Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622565)

serpilelif 22-04-2013 10:21 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

hoşgeldin Işık, tekrar yorumlarını görmek çok güzel. ben de 10 günlük aradan sonra 8. turdan devam ediyorum dinlemeye. ama bundan sonra 21 gün olarak dinlemeyi düşünüyorum.t678

Işıklı yol 22-04-2013 10:53 AM

hıhı iyi fikir. Biraz dinlen ama arda bir hafta kadar. ayrıca teşekkür ediyorum herbirinize bu güzel sözler için. sevgimle

heromaster 22-04-2013 10:55 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839586)
Konulu telkinler aldım. Şimdi onları dinleyeceğim. Onları bitirdikten sonra ise çekirdek inanç telkinlerimi bir kaç tanelik gruplar halinde en baştan almayı düşünüyorum.

Güzel sadece 21 gün sana yetiyormu kalcı etki için 3x21 olması gerekiyo sanırım çünkü geçen sene ben bazı telkinleri bırakmıştım ve eski halime geri dönmüştüm ama o zaman çekirdek inanç yaptırmamıştım tabi...:))

mehtap1606 22-04-2013 11:42 AM

şu sipariş telkinleri almak istiyorum gündüzleri onlardan dilediklerimi dinlesem çok mu abartmış olurum; çünkü çekirdek inançda 3.turdayım. dusun2

serpilelif 22-04-2013 02:13 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839615)
şu sipariş telkinleri almak istiyorum gündüzleri onlardan dilediklerimi dinlesem çok mu abartmış olurum; çünkü çekirdek inançda 3.turdayım. dusun2

bu konuda çok tecrübeli değilim ama bence çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye devam et bir süre daha. çekirdek inançların değiştikten sonra yeni telkinleri ilave etmen daha doğru olur bence.

Işıklı yol 23-04-2013 08:34 PM

Ben çekirdek inanç telkinlerimi bitirdim. Şimdi ise konulu telkin dinliyorum. Ara ara çekirdek inanç telkinlerimi de dinlemeyi planlıyorum.

Işıklı yol 23-04-2013 08:36 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839615)

Zaten 4 tur dinlemen gerekiyormuş. Ben 5 periyot dinledim yanlışlıkla :) Ama sipariş telkin dinlemeli misin? Bunu bilemiyorum. O konuda tecrübem yok malesef.

mehtap1606 23-04-2013 10:58 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839693)
Zaten 4 tur dinlemen gerekiyormuş. Ben 5 periyot dinledim yanlışlıkla :) Ama sipariş telkin dinlemeli misin? Bunu bilemiyorum. O konuda tecrübem yok malesef.

21 gün dinleme turları varmış, 4 set bittiğinde 21 gün dinleyip 1 hafta ara mı versem ? sıklığı nasıl ayarlıyorsunuz?

Işıklı yol 24-04-2013 12:06 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839700)
21 gün dinleme turları varmış, 4 set bittiğinde 21 gün dinleyip 1 hafta ara mı versem ? sıklığı nasıl ayarlıyorsunuz?

şu an konulu telkinler dinliyorum. Yani çekirdek inanç değilde dileklerime yönelik. Mesela, bolluk bereket, yaratıcılık gibi. Alt yapıyı temizledik. Temelini kazdık, şimdi ise sıra kat çıkmaya geldi. Artık yükselebilirim hayatta dilediğim yönde. Adım adım oluşturacağım geleceğimi, özgür, mutlu ve huzurlu sevdiğim ve sevildiğim bir hayat dileğim.

Işıklı yol 24-04-2013 12:08 AM

Konulu telkinler düşünüyorsun ya bence artık onları edin. Bir yandan onları 21 er günlük dinle bu arada arada bir de çekirdek inanç telkini dinleyebilirsin. Bence çok zaman kaybetme, ama tamamen bırakma da derim ben. En azından benim kararım bu yönde

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM.