![]() |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 9 diyecektim baktım pek bi köşeli absürt bişi çıkar diye 7 daha uygun dedim utananadam ayy bi resim karesi seçerken bile kararsız olunmazki terli345 şimdi ben hangisi oluyorum tuh788 |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. gökkusagina benzettigim icin sectim ya hemen hemen benide anlatiyor sayilir b456 |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük girlhaha İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. (yaalaan.. dlckrn) |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 98569 2. Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM. |