Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Eğitim Öğretim Sınavlar Klubü > Sınavlara Hazırlık Klubü > Sınavlar Serbest Kürsü

Uyarılar

Sınavlar Serbest Kürsü Sınavlar Serbest Kürsü

Sınav Öncesi Tüyolar :)

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Sınavlar Serbest Kürsü Sınav Öncesi Tüyolar :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sınav Sizi Korkutmasın! Sınav günlerinin gelip çatması ile hem öğrenciler hem de aileler bu stresle başa çıkmanın yollarını arıyorlar. Bu yazımızda sizler için basit ancak önemli sınav öncesi önerileri derledik. SINAVDAN BİR GÜN ÖNCE YAPILACAKLAR Sınav günü kaçta kalkılacaksa o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlar Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlar Serbest Kürsü nerededir kimdir Sınavlar Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlar Serbest Kürsü hipnoz Sınavlar Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlar Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlar Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Sınav Öncesi Tüyolar :)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2012, 05:50 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Sınav Öncesi Tüyolar :)


Sınav Sizi Korkutmasın!

Sınav günlerinin gelip çatması ile hem öğrenciler hem de aileler bu stresle başa çıkmanın yollarını arıyorlar. Bu yazımızda sizler için basit ancak önemli sınav öncesi önerileri derledik.

SINAVDAN BİR GÜN ÖNCE YAPILACAKLAR

Sınav günü kaçta kalkılacaksa o saatte kalkılmalıdır.
Gün içinde sınavla ilgili hiçbir şey yapılmamalıdır.
Yorucu faaliyetlerden (futbol, basketbol) kaçınılmalı, hafif yürüyüşler yapılmalıdır.

Gün içinde moral bozacak haberler okunmamalı ya da dinlenmemeli.
Normal yatış saatinde yatılmalıdır.

SINAV SABAHI VE SINAVA GİDERKEN YAPILACAKLAR

Erken kalkılmalı, zaman konusunda stres yapılmamalıdır.
Ilık duş alınmalı, kahvaltı yapılmalıdır.
Sınav sabahı haber dinlenmemeli, gazete okunmamalıdır.
Sınavdan 45 dakika önce sınav yerinde olacak şekilde evden çıkılmalıdır.

Sınav salonuna 20 dakika kala girilmelidir.

Yanınızda 2 adet yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalemtraş, su, mendil bulundurunuz.

Sınav giriş kartı, kimlik kart ve bir adet vesikalık fotoğraf bulundurulmalıdır.

SINAV ANINDA SORULAR ÇÖZÜLÜRKEN YAPILACAKLAR

Kitapçıklar dağıtıldığı anda kitapçığın üzerinde yazan harfin (A,B,A1,B1..) tüm sayfalarda olup olmadığını, baskı hatası, eksik sayfa olup olmadığını kontrol ediniz.

Sınavda daha başarılı olabilmek için (ÖSS’de alanınıza göre) en başarılı olduğunuz dersten soru çözümüne başlayınız.
Acele edilmemeli, sorular rahat bir şekilde çözülmeli, nefes alış verişi normal olmalıdır.

Soruya yaklaşım tarzınız soruyu çözüm gücünüzü ortaya koyar, sorular hiçbir zaman sizi sorgulamamalı, siz soruları sorgulamalısınız.Aksi halde stres başlar ve performans düşer.
Soruyu okuduğunuzda, sorunun çözümüyle ilgili kafanızda herhangi bir ışık belirmediyse o soru üzerinde zaman kaybetmeyiniz.Yanına işaret koyup geçiniz.

Herhangi bir soruyu uzun yada karışık şekilli görüntüsü nedeniyle atlamayınız.

Sınav anında diğer adayların ne yaptığı ile ilgilenmeyiniz.
Sınav başlangıcı ile sonu arasındaki konsantrasyonunuz aynı düzeyde kalmayacağı için zihninizi dinlendirmeyi bilmelisiniz.
Sınav anında sadece okuduğunuz sorulara dikkatinizi vermelisiniz.Önceki sorulardan boş bıraktıklarınız ya da sonradan gelecek soruları düşünmeniz okuduğunuz soruya konsantre olmanızı engelleyebilir.

Paragraf tipi sorularda önce soru kökü okunmalıdır.
Optik forma işaretlemelerde kaydırma yapmamak için ayrıca diğer soruya geçerken zihnimizin dinlenmesini sağlamak amacıyla soruyu çözüp anında (optik forma) işaretleme yapılmalıdır.
Soru çözümünde kalem elden bırakılmamalıdır.

Kalan zamanda boş bıraktığınız sorulara bir kez daha göz atınız.
Sınav sonunda optik formunuzu teslim etmeden önce kodlamalarınızı mutlaka kontrol ediniz.

SINAV KAYGISINDAN ARININ

ÖSS’de geri sayım başladı. Uzmanlar, öncelikle adayların sınavla ilgili kaygılarından arınmasını öğütlüyor. İşte, rahat bir sınav geçirmek ve başarılı sonuç alabilmek için yapmanız gerekenler...


Gençlerin, bütün geleceklerini adeta ipotek altına alan ÖSS yaklaşıyor. Çalışmalarını sürdüren gençler, bir yandan okudukları okulları başarıyla bitirmek için ders çalışıyor, diğer yandan ÖSS’ye hazırlanıyor. Sınav günü yaklaştıkça sinirler geriliyor, öğrenciler büyük bir sınav kaygısı da yaşıyor. Hedef Dershaneleri Rehberlik Servisi uzmanlarının "sınav kaygısı” nı ortadan kaldırmak için önerileri şöyle:

KENDİNİZE KURUNTU YAPMAYIN

Çok heyecanlanıyorum. Bu, bildiğim soruları da yanlış cevaplamama neden oluyor. Ne yapayım?

Sınav öncesinde aşağıdaki kuruntu ve kaygılardan uzaklaşmanız gerekmektedir:

Sınavım ya kötü geçerse,
Kazanamayacağım,
Bilmediğim bir sürü konu var,
Ya hata yaparsam,
Yanıtlamalarda kaydırma yapar mıyım?
Aşağıdaki gibi düşünürseniz hem rahatlayacak, hem de başarınızı destekleyeceksiniz.

Sınavda istenilen ne ise onu yapmalıyım.
Yanıtlayabileceğim sorular olabileceği gibi, yanıtlayamayacağım sorular da olabilir.
Bazı soruları yapamayıp boş bırakabilirim.
Normal bir kaygı düzeyi dikkatimi artırıp başarımı destekleyebilir.

Aşırı heyecan durumumu kurtarmayıp, beni daha olumsuz sonuçlara götürecektir.

EYVAH SORULARI YETİŞTİREMEYECEĞİM

Sınavda soruları yetiştiremeyeceğimi düşünerek, kaygılanıyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Sınav anında size sunulan süre, yanıtlamalarınız düşünülerek tasarlanmıştır. Bu nedenle sürenin yetmeyeceğini düşünerek, sorular karşısında hızınızı arttırmak için harcayacağınız çaba sizi telaşa götürebilir. Bu da kaygı düzeyinin artmasına ve daha fazla yanlış yapmanıza neden olacaktır. Halbuki, sakin olmanız ve verilen sürenin yeteceğini bilmeniz, sınavınızı daha iyi sonuçlarla noktalamanızı sağlayacaktır.

Bu sınav çok önemli. Kazanamazsam kendimi kanıtlayamayacağım. Çok endişeleniyorum..

Sınavları bir 'son' gibi algılamazsanız, bu sizin sınavlarda daha rahat olmanızı sağlar. Bunu bir ölüm-kalım meselesi haline getirmemelisiniz. Önemli olan, sınavlara hazırlanma aşamasında göstermiş olduğunuz çabanın ne denli samimi olduğudur. Yani "Ben görevimi yerine getirdim" demenin rahatlığını ve güvenini yaşıyorsanız, sınavlar artık sizin için bir korku olmaktan çıkacaktır. Sonuçta sınav öncesi ve sınav anında bu tür kaygıları en azından bu denli hissetmeyecek ve mantık ölçüleri içerisinde sınava gireceksiniz. Önemli olan, kazanmaktansa görevleri yerine getirmek olduğunu bilmenizdir. Sınavı 'kişilik değerlenmesi' olarak görmeyin.

KENDİNİZİ YETERSİZ HİSSETMEYİN

Kendimi sınava yeterince hazır bulmuyorum. Başarısız olacağım hissi var. Bunu aşmam için ne önerirsiniz?

Sınavlara hazırlanırken doğal ve haklı olarak bir kaygı içerisine girmektesiniz. Belli bir düzeyde hissedeceğiniz kaygı, motivasyonunuzu artıracağı gibi başarınızı da destekleyecektir. Ancak duyacağınız kaygı rahatsız edici boyutlara ulaştığında durum artık yerini panik, telaş veya aşırı heyecana bırakacaktır. Bu durumda sınavlara ne kadar iyi hazırlanmış olsanız dahi, yaşadığınız aşırı heyecandan dolayı, var olan bilgilerinizi de yeterince kullanamayacaksınız. Bu da başarınızı bir ölçüde aşağı çekecektir. Sınava gerçekten iyi hazırlanmış öğrencilerde kendini yetersiz bulma hissi daha çok görülür. Genelde sınava kadar sürer. Sınavda ortadan kalkar. Bunun için telaşlanmaya gerek yok.

Ellerim titriyor, kalbim çok hızlı çarpıyor, terliyorum, mideme kramplar giriyor. Bunları kontrol etmek için ne yapmalıyım?

Gevşeme hareketleri yapın. Omuzlarınızı kulaklarınıza doğru daha çok çekin, bir an gergin tutun ve gevşetin. Bu uygulamayı 2-3 defa tekrar edin. Doğru nefes alıp vermeyi öğrenin.Yavaş ve sakince burnunuzdan nefes alıp-verin. Sürekli egzersizi alışkanlık haline getiriniz. Son olarak da kaygınızı bastırmaya değil, onu kabul etmeye ve tanımaya çalışın.

Sakinleşmek için ne yapmalıyım?

Sınav yerini önceden öğrenin. Zamanında gidin.
Sınavdan hemen önce arkadaşlarınızla sınav hakkında konuşmayın. Bu olumsuz etkileyip kaygınızı arttırabilir.

Sorulara bir göz atıp kendinize plan yapın. Nereden başlayacağınızı, soruya ayıracağınız zamanı belirleyin.
Eğer sınavda anlayamadığınız bir yer varsa, sınavı veren kişiden açıklama isteyin.

En iyisini yapabileceğinizi düşünerek, ama aynı zamanda da sınırlarınızı kabul edip gerçekçi olun. Bilginizi sonuna kadar kullanmaya çalışın, ancak bilmediğiniz ya da hatırlayamadığınız sorularda kendinizi suçlamayın.

Eğer aklınıza, yapmaya çalıştığınız soru ile ilgili hiçbir şey gelmiyorsa, başka bir soruya ya da bölüme geçin.

Artık düşünemediğinizi ya da gergin olduğunuzu fark ederseniz, kağıdı bir kenara koyun ve derin nefes alın. Bu sırada sadece derin nefes alıp vermeye konsantre olun.

Başkalarına ya da kendinize dikkatinizi vermeyin. Zamanınızı kaygılanarak, şüpheye düşerek, kendinizi suçlayarak geçirmeyin.

'Ne yapabilirdim?' diye değil, 'Şu anda ne yapabilirim?' diye düşünün.


-alıntı- Biaile

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2012, 06:00 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Ben yarın da çalışırım. Nolur nolmaz. Bir anda bilmediğim bir şeyi öğrenip sınavda karşılaşabilirim diye düşünüyorum.

Şimdiden hepimize başarılar. Heyecanlıyım ben yaaaa.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2012, 06:06 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

O tavsiyeye ben de uyamıyorum canım tonla bilgi olunca yine biz göz gezdirme olacak illa ki. :)) Heyecan yok, soğukkanlılık var olsun. Kurtuluyoruz işte, inşallah sınav çıkışı sondaki resim gibi oluruz başardık diyerekten. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2012, 06:07 PM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Amiiiiiiiinnnnn! İnşallah... İçim kıpır kıpır heyecandan. Yerimde zor oturuyorum. :DDD
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2012, 09:49 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Benım kpss'de ılk yılım.malesef cok sıkı bır hazırlık yapamadım.bıraz ustuste uzucu durumlar yasadım.yıne de son gunlerı calısarak gecırıyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versın...bu arada sılgı kalem seker pecete vb sınavda bıze verılecekmıs.ya hu ben belkı kendı kalemımle yapmak ıstıyorum!bır tek elımızde suyla gırıcekmısız.su ogretmenlere yaptıkları ayıba bak.koskoca ogretmen olmusuz,kopya mı cekıcez :p neeyysı..... Herkese basarılar arkadaslar...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2012, 09:23 AM   #6 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Evet ya cüzdan filan da yasak. Valla beni sınava annem götürüp getiricek. Okul çok uzak çünkü. Ösym'ye kalsa kopya çekilmesin diye sınava da sokmicak bizi. Sanki soruları satan biziz. :D Önlem alıyor güya.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2012, 10:24 AM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Aynen ben de annemle gıdıcem.canta mı telefonumu ona bırakcam.eger kapıdan gırerken esarbınızı cıkarın uyarısı gelırse dıyecek lafım hazır.oss'ye gırerken daha ogrencıydım,karsılık verememıstım.sankı kuralları bılmıyoruz,sankı cıkarmıcaz!neyse kadının tekı kapıda benı uzdu.sınıfa gırdık,o kadın da bızım sınıfa geldı.kafasını ecza dolabına oyle bı carptı kı artık delındı mı noldu bılmıyorum.eden bulur mısalı olmustu...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2012, 10:39 AM   #8 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Öyle bir uyarıda bulunacaklarını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla serbest eşarp takmak. Ancak saçına metal toka filan takmaman gerekiyor onlar yasak. Belki o amaçla metal bir şey var mı diye kontrol ederler. Ama eşarpla alırlar bence. Yasak olsa emin ol onu da yazarlardı.

İşin saçmalığı ve bana en komik gelen kısmı şu: Yüzük takmak yasak ama alyans hariç. Ösym evlilik müessesesine büyük önem veriyor.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2012, 10:58 AM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Yanı artık ogrencı degılız,esarbımıza karısmasınlar.ya ben gecen yıl kulagımı deldırmıstım,kulaklarım cok hassas daha o kupelerı cıkarmadım cunku kulagım ancak alıstı,mınık top kupe,ua ne var o kupede Allah askına yaa,neyse cıkarmaya denıcem...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2012, 12:01 PM   #10 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sınav Öncesi Tüyolar :)

Küpede bir şey yok da bunlar göstermelik önlemler işte. Sınav öncesinde yapan yapacağını yapıyor zaten. Hiçbiri için de soruşturma başlatılmadı. Rezilliklerini böyle kapatmaya çalışıyor Ösym. Şahsen ben böyle düşünüyorum.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
baş etmek, kaygı, sınav, taktik


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sınav Öncesi Tüyolar :)

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Sınavlar Serbest Kürsü Sınav Öncesi Tüyolar :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sınav Sizi Korkutmasın! Sınav günlerinin gelip çatması ile hem öğrenciler hem de aileler bu stresle başa çıkmanın yollarını arıyorlar. Bu yazımızda sizler için basit ancak önemli sınav öncesi önerileri derledik. SINAVDAN BİR GÜN ÖNCE YAPILACAKLAR Sınav günü kaçta kalkılacaksa o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlar Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlar Serbest Kürsü nerededir kimdir Sınavlar Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlar Serbest Kürsü hipnoz Sınavlar Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlar Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlar Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.