Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ…….

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ……. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinçaltının İnanılmaz Marifetleri Son 20-25 yıldır Bilinçaltının hayatımızda yaratmış olduğu farklılıklar ve bilinçdışına karşı üstünlüğü ciddi bir araştırma konusu olmuştur,bu araştırmalar sonucunda bugüne kadar bilinçaltı ile ilgili bulunan bilgi ve sonuçlar bir hayli fazla, işte bunlardan bir çoğu: 1- Bilinçaltı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ…….

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-11-2012, 03:14 PM   #29 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan72 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ…….

Bilinçaltının İnanılmaz Marifetleri

Son 20-25 yıldır Bilinçaltının hayatımızda yaratmış olduğu farklılıklar ve bilinçdışına karşı üstünlüğü ciddi bir araştırma konusu olmuştur,bu araştırmalar sonucunda bugüne kadar bilinçaltı ile ilgili bulunan bilgi ve sonuçlar bir hayli fazla, işte bunlardan bir çoğu:

1- Bilinçaltı bütün anılarımızı depolar. Hiçbir şeyi silmez. Doğumdan ölene kadar hatta ana rahminde bile her anın fotoğrafını çeker… Geçici olan ve geçici olmayan her şeyi kaydeder. 0–7 yaş arasında biliçdışı henüz tam olarak faaliyette olmadığı için her şey doğrudan bilinçaltına kaydedilir, iyi-kötü,doğru-yanlış, güzel-çirkin, ahlaklı-ahlaksız ayrımı olmadan… Kayıt anında anlamsız olsa bile ilerleyen dönemlerde bu kayıtların birçoğuna yaşantılar sonucu bir anlam yüklenir ve bu anlama göre kişinin tepki vermesi sağlanır.
2- Yaşadığımız olaylarla,hayatımızla ilgili ilişkilendirmeler, genellemeler yapar. Benzer şeyler ve düşünceler arasında bağlantılar kurar ve hemen öğrenir. Bu özellik çoğu zaman kişiyi zor durumda bırakır. Örneğin küçük yaşlarda bir köpek yüzünden gerçekleşen korku, yaşantısını bütün köpeklere genelleyerek bir fobi yaratabilir. Bir başka örnek: bahar aylarında acı bir kayıp yaşayan kişinin bilinçaltı bu acı ile baharı birbirine bağlayarak kişiye yıllarca süren bir döngüsel depresyon yaşatabilir ve her bahar geldiğinde kişinin içini bir hüzün kaplamasına neden olur. Çoğu zaman insanlar yıllar önce olan o olayı unutmuş olsalar bile bilinçaltı unutmaz
balkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« YAZMAK YAZMAK YAZMAK | fazla mı umursamaz oldum,ne ? »
Seçenekler
Stil