![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ hoşgeldin Işık, tekrar yorumlarını görmek çok güzel. ben de 10 günlük aradan sonra 8. turdan devam ediyorum dinlemeye. ama bundan sonra 21 gün olarak dinlemeyi düşünüyorum.t678 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ hıhı iyi fikir. Biraz dinlen ama arda bir hafta kadar. ayrıca teşekkür ediyorum herbirinize bu güzel sözler için. sevgimle |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı:
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ şu sipariş telkinleri almak istiyorum gündüzleri onlardan dilediklerimi dinlesem çok mu abartmış olurum; çünkü çekirdek inançda 3.turdayım. dusun2 |
bu konuda çok tecrübeli değilim ama bence çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye devam et bir süre daha. çekirdek inançların değiştikten sonra yeni telkinleri ilave etmen daha doğru olur bence. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Ben çekirdek inanç telkinlerimi bitirdim. Şimdi ise konulu telkin dinliyorum. Ara ara çekirdek inanç telkinlerimi de dinlemeyi planlıyorum. |
|
|
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konulu telkinler düşünüyorsun ya bence artık onları edin. Bir yandan onları 21 er günlük dinle bu arada arada bir de çekirdek inanç telkini dinleyebilirsin. Bence çok zaman kaybetme, ama tamamen bırakma da derim ben. En azından benim kararım bu yönde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |