| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Kızılderili Atasözleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 20 Nisan – 20 Mayıs KUNDUZ Uğurlu taşı: Krisokol Rengi: Mavi “Herkese yaşam gücü ve tadı veren denge merkezleri!” • Dengeli, ağırbaşlı, • Değişimi sevmeyen, • Planlı, • Eşyalarına düşkün, • Bir işi yaptığı zaman hem güzel hem yararlı olmasına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #29 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() 20 Nisan – 20 Mayıs KUNDUZ Uğurlu taşı: Krisokol Rengi: Mavi “Herkese yaşam gücü ve tadı veren denge merkezleri!” • Dengeli, ağırbaşlı, • Değişimi sevmeyen, • Planlı, • Eşyalarına düşkün, • Bir işi yaptığı zaman hem güzel hem yararlı olmasına çalışan, • Fiziksel olarak çok güçlü, • Sürekli barışı arayan ve barış ortamlarını tercih eden, • Toprağa, köke bağlı önem veren, • El becerileri yüksek, • Her türlü fiziksel ortama uyum sağlayan, • Kendi rahatı ve huzuru için çevreyi düzenleyen, • Tek boyutlu düşünceye kolayca kayabilen, • Sessiz, sakin, • Güven duymadıkları zaman geride kalıp dinleyen, • Sinirlenince yıkıcı, • Suyla ilgilenmekten hoşlanan, • İşleri sürtüşmesiz, uyumlu hale getirmeyi başaran, • Maddi alanda güvenceyi seven, • Evliliği ciddiye alan ve eşine sadık olan, • Tutarlı ve dengeli ilişkileri tercih eden, • İç huzura önem veren, • Kararlı ve dirençli ama bir o kadar da tehlikeli! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Kızılderili Atasözleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 20 Nisan – 20 Mayıs KUNDUZ Uğurlu taşı: Krisokol Rengi: Mavi “Herkese yaşam gücü ve tadı veren denge merkezleri!” • Dengeli, ağırbaşlı, • Değişimi sevmeyen, • Planlı, • Eşyalarına düşkün, • Bir işi yaptığı zaman hem güzel hem yararlı olmasına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi