Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622565)

Işıklı yol 09-04-2013 04:46 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Amazon kadın, erkekleri yok sayan, onları gereksiz gören kadınlar. Yani değer vermiyorsun erkeklere. Bir kadın olarak her şeye yetiyor, erkeklerden hiç bir şey almıyorsun demek :) Bende amazonum :) Fakat geçmiştir inşallah, benim amazonluğum :)

Işıklı yol 09-04-2013 04:53 PM

Dünya ile tek başlarına mücadele ederler. O kadar güçlüdürler ki hiç yardıma ihtiyaçları yok gibidir. Her işlerini kendileri hallederler. Özellikle erkekleri, zararlı (en azından faydasız) tehlikeli, uzak tutulması gereken varlıklar olarak görürler. Bunlar genellikle küçükken yalnız kalmışlardır. Korunmasız ve savunmasız bırakılmışlardır.
............ yazı devam ediyor.

Kaynak: Kuantum tipoloji ( R Şanal)

mehtap1606 09-04-2013 11:16 PM

kadın kimliği de var bende.. resmen bu yaşıma kadar erkek gibi yaşamışım da haberim yokmuş sevincli

Işıklı yol 09-04-2013 11:24 PM

Sen beni eskiden görmeliydin, resmen kahvehane kabadayıları gibiydim. Hani ceketi omzuna atıp elinde tesbih sallayan cinsinden. Dayı gibiydim ay :)
Yıllardır bununla uğraşıyorum. Kadın gibi olmak için çok çaba verdim. En son telkinlerimi de dinledim. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Memleket bi hatun kişi kazandı :) oh be şükür. :))

Işıklı yol 09-04-2013 11:31 PM

içimden şarkı söylemek geliyor. guitar
Yıldızlar dökülsün gökyüzünden, saçlarıma konsun. Güller saçılsın yollarıma, inciler takılsın kollarıma. Varlığım kutlu olsun. Yeniden doğuşum hayatın kollarına. Yeni bir başlangıç olsun.

Yeni ay doğdu bu akşam koç burcunda. Yeni başlangıçlar, yeni imkanlar getirsin hayatımıza. :zpzp:

mehtap1606 10-04-2013 10:20 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839061)
Sen beni eskiden görmeliydin, resmen kahvehane kabadayıları gibiydim. Hani ceketi omzuna atıp elinde tesbih sallayan cinsinden. Dayı gibiydim ay :)
Yıllardır bununla uğraşıyorum. Kadın gibi olmak için çok çaba verdim. En son telkinlerimi de dinledim. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Memleket bi hatun kişi kazandı :) oh be şükür. :))

süper ya :) çok sevindim adına. bence de hayırlı uğurlu olsun senin gibi bi hatun lazım bu memlekete cilgin897

maviinci 10-04-2013 11:00 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839062)
içimden şarkı söylemek geliyor. guitar
Yıldızlar dökülsün gökyüzünden, saçlarıma konsun. Güller saçılsın yollarıma, inciler takılsın kollarıma. Varlığım kutlu olsun. Yeniden doğuşum hayatın kollarına. Yeni bir başlangıç olsun.

Yeni ay doğdu bu akşam koç burcunda. Yeni başlangıçlar, yeni imkanlar getirsin hayatımıza. :zpzp:

hediyem olsun ablacm ;))

Evlerine Varagele Usandım - Brenna MacCrimmon - YouTube

Işıklı yol 10-04-2013 01:04 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839072)
süper ya :) çok sevindim adına. bence de hayırlı uğurlu olsun senin gibi bi hatun lazım bu memlekete cilgin897

darısı bütün hatunların başınaaa y789
blissy

Işıklı yol 10-04-2013 01:12 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839079)

müthiş keyifli bir şarkıydı. Teşekkür ederim. Ayrıca video çok ilginçti, hem şarkıdan hem resimlerden çok keyif aldım. Karşına güzellik olarak, bir iyilik olarak çıksın bu yaptığın. Senin hayatına da dokunsun, Allah işlerine hayır bereket ihsan eylesin. Sürpriz inayetler seni bulsun. actionsmile

Işıklı yol 10-04-2013 01:38 PM

Şarkıyı kendi kendime mırıldanıyorum " Ayağıma diken battı gül sandım, gül sandım ammannn"
Oğlum
- neeee? diyor.
ben
- şarkı söylüyorum ayağıma diken battı gül sandım. diyorum tekrar.
gülüyor bana
- vay ameleeee, sen nasıl bi çeşitsin. Hadi çivi felan desen neyse, gül ne? sen saf mısın :)))khkh56
Öldüm gülmektensevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 AM.