Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 26-05-2013 04:19 PM

Cevap: Işık'ca

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841695)
AMİN AMİN AMİN.. CENNET SENİN AYAKLARININ ALTINDA. ANNE OLARAK SENİ ÖRNEK ALIYORUM IŞIKCIM CANIM. MUCUUKKK KOCAMAN ,KEŞKE OĞULLARINLA HAYATINI İNTERNETTE PAYLAŞSAN SEN BLOG FLN AÇSAN TAKİP EDENİN ÇOK OLUR VE REKLAMLAR ALIRSIN PARAYA PARA DEMEZSİN
AL SANA Bİ FİKİR
BENCE DENE ARAŞTIR
BU KADAR BİRİKİM VE MUTLULUK BENCE HERKES FAYDALANSIN
GÖZÜMÜZ İNSAN GÖRSÜN ÖRNEK HAYATLAR İNSANLAR YAŞANTILAR GÖRMEK İSTİYORUM BEN
EN İYİ PARA EN HAYIRLI PARA BENCE İNSANLARA UMUT VEREREK KAZANILAN PARADIR
BU KADAR MESAİ HARCIYORSUN BURADA BUNU KENDİNE ÖZEL BİR SİTEDE YAPSAN
İNŞALLA
NİYET EDİYORUM BU YOLSAN ÇOK PARA KAZANMANA VE TANINAN KİŞİ OLMANA..

MUCUK MUCUK MUCUK

tamam bende bu parayı sizinle ezmeye niyet ediyorum. İlk kazandığım parayı beraber yiyelim :)))
Saol ya çok tatlısın Allah gönlüne göre versin seninde inşallah ne güzel girlhahatemenniler bunlar.

Işıklı yol 26-05-2013 05:25 PM

Faik hocama mail attım dün, kendimde ki gelişmeleri anlattım ona. Bana dedi "Kutluyorum seni azmini ve gayretini. Allah işini gücünü rast getirsin." Bu benim için büyük büyük sözler. O benim abim gibi hocam gibi ustam gibi. Onun taktiri çok değerli benim için:)

Işıklı yol 27-05-2013 11:45 PM

"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur." Seneca

Işıklı yol 27-05-2013 11:52 PM

"Uğradığınız haksızlığın hesabını soramadığınızda üzülmeyin! Zira, bazı hesapları sorma kuvvet ve kudreti, sadece Allah’a aittir."

Işıklı yol 27-05-2013 11:55 PM

"Herşey kendine uygun zamanda gerçekleşir sevgili. Bunu anlamayı ve kabul etmeyi öğrenmek zorundayız. Irmağı doğasından hızlı akıtamazsın."
Sana ait olanın sana ulaşmaması; sana ait olmayanın da sende kalması asla mümkün değildir. Herkes akış içinde kendi ortamı için var edilmiştir. Evrende olan her şey Yaratanın OL demesi ile birlikte hayata geçen sebep ve sonuçlar dizisidir... Verdiği ve vermediği, verdiği ama sonra geri aldığı herşey için çok şükür zira vardır illaki hayrımıza bir sebebi
Hülya Konar

Işıklı yol 28-05-2013 12:05 AM

Ne zor şey olmak istemediğin yerde olmak ve olmak istediğin yerde olamamak.

Işıklı yol 28-05-2013 08:14 AM

uf yaaa yine hatırlamıyorum rüyamııııııı!

nuru 28-05-2013 08:23 AM

gunaydinnnn...masallah sana : ))

Işıklı yol 28-05-2013 09:08 AM

günaydn, sana da, demiştim çok nadir uyanamam. Yavrularım deyince akan sular durur. Sabah onunla kahvaltıda ankara havası açtık oynaya oynaya kahvaltı yaptık tarık diyor "anne kendime hakim olamıyorum." şakır şakır oynuyor. :))) şekerim yaaaa

Işıklı yol 28-05-2013 11:26 AM

Sadece gerçekleşmesini arzu ettiğim şeyleri istemek için dua etmem, çünkü insan kendisi için en iyinin hangisi olduğunu bildiğini iddia edemez. En iyinin hangisi olduğunu bilen sadece Wakan Tanka’dır, onun arzularına daima boyun eğerim. Bu kolay değildir, bazıları bunu imkansız bulur. Fakat ben duanın gücünü gördüm. Bu yüzden daima Yaratıcı’nın bana, doğru yolu, kendi yolunu izleyebilmeme yarayacak hikmet bahşetmesi için dua ederim.

(Sioux Kabilesi _ Şaşkın Karga)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM.