![]() |
Resme bak kişiliğini gör Size uygun olan resmi seçin sonra aşağıdaki açıklamasını okuyun, Aşağıdaki resimler psikologlar tarafından ortaya çıkarılmış. Defalarca test edilmiş, şekiller ve renkler değişerek bugünkü halini almış. Hangi resim size yakın geliyorsa seçin, 9 ana karakterden hangisi size uyuyor bulun. http://www.kisiselbasari.com/upload/...smikisilik.jpg 1. İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz. 2. Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz. 3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. 4. Ayakları yere basan - Dengeli - Uyumlu Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven sağlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan her şeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiği yeniliklere de bağlı değilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı. 5. Profesyonel - Pragmatik - Kendini tanıyan Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensiniz. Problemlerinizi pratik ve karışık olmayan yöntemlerle çözüyorsunuz. Günlük hayatınızda gerçekçi olmayı tercih ediyorsunuz. İşte ise herkes sizi sorumluluk sahibi olarak tanıyor. Sizin kendinize olan güveniniz sayesinde etrafınızdakiler de sizden güç alıyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz. 6. Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekânlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız. 7. Dikkatsiz - Oyunsever - Neşeli Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. 8. Romantik - Hayalci - Duygusal Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz. 9. Analitik - Güvenilir - Kendinden emin Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz. Bu nedenle kültür sizin hayatınızda önemli bir yer oynuyor. Yine de siz şık ve zarif duygularınızın çevreden etkilenmemesini sağlıyorsunuz. Sizin için zarif ve görgülü bir hayata sahip olmak çok önemli. Ve yine aynı tarzdaki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz. KAYNAK: http://www.kisiselbasari.com |
Resme bak kişiliğini gör baktığım an 1 ce 2 dedim ve hakikaten doğru seçmişim? :)))))) sigrt56 |
Resme bak kişiliğini gör 3 ile 7 ikiside tutmadı 44 |
Resme bak kişiliğini gör 1 dedım kesın dogru ama 4 demeyı de dusunmustum .. |
Resme bak kişiliğini gör Bende Lerzan gibi 6 ile 8 arasında tereddüt ettim.Ancak 6'yı seçtim. |
Resme bak kişiliğini gör Alıntı:
Herhangi bir resmi smileyi yada yaziyi hareket ettirmek için onu maus ile seçip işaretleyip yukarıda ki kodlardan hareket eden M var ya ona basıyoruz. 25889 kizgin1 789569 sadanim 8977 blissy . bu kodun ortasında ne varsa hareket ediyor. |
Resme bak kişiliğini gör Ben bu resmi daha önce görmüştüm ama şu an hatırlamıyorum ( Gerçi bu gün hiç birşeyi hatırlamıyorum, Kafam durdu sanki 44) 5 demiştim, doğru çıktı, beni anlatıyor ama birazda 7 den olsaydı keşke... cilgin897 |
Resme bak kişiliğini gör hiç biri bana göre deil ben kişiliksizmiyim : ( : p |
Resme bak kişiliğini gör m184 okumadan önce bi resim seçseydin keşke :)) |
Resme bak kişiliğini gör 1 dedim ve çıktı kahvesmiley |
Resme bak kişiliğini gör 8 dedim ve gerçekten doğru 98569 |
Resme bak kişiliğini gör ben de 7 dedim dikkatsiz oldugum dogru ama bunun tam yansıttıgını düşünmüyorum...ipucu verebilir. |
Resme bak kişiliğini gör smil56 Çocuksu bi içgüdü olsa gerek hepimiz bi gruba dahil olmak istemişizdir ve yalnız kalmak istememişizdir. Kabul görmemek gibi bi şey olduğunu düşünmekten herhalde. Ama bu testi daha yıllar önce görmüştüm ve yine 8 diye düşünmüştüm. Kişiliğimde bi değişiklik olmamış.akrep burcu olduğundan herhalde duygularım her zaman ön plandadır ve mantığımı duygularım oluşturmuştur. |
Resme bak kişiliğini gör Alıntı:
|
Resme bak kişiliğini gör Ya Lerzan öyle bi yazıon ki; Kendi yazdıklarıma bakıyorum o kadar yavan geliyo ki.Bir cümleye bu kadar çok anlam nasıl yükleyebiliyosun? Okumaksa yeterince kitap okuduğuma inanıyorum ama senin gibi yazabilmeyi nerden öğrenebilirim acaba? Bence sen yazar olmalısın. Belki de ünlü bir yazarsın ama çaktırmıyosun. 96 |
Resme bak kişiliğini gör Aynen senin gibi düşünüyorum bende etterna_. Hatta o kadar farklı bi yazı tarzı varki Lerzan hanımın bazen bazı kısımları anlayabilmek için 2-3 kez okuduğum oluyor.etternadan sonra banada öğret nasıl olduyo bu iş |
Resme bak kişiliğini gör Çok doğal yazdığın içinde olabilir belki ama çok çok doğal yazıyo olman lazım.Bütün düşüncelerini sırasına göre yazarak düşünüyo gibi... |
Resme bak kişiliğini gör "Değişmeyen tek şey değişimdir" sözünden hareketle bence burada seçeceğimiz resimlerde zaman içerisinde değişebilir,önemli olan değişime açık olmak,sürekli kendini yenilemek,iç sesindeki olumsuzlukları değiştirmek pencereden dışarı bakan bir insan yerdeki çamuru görürken diğeri gökteki yıldızı görür, insanın önünde her zaman iki seçenek var,bakış açısı hayatı zindanada çevirebilir,sarayada.Aynı olanaklara sahip iki insandan biri mutsuzken diğeri çok mutlu olabilir, Antony Robbins hayatını değiştirmeye karar verdiğinde ilk işi bir hızlı okuma kursuna yazılmak olmuş ve 2 sene gibi bir sürede 700 e yakın kişisel gelişim kitabını okumuş ve daha sonra seminerler vermeye bildiklerini paylaşmaya başlamış,sonrasını sizde biliyorsunuz,kitapları dünya çapında okunuyor |
Resme bak kişiliğini gör lerzan,bu güzel ve anlamlı yazın için çok teşekküler,yazını okurken kendimle yüzleştim,kendimi zaman zaman bende dışarılarda arıyorum,psikologlar bizi kendimizle tanıştırmaya çalışırlar hep,kendi benliğiyle çatışan ve kendisiyle dargın insanları benlikleriyle barıştırmaya çalışırlar,çözümü senin bulmanı isterler,demekki çözüm bizim içimizde,kitaplar ve çevre her ne kadar yardımcı olsada,nihai çözümü bizim bulmamız gerekiyor,benliğimizin anahtarı bizim elimizde... |
Resme bak kişiliğini gör Lerzan bu yazın beni de çok etkiledi. Gerçekten kendin olmusun.Çok cesursun ve senden öğrenecek çok seyimiz var alk78 |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör 2. Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz. işte ben blook |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör 3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. ikizler burcu oldugum için bundanda kaynaklanıyor alk78 |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör 4. Ayakları yere basan - Dengeli - Uyumlu Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz. İnsanlar size saygı duyuyor çünkü sizin ayaklarınız öyle bir yere basıyor ki herkes sizden destek alıyor. Siz de bu insanlara güven sağlamayı biliyorsunuz. Çok sıcak ve insancıl olarak tanınıyorsunuz. Basmakalıp ve çok abartılı olan her şeyi reddediyorsunuz. Modanın getirdiği yeniliklere de bağlı değilsiniz. Aksine, sizin için giyim pratik ve rahat olmalı. ben ne diyeceğimi şaşırdım, delirtiğim psikologlar aklıma geliyorda.. |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör 1. içedönük - hassas - kolay etkilenen b456 kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. terli345 üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. ttli3 geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. utananadam ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. ark5 yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz. onayi |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör 1. İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz. Üstünkörü hareketler ve konuşmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalnız kalmayı tercih edebiliyorsunuz. Ama yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyacınız olan uyumu ve gücü getiriyor. Yine de yalnız başına kalmaktan hiç sıkılmıyorsunuz. Zaten Bunu Değiştirmeye Çalışıyorum Bende... smil56 |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör ilk görüşte içime 5 geldi sonrada seçtim okudum bence bunu analiz edenler doğru yapmış genel olarak insanlar seçtiğle kendini bağdaştırmış sanırım. ondan ben kendimi sıra dışı sapkal89 tanımladığım düşünürsem . güzel bir analiz super |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör kahvesmiley meraba arkadaslar beninde ilk sectigim 3 ile 1 idi ikiside dogru hayret bir insanda iki ayri zitlik birarada olurmu hem ice donuk hem disa donuk allah verede ikiside sinirinda olsa baeri 4897 |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör benim için 1. İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen. smiliyface Aynen ben tarif edilmişim. Yalnız kalmayı çok seviyorum. |
Ynt: Resme bak kişiliğini gör ben 3 ve 4 arasında kaldım ve 3 seçmiştim nedeni çanlı renkleri daha çok sevmem olabilir bende canlanma hissetirdigi için olabilir ayrıca koç burcu özelliklerinide seçtiklerim içermekte ne derece dogru derseniz 3 ve 4 de özellikler olarak var gönderen arkadaşa saygılar sapkal89 sapkal89 sapkal89 insanların güven duydugu kişilerle beraber olmak istemesi kadar insanlara güven vermeside gerektine inanmaktayım happy6 |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin bana yakın olmayan 9 resim arasında bana en az yakın olmayanı seçtim. dolayısıyla bu sonucun bana olan yakınlığı da tartışılır... 2. Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz. |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 9 diyecektim baktım pek bi köşeli absürt bişi çıkar diye 7 daha uygun dedim utananadam ayy bi resim karesi seçerken bile kararsız olunmazki terli345 şimdi ben hangisi oluyorum tuh788 |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. gökkusagina benzettigim icin sectim ya hemen hemen benide anlatiyor sayilir b456 |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 3. Dinamik - Aktif - Dışa dönük girlhaha İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. (yaalaan.. dlckrn) |
Ynt: Size uygun olan resmi seçin 98569 2. Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 AM. |