Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?.. Güzel bir yazı, bence vakit bulunca bir okuyun..... Hayatı biriktiremezsiniz; ya her anını yaşayacaksınız, ya da ziyan edeceksiniz. Dümdüz bir soru size: Akşamları evde ne yapıyorsunuz? Koltuğa uzanıp, hiç tanımadığınız Amerikalı dedektiflerle, hiç tanımadığınız Amerikalı haydutları mı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-06-2009, 11:51 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?

AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?..

Güzel bir yazı, bence vakit bulunca bir okuyun.....
Hayatı biriktiremezsiniz;
ya her anını yaşayacaksınız,
ya da ziyan edeceksiniz.

Dümdüz bir soru size: Akşamları evde ne yapıyorsunuz?

Koltuğa uzanıp, hiç tanımadığınız Amerikalı dedektiflerle, hiç tanımadığınız Amerikalı haydutları mı kovalıyorsunuz?
Yoksa yerli dizilere kaptırıp hiç bilmediğiniz konaklarda yaşanan hayatları mı seyrediyoruz?

Dört saat televizyon seyretmenin sekiz saat çalışmak kadar beyni yorduğunu biliyor musunuz?

İki türlü hayat var:
1. Yaşanan hayat,
2. Seyredilen hayat,

Akşamlarınız televizyona kilitliyse, bilin ki,

Hayatı sadece seyrediyorsunuz!

Akşamları evde ne yapıyorsunuz? Akşamlarınızı nasıl geçiriyorsunuz?

"Pek çoğu gibi biz de çekirdek çıtlatıp saatlerce televizyon izliyoruz" diyorsanız,

durup bir düşünün lütfen;
dünyaya birkaç kez daha geleceğinize mi inanıyorsunuz?

Böyle bir şey olsaydı, şimdiki hayatımızın bir bölümünü ziyan etmek

şimdiki kadar acı sonuçlar doğurmayabilirdi belki.

Ne çare ki sadece bir hayatımız var.
Bu da maalesef, çok kısa.
Ortalama altmış yılın yirmi yılı uykuda geçiyor.
Kalan kırk yılın yirmi yılı çocukluk, eğitim, vesaire...
Son yirmi yılı da ziyan edersek, bize yaşanacak bir şey kalmaz.

Akşamlarınızı sadece televizyona veriyorsanız,
sayılı nefeslerinizden bir bölümünü çöpe atıyorsunuz demektir!

Çünkü televizyon izleyen kişi hayatta değildir, zira hiçbir şey yapmamakta, hiçbir değer üretmemektedir; bu da bir anlamda yaşamamak sayılır.

Ne mi yapmalı?..

1. Ailece kitap okuyun, sohbet edin:

Nasıl tanıştığınızı, ilk nerede görüştüğünüzü, sıkılıp sıkılmadığınızı, nerede nasıl evlendiğinizi, nikâh şahitlerinizi, düğününüzü anlatın çocuklarınıza, onları hem dinleyin, hem de okumaya çalışın.

2. Gezin:
Gezmek için ille de bir maksat olması gerekmez, en büyük maksat hayatı paylaşmaktır. Yakınsanız deniz kenarına inin, ayaklarınızı denize sokun ve becerebiliyorsanız taş sektirme yarışına girin. Sonra da güneşin pembe gülücükler saçarak batmasını seyredin. (İnanın televizyon
seyretmekten çok daha keyifli ve dinlendiricidir)
Ormanda hep birlikte yürüyün, ağaçlara isim takın, yol boyu açan çiçekleri sevin ve çocuklarınıza bunlarla sevmeyi öğretin. (Ama bilin ki hayat öğrenmek ve öğretmekten ibaret değildir. Dinlenmek, eğlenmek gibi olgular da hayatın bir parçasıdır) Çocuklarınızla ilişkilerinizde asla öğretmen tavrı takınmayın. Onlarla arkadaşlık etmek dünyanın en keyifli işidir.

3. Akraba ve komşularla ilgi bağı kurun:

Onlara ya gidin, ya da onları size davet edin. Sohbetiniz televizyonsuz olsun ki tadı çıksın. Birbirinizi gerçekten tanımaya çalışın. Bilirsiniz, "Komşu komşunun külüne muhtaçtır."

4. Kültürel ve sanatsal etkinliklere katılın.

(Konferans, seminer, sergi, doğru sinema ve tiyatro) Hayatınızı biraz olsun renklendirecek başka şeyler de bulabilirsiniz. Yeter ki isteyin. Bir şeyi çok isterseniz, Allah sebebini halk eder ve çok istediğiniz şeye ulaşırsınız. "Olmaz ki" diyedüşünüp taleplerinizi ertelerseniz,hiçbir yere ulaşamazsınız.

Aile bağlarının güçlenmesi, paylaşacak şeylerin çokluğuyla mümkündür. Ne kadar çok şey paylaşırsanız aileniz o kadar güçlenecek, o kadar diri duracak ve mutlu olacaktır.

Hatıra defterine televizyon dizilerini yazamazsınız. Oraya ancak yaşadıklarınızı yazabilirsiniz.

Her gün bir şeyler yaşamalı ve bunları deftere geçirerek geleceğe tarih düşürmelisiniz.

Bugün öyle bir hayat yaşayın ki, yarına da kalsın. Torunlarınıza filan anlatacaklarınız olsun.
Hayatı biriktiremezsiniz;

ya her anını yaşayacaksınız,

ya da ziyan edeceksiniz.

Akşamları ne yapıyorsunuz?.
Yaşıyor musunuz,
yoksa seyrediyor musunuz?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-06-2009, 11:59 PM   #2 (permalink)
Teğmen

ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough
Standart Cevap: AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?

su hayatta bır zamanlar hastalık derecesınde ızledıgım tv.den son 3 yıldır yetrınce uzagım ve huzurluyum...gercekten ınsan karsısına oturdugunda mutlaka oyalanıyor...
en dogru sey bnce kıtap okumak, yakın cevreyle gorusmek konusmak....
ınternette bıle oyun oynayanlara hayret edıyorum elımızın altında boyle bır bılgı kaynagı varken oyunla zaman harcıyolar...
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2009, 12:13 AM   #3 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

çok izlerdim daha önceleri hele depresyonda iken,reklamlara bile boş boş bakardım.kuantum düşünce tekniğiile tanışalı yani bir senedir Allaha şükür oğlumun değimiyle aptal kutusundan kurtuldum...müzik dahi dinleyemez oldum.sözlerin çoğu olumsuz eğlenelim rahatlayalım derken daha çok geriliyorum...şimdi meditasyonlar,kitaplar,defter tutmak okadarçok işim var ki hiç izlemiyorum desem yeridir...
Alt 18-06-2009, 01:17 AM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exceed is an unknown quantity at this point

harika bir noktaya parmak basmış arkadaş..

televole kültürü ile büyüyen yepyeni pırıl pırıl bir nesil geliyor..kim kiminle nerede hangi kıyafetle ne yapmış en son kim kimin sevgilisiymiş..genel kültürü bunlardan ibaret pırıl pırıl bir nesil arkamızda..

biri dur demeli...çok kötüü...çok yazıııkkk...
exceed isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2009, 09:32 AM   #5 (permalink)
Teğmen

saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough

son üç dört yıldır hiç bir haber programı, son iki üç aydır saba tümer ile hüseyinin maceraları hariç hiç tv seyretmiyorum :))) (saba güldükçe bende gülüyorum,:))) ) , sözlü şarkı dinlemiyorum veya neşeli, yada yabancı dilde şarkılar dinliyorum,,

çok huzurluyum.. :)

teşekkür ederim
sam;
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2009, 09:19 PM   #6 (permalink)
Teğmen

fk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
27 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fk35 is an unknown quantity at this point

Ben de telkinleri dinlemeye başladığımdan bu yana tv izlemiyorum. Son birkaç yıldır müzik dinleyemiyordum. Şimdi dinleyebiliyorum. Duygusal olsa dahi beni etkilemiyor.
Bu vesile ile site yöneticilerine bir kez daha teşekkür ederim. Çok şey öğreniyorum sizden. Sevgiler...
fk35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2009, 02:10 AM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
110 Mesajinıza toplam 562 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gurbetci is an unknown quantity at this point

evet bende bu siteyle tanistigimdan beri cok az tv izliyorum. Zaten cok az olan bos vaktimde sitede geziniyorum bilgileri okuyorum. Kendimi dinliyorum. Ama bu yazi cok etkiledi beni su an oturma odasinda tv ve buyuk bir ihtimalle teksas filmi izleyen esime aktaracagim. Gercekten cok guzel bilgiler veriyorsunuz tesekkurler..
gurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2009, 12:31 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough

site bagimlilik yapti hem eyleniyorum hem ogreniyorum ,1haftadir uyeyim otururdum televizyonun karsisinda elimde paket cekirdek, elimde kumanda , o dizi senin, o kanal benim, biktim artik dizilerden 6 senedir depresyondaydim bana ne getirdiki diziler ,sabah yine uyanamayan bendim,plansizca neden hoslandigimi bilmeden her kanala tek tek bakardim, simdi sadece genis aile dizisine bakicam oda beni eglendirdigi icin yaprak dokumu beni cok doktu uzul uzul sanki kendi derdim yetmiyor bide adama uzulup duruyordum o psilikolojimle bide etrafimdakilere sadece uzulmek geliyordu icimden simdi ise uzulmekte bir histir kabul ediyorum deyip o insana cozum ariyorum ve bunlar 1 haftada oldu bende cabuk etki gosterdi
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2009, 08:40 AM   #9 (permalink)
Sultan
Guest

çok güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık iyiki varsınız
Alt 25-11-2009, 10:55 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really nice

Çok güzel bir paylaşım, bizler hayatı seyrediyoruz. Yaşamıyoruz, yaşatmıyoruz. Ben yaşamaya başladım bu site sayesinde, yazmaya, okumaya ve paylaşmaya başladım.Ben gelişiyorum, kendimi taktir ediyorum.Sevgiyle kalın...
umelihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aksamlari, yapiyorsunuz?

« Kimsesiz cocuklara yardim edelim mi? | verimli ders çalışmak çok zor »