![]() |
Cevap: Işık'ca Hep aynı sessizlikle geliyor gece Hep aynı yalan dolan masalları dinliyorum yine Hep aynı yüzler, hep aynı sesler peşimde Anlatamıyorum, inandıramıyorum kendime… Sen benim yarım kalan cümlelerimsin Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim... Sen benim hiç ısınmayan ellerimsin Hiç unutamayan, unutmayan o kalbim Sen benim eksik kalan yerimsin… Kapattığım pencereler, Güneşlere çektiğim o perdelerim Sen benim hiç sevmediğim sessizliğimsin .. Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim Sen benim terk ettiğim şehirlerimsin Düştüğüm çukur, uzanan ellerim, hiç tutunamadığım o gidenlerim Sen benim kovulduğum cennetimsin... Eğdiğim yüzüm, sövdüğüm aydınlığa hiç açamadığım o gözlerim .. |
Cevap: Işık'ca Şu anda kafamda mayonezle oturuyorum. Saçları yumuşatıyor ve parlatıyormuş. Bakalım sonuç ne olacak :) |
Cevap: Işık'ca Limon,sirke,yumurta ve yağ - Antioksidan, anti enflamasyon, omega 3, ve omega 6 eğer zeytinyağı ise bol bol E vitamini ve omega 9. Saçına uygulayacağın tedavileri omega 3 ağırlıklı seçersen daha memnun kalırsın. Ayçiçek yağı bunu sağlamaz. Zeytinyağı ve yumurta sarısını yalnız uygulayıp saçını yıkadıktan sonra son durulama suyuna iyi bir sirke ilave edip bitirirsen mayonezden çok daha fazla fayda görürsün. Şahsi fikrimdir. |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
Onun o halleri bile keyfe kafiydi y789 |
Cevap: Işık'ca Sizi mutlu etmiş gerisi teferruat. :) |
Cevap: Işık'ca Ayy yerim seni ışıklı yol resmini de koymuş mucuk mucuk sen gittin ben de gittim gel artık özledik |
Cevap: Işık'ca Yazdım yazdım tam gönder dedim internete bağlanılamıyor deyip her şeyi sildi. Ay bir daha yazamam ya, keyfim kaçtı. Sonra yazarım tekrar. Daha sık uğrayacağım söz. Öyleyse MERHABA FORUUUUMMMM BEN GELDİİİMMMMM diye de bir nara ile duyurayım dönüşümü :) |
Cevap: Işık'ca Hoş geldiniz keyifli forumlar |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca Hiç bir kalpte kalamam içinde iyilik yoksa, beklemeden giderim kalbim git diyorsa. Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa. Bir gün ışıklar bana da yanacak nasıl olsa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 AM. |