![]() |
Günün Mesajı - Beki Bisa bugün güzel birşeyla karşılaştım. Bekibisa.com sitesinde gezinirken Günün mesajı başlıklı link dikkatimi çekti ve merak ettim tıkladım.. Orada birsürü günün mesajı vardı ve benden hergün için bir mesaj kartı açmamı istiyordu. Bende birisine tıkladım ve benim için anlamlı olan bir mesaj çıktı o mesajıda sizinle paylaşmak isterim. Yeni başlangıçlara başlamaktan korkma. Not: Bugün yapmak istediğin yeni bir başlangıçlara karar ver neden yeni başlangıçlara başlayamıyorsun fark et ve defterine not al. buradaki mesajları sadece okumak için değil aynı zamanda elimden geldiğince uygulamaya koyacam.. bugünden başlıyorum yapmak istediğim yeni başlangıçlar. Erteleme ve değişimin önündeki engelleri yazımı bitirdim sayılır. Sıradan bir yazıdan çok daha fazlası. Az kalan erteleme ve değişimle ilgili yazımı tamamlamaya karar veriyorum.. işte sizde bu çalışmayı yapmak isterseniz link:Sizin için bu günün mesajı | Beki Bisa |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa Bu siteyi bende takip ediyorum muhteşem bir şey:))) |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa haklısın. erteleme ile ilgili yazımı tamamladım. bir kaç gün içinde sizlerle paylaşıcam.. |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa Öfkelenmek yerine konuşmayı dene çıktı. Bugün bunu yapıcam kesinlikle :) Harikaymış yazını da merakla bekliyorum. |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa Sırası mı şimdi sonra yaparsın (Şeytan) |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa bu siteedeki meditasyonlar insana kendini mükemmel hissettiriyo.. deneyin derim. =) |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa 4 Kasım 2012 - Günün Mesajı: Kırgın olduğun insanlara şans tanı. Not: Bugün kırgın olduğun insanları düşün ve onlar için yapabileceklerini düşün ve defterine not et. Sanırım affetme çalışması yapmam gerekiyor |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa Bu siteyi bayadır takip ediyorum meditasyonları acayip güzel. İyi bi konu olmuş bykus :D |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa Durdurmaya çalışanları görmezden gel. Not: Bugün kimler seni durdurmaya çalışıyor fark et onlara sevgile bak ve defterine not et. Bugün de bu çıktı. Dün öfkeyi kontrol etmeyle ilgili bir uygulama çıkmıştı fakat ben malesef ki uygulayamadım. Dün o kadar sinirlendim ki, gözüm hiç bişeyi görmedi. Ama bu sefer kendime söz veriyorum, bunu başarabilirim. Bugün elimden gelen gayreti gösterip deftere bazı notlar yazıcam. Umarım işe yarar. |
Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa bu çalışmalar kişisel gelişim için önemli ama beynini meşgul etmelisin çok kitap okumak lazım yeni deneyimler hobiler bulmak gerekir otomobil sürmeyi bilmiyosan ören biliyosan git bi motor al onuda ören bi spor seç en ince ayrıntısınakadar ören bunun gibi şeylerle kendini meşgul etki rahatla enerjini boşalt ama en önemlisi kişisel gelişim kitaplar iternetten 1 2 3 paragraf yazıyla çok bişey deyişmez |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 AM. |