pdf versiyonunda türkçe karakter sorunu var. aşağıdaki linkten bilgisayarınıza direk e-kitap olarakta indirebilirsiniz..

http://www.sufizm.com/download/kitap/Secret-SIR.rar

lalezar 29-03-2007 04:31 PM

Bir inanışa göre Yunus Emre ‘nin üç bin manzumesi vardır. Bunlar bir deftere yazılmıştır. Yunus ölünce bu defter, Molla Kasım denilen bir kişinin eline geçmiştir

Molla Kasım, bir dere kenarına oturup Yunus’un şiirlerini okumaya başlamış. Şiirler içinde medrese inancına uygun olmayanları yırtıp yakmış.Bin tanesini yaktıktan sonra usanan Molla Kasım, diğer bin şiiri okuyup , beğenmeyip sayfa sayfa koparıp kenarında oturduğu dereye atmış.

İkibin birinci şiire gözü takılmış. Cennet- Cehennem hakkında medrese inanışları, cahil hocalar ve sahte dervişleri anlatan bir şiirle karşılaşmış

Ben dervişim diyene bin ün edesim gelür

Seğirdüben sesine varup yetesim gelür

Sırat kıldan incedür kılıçdan keskincedür

Varub anun üstüne evler yapasım gelü

Altında gayya vardur içi nar ile pürdür

Varuban ol gölgede biraz yatasım gelür

Od’a gölge dedüğme ta’netmenüz hocalar

Hatırunuz hoş olsun yanub tütesim gelü

Ben günahumca yanam rahmet suyuyla yunam

İki kanad takınam biraz uçasım gelür

Andan Cennet’e varam Cennet’de Hakk’ı görem

Huri ile Gılman’ı bir bir kaçasım gelür

Derviş Yunus bu sözi eğri büğrü söyleme

Seni sigaya çeker bir Molla Kasım gelür

Molla Kasım, bu şiiri okuyunca “Ben ne yaptım ?” diye dövünmeye başlamış.Derler ki; yakılan bin şiiri gökte melekler ,denize atılan bin şiiri balıklar , Molla Kasım’ın elinde kalan bin şiiri ise, insanlar okumaktaymış
alıntıdır arkadaşlar.

lerzaaaaaaan nerdesin sensiz anlamı yok hiçbişeyin ses veeerr .bak zayıflamanın sırrını söylüycem... gulensmiley

hayatimdegisti 30-03-2007 03:19 AM

Sır filmi sitemizde tekrar yayınlanmaya başlamıştır

http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php girdikten sonra hoşgeldin videosuna tıklayarak filmin tamamını izleyebilirsiniz.
Yada direk olarak http://www.ritmotrans.com/hayatimdegisticom/video.html
Film 105 mb dir...

Umutlu 30-03-2007 03:54 AM

Sır

İyi sabahlar dileğimle; filmi indirmek mümkün mü Atakan Bey?

hayatimdegisti 30-03-2007 04:05 AM

Sır

Filmi siteden izleyebilirsiniz.Ancak indirilmiyor.Bunun için ayrıca klasör izinlerini açmam gerekiyor. 4897
Klasör izinlerini açacağım zamn link gönderirim indirirsiniz. super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM.