![]() |
Sır Filmi arşivimize katmamızı sağladığınız için teşekkür ediyorum Atakan Bey.Sevgilerimle... |
Sır Sevgili Murat srt uzantılı dosyaları bs player'le nasıl çalıştırabilrim?Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.Sevgiler... |
Sır Srt uzantılı dosya filmle aynı klasördeyse sanırım filmi açmanız yetiyor.Birde filmi izlerken srt uzantılı dosyayı bs playere sürükleyince çalışıyor diye bir şey okumuştum.Umarım yardımcı olabilmişimdir Umutlu hismiley |
Sır arkadaşlar k-lite codec pack diye bir program var onu indirin ve microdvd programını daha sonrada microdvd de ekranda görülen M tuşuna basarak sol tarafta file yazısını çıkarın eject tuşuna basıp filmi seçin ve tamam deyip seyredin alt yazılı ve sesliolarak tam ekran için y harfine basın sevgiyle kalın smileydance |
Sır Maalesef bs player'de filmin srt dosyalarını bi türlü açamadım;hata verdi her seferinde.Bir de sevgili ats2204'ün dediği programı deneyeyim bakalım olucak mı.Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar super |
Sır BEN denedim çok güzel ve net bir şekilde izledim arama motoruna yazınca hemen buluyor iki programıda umudumuzu yitirmeyelim |
Sır ...diyosunuz, super hadi hayırlısı 44 |
Sır [i]Tam dediğiniz programları indirirken bi yandanda elimdeki vlc player'ın ayarlarını kurcalıyordum ve buldum sonunda sorunun kaynağını terli345 Neyseki gerek kalmadı başka programlara.Tekrar sağolun umut aşıladığınız için sapkal89 [i] |
Sır aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaa aa a a sen hala seyretmedinmiiii ???? bad45 44 |
Sır Umutlu neymiş sorunun kaynağı. Bende de aynı sorun var da 789569 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |