Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ESMA GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622777)

Işıklı yol 10-06-2013 05:13 PM

Cevap: ESMA GÜNLÜĞÜ

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843287)
sitenin en beğendiğim sayfası bu sayfa
teşekkürler Işık arkadaşım

teşekkür ederim. Faydalı olabildimse ne mutlu banaactionsmile

mehtap1606 10-06-2013 05:21 PM

kesinlikle 25889

ronemuen 11-06-2013 01:18 AM

arkadaşlar ben esmaları sayı sınırı koymadan okuyorum çünkü sayı ile olunca ismin güzelliğine konsantre olamazsınız ben çoooook faydasını gördüm tavsiye ederim mehmet çobanoğlu yazarın kitabı rabbin nefesi kitab çok harika bu konuda çok güzel tavsiyeler ve öğretileri bulabilirsiniz

Işıklı yol 15-06-2013 06:46 PM

YA VAHİD
Kişinin sezgilerinin ve duru görüsünün ortaya çıkmasını sağlar. Okuyan kişinin kalp gözü açılır, duru görüsü gelişir, sezgileri artar. Arzu ettikleri gerçekleşir. Kalbi huzur bulur. Ruhuna nur doğar. Herkes tarafından sevilir. Yaşama pozitif bakar, tüm kötü düşüncelerden uzaklaşır. Şanı ve şerefi çok artar.

Günlük Okuma Sayısı:3669(her gün en az 63 kere zikredilmesin de fayda vardır)

cimcik 21-06-2013 10:19 PM

Işıklı yol Allah razı olsun, o kadar borçluyum ki 500 milyar ne okusam diye karar veremiyorum

cimcik 21-06-2013 10:25 PM

Arkadaşlar bize hiç misafir gelmiyor, kendi akrabalarım dahil ne oldu anlamadım 3 yıldır böyle

Işıklı yol 22-06-2013 02:43 AM

Alıntı:

cimcik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844265)
Işıklı yol Allah razı olsun, o kadar borçluyum ki 500 milyar ne okusam diye karar veremiyorum

çok teşekkür ederim. Hepimizden inşallah. Allah akıbetimizi hayr eylesin.

Işıklı yol 26-11-2014 12:20 AM

SONSUZ SINIRSIZ GÜÇ....
İnnallahe hüverrezzaku , Zül kuvvetil Metin...
51 Zariyat.58...
( Şüphesiz , Rızk Veren , GÜÇ ve Kuvvet SAHİBİ olan ancak ALLAH' tır..)...
Günde 100 okunur....
Hayırlı , her alanda Bolluk , Bereket , Maddi ve Manevi GÜÇ' lü olunur...Hastalıklar gelemez , moral , motıvasyon , Beyinsel ve Çevresel Hakimiyet , KAZANÇ , Başarı , ENERJİ artar...Kalp ve Sinir Sistemi , Bağışıklık Sistemi GÜÇLENİR.....

Işıklı yol 26-11-2014 12:26 AM

KURTULUŞ...
Fe izesteveyte ente ve men meake alel fulki fe kulil hamdu lillâhillezi neccânâ minel kavmiz zâlimin....Ve kul Rabbi enzilni munzelen mubâreken ve ente hayrul munzilin....
23.Sure. Mu'minûn. 28 ve 29. Ayetler......
( Şimdi , sen ve seninle olanlar , geminin üzerine çıktığınızda de kiii , << Hamd O Allah' a OL' sun ki , bizi o zalimler olan kavimden kurtardı.>>
Ve de kii....<< Ya Rabbi....! Beni mübarek bir yere indir , sen indirenlerin en hayırlısısın.>>
Allahın , Mümin kullarına ödülüdür , kurtuluşa ermek , ulaşmak istediğimiz hayırlı hedeflerimiz için okuyabiliriz...HAKK YOL' da yürürken , doğru bildiğimiz yanlışları görebilmemiz için RABbin yardımı gelir...Sıkıntı , stres sevgiye döner , olayların gerçeğini görmemize yardım eder...Korkularımızdan emin kılar.....
(alıntı)

Işıklı yol 26-11-2014 02:02 PM

RUHSAL TEDAVİ......
Festecebna lehu ve necceynahu minel gamm ve kezalike nüncil mü ' minin......
21.Enbiya 88..
{ Hemen imdadına yetiştik. Gamdan kurtardık onu. İnananları işte böyle kurtarırız biz.}
Günde 100 okunur...
Yunus peygambere balığın karnından kurtuluş BERAT 'ıdır....RABden garantili kozmik icabet fermanı...
Ruhsal sıkıntılara , hastalıklara iyi gelir...Kazaya , belaya engel olur, okuyunca Melekler yardıma gelir , zihin temizlenir...Duaların arkasından okunursa icabet garantisi olur , hiçbir şey engel olamaz.....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM.