Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Günün Mesajı - Beki Bisa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622190)

ßyKuS 03-11-2012 06:34 PM

Günün Mesajı - Beki Bisa

bugün güzel birşeyla karşılaştım. Bekibisa.com sitesinde gezinirken Günün mesajı başlıklı link dikkatimi çekti ve merak ettim tıkladım..

Orada birsürü günün mesajı vardı ve benden hergün için bir mesaj kartı açmamı istiyordu. Bende birisine tıkladım ve benim için anlamlı olan bir mesaj çıktı o mesajıda sizinle paylaşmak isterim.

Yeni başlangıçlara başlamaktan korkma.

Not: Bugün yapmak istediğin yeni bir başlangıçlara karar ver neden yeni başlangıçlara başlayamıyorsun fark et ve defterine not al.

buradaki mesajları sadece okumak için değil aynı zamanda elimden geldiğince uygulamaya koyacam.. bugünden başlıyorum

yapmak istediğim yeni başlangıçlar. Erteleme ve değişimin önündeki engelleri yazımı bitirdim sayılır. Sıradan bir yazıdan çok daha fazlası.

Az kalan erteleme ve değişimle ilgili yazımı tamamlamaya karar veriyorum..

işte sizde bu çalışmayı yapmak isterseniz link:Sizin için bu günün mesajı | Beki Bisa

hatiicee 03-11-2012 06:40 PM

Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa

Bu siteyi bende takip ediyorum muhteşem bir şey:)))

ßyKuS 03-11-2012 07:57 PM

haklısın. erteleme ile ilgili yazımı tamamladım. bir kaç gün içinde sizlerle paylaşıcam..

-Elya- 04-11-2012 01:55 AM

Öfkelenmek yerine konuşmayı dene çıktı.

Bugün bunu yapıcam kesinlikle :)
Harikaymış yazını da merakla bekliyorum.

FishTechEng 04-11-2012 02:21 AM

Sırası mı şimdi sonra yaparsın (Şeytan)

huriye_89 04-11-2012 10:24 AM

bu siteedeki meditasyonlar insana kendini mükemmel hissettiriyo.. deneyin derim. =)

ßyKuS 04-11-2012 02:44 PM

4 Kasım 2012 - Günün Mesajı: Kırgın olduğun insanlara şans tanı.

Not: Bugün kırgın olduğun insanları düşün ve onlar için yapabileceklerini düşün ve defterine not et.

Sanırım affetme çalışması yapmam gerekiyor

Senemmms 05-11-2012 12:27 AM

Bu siteyi bayadır takip ediyorum meditasyonları acayip güzel. İyi bi konu olmuş bykus :D

-Elya- 05-11-2012 12:36 AM

Durdurmaya çalışanları görmezden gel.
Not: Bugün kimler seni durdurmaya çalışıyor fark et onlara sevgile bak ve defterine not et.

Bugün de bu çıktı. Dün öfkeyi kontrol etmeyle ilgili bir uygulama çıkmıştı fakat ben malesef ki uygulayamadım. Dün o kadar sinirlendim ki, gözüm hiç bişeyi görmedi. Ama bu sefer kendime söz veriyorum, bunu başarabilirim. Bugün elimden gelen gayreti gösterip deftere bazı notlar yazıcam. Umarım işe yarar.

ceko_25 05-11-2012 01:36 PM

bu çalışmalar kişisel gelişim için önemli ama beynini meşgul etmelisin çok kitap okumak lazım yeni deneyimler hobiler bulmak gerekir otomobil sürmeyi bilmiyosan ören biliyosan git bi motor al onuda ören bi spor seç en ince ayrıntısınakadar ören bunun gibi şeylerle kendini meşgul etki rahatla enerjini boşalt ama en önemlisi kişisel gelişim kitaplar iternetten 1 2 3 paragraf yazıyla çok bişey deyişmez

ßyKuS 05-11-2012 03:44 PM

yorumlarınız için teşekkürler

5 Kasım Pazartesi: Yeni başlangıçlara başlamaktan korkma.

Not: Bugün yapmak istediğin yeni bir başlangıçlara karar ver neden yeni başlangıçlara başlayamıyorsun fark et ve defterine not al.

Bu günün mesajlarını tıkladığımda bir heyecan oluyor içimde merak ediyorum. Çok güzel mesajlar var. Bugün affetme çalışmalarına başlıcam. ''Sweet'' sende katıl bize sadece okumakla olmaz :)

sweeet 05-11-2012 07:18 PM

Canım benim arada ben de okuyordum bu günün mesajları bölümünden mesajları. ;) Bugünümün mesajı:

Mükemmel bir çalışansın farkına var.
Not: Bugün yaptığın işte mükemmel olduğunu gör ve neleri iyi yaptığını defterine not et.

ama bu iyi geldi ya gerçekten çok çalışıyorum ve işimi iyi yapmak için çabalıyorum. Kendimi takdir ediyorum. Böylece başkalarının takdirlerine de yol açıyorum engel olmuyorum. Kendimi seviyorum olduğum gibi kabul ediyorum.

Çevremde böyle olmayan iş arkadaşlarımı da seviyorum onları da oldukları gibi kabul ediyor ve sevginin ışığı ile ilişkilerimizi olumlu yöne çevrimeyi seçiyorum. (Neden iş yaşamında çalışmayı sevenler sevilmez ki ben bunun aksini kanıtlamaya hazırım.)

Sevgiler.

ßyKuS 05-11-2012 07:30 PM

farkındayım. Okuduklarını iz bırakıyorsun arkanda ben burdayım dercesine.. Sana katılıyorum işini iyi yapanlar sevilmiyor. Ama kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin. Ben arkadaşıma kitap okumayı sevdiğimi söylediğimde bana tuhaf tuhaf bakıyordu :)

ßyKuS 06-11-2012 02:14 PM

06 Kasım Salı: İçindeki hırsı fark et.

Not: Bugün etrafındaki hırslı insanları fark et ve defterine not et. Etrafımda hiç hırslı kişi yok. İçimdeki hırsta sisler yüzünden göremiyorum dl67

ßyKuS 07-11-2012 11:57 PM

08 Kasım Perşembe: Engellerin üstünden atla.

Not: Bugün engellerinin ne olduğunu gör ve defterine not al.

Vaveylaaa 08-11-2012 12:28 AM

Karar vermekten korkma.

Not: Bugün kararsızlıklarını fark et ve defterine not al.

ßyKuS 08-11-2012 01:40 PM

08 Kasım Perşembe: İş arkadaşını dinle.

Not: Bugün konuşmayı değil susmayı dene ve defterine not et. Ben susmaktan nefret ederim hem iş arkadaşım yokki 4897

Belkide sessizlik iyidir. Sessizliği sevmiyorum ama sessiz kaldığımda kendimle baş başa kalmaktan o sessizliğin rahatsız ediciliğini sevmiyorum. Sessiz kalmak kendimle yüzleşmek için iyi bile gelicektir. Şikayet etmeyi artık bırakmalıyım..

Güzel bir şarkı armağan ediyorum. Marlon Roudette (Ex. Mattafix) New Age

Vaveylaaa 08-11-2012 03:00 PM

smil56Yeni başlangıçlara hazır ol.

Not: Bugün yeni başlangıçları gör fark et ve defterine not et.
aslında hile yaptım bu ikinci çekişim neyse başlangıç falan yazıyor ben dünden hazırım şekerim girlhaha ilk çektiğimde de eleştirdiğin noktaları not et yazıyordu
bak o doğru işte çok eleştiryorum ama eskiye göre azaldı bu durum bunuda not edeyim :)

-Elya- 08-11-2012 06:53 PM

Karşındakini eleştirirken kendi içine bak.

Not: Bugün kimleri eleştirdin fark et ve defterine not et.

ßyKuS 09-11-2012 02:24 AM

09 Kasım Cuma: Sağlığına dikkat et

Not: Bugün sağlığınla ilgili ihmal ettiklerini yap ve defterine not al. Evet haklı olabilirsin sevgili notum canım ama sağlıkla ilgili bir problemimin olmadığını söyler daha güzel notlarını sevgiyle kucaklamaya hazırım :))

Arkadaşlar sizlerinde değerli katılımlarınızı beklerim. Sizde bir kart seçin ve kartta neler yazdığını bizimle paylaşın. Kartına bakıp bizlerle paylaşan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum..

Sevgiyle Kalın actionsmile

ßyKuS 10-11-2012 04:49 PM

Tekrar meraba hergün olabildğince bir kez Beki hanım'ın günü mesajı kartlarına bakıyorum. Sadece okumakla olmaz, uygulamkta gerekiyor ve yapamayacağım şeylerde var.. Örnek ''İhmal ettiğini düşündüğün kişileri ara.'' never.. Yani yine birşeylerden kaçıyorum.. Artık daha fazla bakmak bu konuyu uzatmak da istemiyorum.. Bu konuya mesaj atan herkese çok teşekkür ederim ve hepside benim için değerli insanlar Sevgiyle Kalın actionsmile

-Elya- 19-11-2012 09:02 PM

EDİT: Konuyu devam ettirmeyeceksin sanırım yazdığını yeni gördüm.dusun2

Hemen arkanı dönüp gitmek yerine dur düşün.

Not: Bugün kimlere arkanı dönüp gittin farkına var ve defterine not et.

azraist_24 19-11-2012 09:15 PM

Beki Bisa`yi bende takip ediyorum ve hergunki gunluk olumlalama cumleleri dahil sectigimiz kartlardaki tavsiyeleri yerine getirmeye dikkat ediyorum cunku sanki kendimiz sectigimiz icin bunun bizim icin bir isaret olduguna inaniyorum....

Sorgusuzca gerceklestirmeyi seciyorum....

azraist_24 22-12-2012 10:14 PM

Alıntı:

huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832845)
bu siteedeki meditasyonlar insana kendini mükemmel hissettiriyo.. deneyin derim. =)

Kesinlikle herkese bu siteyi gunluk takip etmesini tavsiye ederim....Her gunun olumlamalari , farkindalik sorulari ve ayin konumuna gore sesli meditasyon konulari mevcut..

Ben hergun duzenli olarak takip etmeye ozen gosteriyorum gercekten hayatiniza dokunuyor....actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 AM.