| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ……. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili gülücan, kıyaslama insanı en mutsuz eden durumdur,bunu sizde yaşıyorsunuz herhalde. kıyasladığımız insanın sahibi biz değiliz, O'nun bir sahibi var ve Yaradan O'nu bu dünyaya göndermşse bir sebebi ve görevi vardır. Şu anda O kişi kapasitesini kullanamıyor olabilir ama zamanla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili gülücan, kıyaslama insanı en mutsuz eden durumdur,bunu sizde yaşıyorsunuz herhalde. kıyasladığımız insanın sahibi biz değiliz, O'nun bir sahibi var ve Yaradan O'nu bu dünyaya göndermşse bir sebebi ve görevi vardır. Şu anda O kişi kapasitesini kullanamıyor olabilir ama zamanla kapasitesini anlayacaktır. hemen olmasını isterseniz bu olmaz. meyve olgunlaşmadan evvel bir sürü evrelerden geçer. ve biz sabırsızlanmayız çünkü olgunlaşınca yiyaceğimizi biliriz. helede bu bir insansa daha kıymetlidir. birde benim sevdiğim bir söz vardır.yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi "Eğer bir balıktan uçmasını beklersek hem biz hayal kırıklığına uğrarız, hem de balık aptal olduğunu zanneder." sevgiyle hoşkalın |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÖZÜ GÜLMEYENİN YÜZÜ GÜLER Mİ HİÇ……. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili gülücan, kıyaslama insanı en mutsuz eden durumdur,bunu sizde yaşıyorsunuz herhalde. kıyasladığımız insanın sahibi biz değiliz, O'nun bir sahibi var ve Yaradan O'nu bu dünyaya göndermşse bir sebebi ve görevi vardır. Şu anda O kişi kapasitesini kullanamıyor olabilir ama zamanla ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi